حسینی: حضور حداکثری در انتخابات پشتوانه محکمی برای پیگیری مطالبات مردم است
به گزارش گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در جمع جمعی از اساتید دانشگاههای کشوراظهار کرد: امضای موافقتنامههای تجاری و پیوستن به اتحادیهها و سازمانهای اقتصادی منطقهای و جهانی در حالی است که در دوره گذشته بخاطر رویکرد نگاه یکجانبه به غرب روابط با کشورهای همسایه و دوست به شدت آسیب دیده بود به نحوی که بخاطر این موضوع و مخالفت کشوری مثل تاجیکستان که از اشتراکات فراوان فرهنگی و تاریخی برخوردار هستیم امکان عضویت در سازمان شانگهای برای کشورمان وجود نداشت.
حسینی تصریح کرد: حجتالاسلام رئیسی با اشراف کامل به ظرفیتهای موجود در معادلات و همکاریهای منطقهای و روابط همسایگی با اتخاذ رویکرد و سیاست متوازن در حوزه سیاست خارجی اولین سفر خارجی را به کشور تاجیکستان اختصاص داد و بواسطه آن مشکل عضویت کشورمان در سازمان شانگهای برطرف شد و این رویکرد و سیاست در سایر حوزهها از جمله امضای موافقتنامه با اتحادیه اوراسیا نیز موثر بوده است.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس در ادامه با بیان اینکه روز نهم دی ماه از روزهای مهم و تاریخی ملت ایران است، گفت: ملت ایران در این روز پس از تحمل ۸ ماه آشوب، فتنهگری و اهانتهایی که به ارزشهای دینی و مذهبی میشد، به خروش آمده و با حضور خودجوش و با شکوه خود حماسهای ماندگار خلق کرده و به فتنه خاتمه دادند.
وی خاطرنشان کرد: مرور وقایع مهمی همچون فتنه ۸۸، عبرت آموز است و درس گرفتن از این وقایع میتواند از تکرار مجدد آن جلوگیری کند.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس خاطرنشان کرد: بصیرت با سطحی نگری و ظاهربینی متفاوت است و انسان بصیر اهل تعقل، تفکر و تحلیل است در قرآن نیز آمده است که خداوند بصیر است و دعوت نبی مکرم اسلام همراه با بصیرت بوده است. اگر ملتی بصیرت و بینش داشته باشد میتواند امور خود را با درایت پیش ببرد و با توطئه و فتنه انگیزی دشمنان دچار انحراف و تزلزل نشود.
حسینی با بیان اینکه در فضای فتنه گون و غبارآلود تشخیص حق و باطل دشوار میشود و برای غلبه بر آن انسان باید از بینش و آگاهی بالایی برخوردار باشد خاطرنشان کرد: حتی در رکاب امام علی علیه السلام نیز افرادی حضور داشتند که بصیرت نداشتند و با نیرنگ و فریب معاویه دچار تزلزل میشدند از این روی جنگهای امام علی با مارقین و ناکثین و قاسطین به مراتب سختتر و پیچیدهتر از غزوات پیامبر اسلام بوده است.
معاون رئیس جمهور اضافه کرد: در دوران کنونی نیز دشمنان و معاندین با ایجاد فضای غبارآلود تشخیص راه درست را برای بخشی از جامعه دشوار و بعضاً سردرگمی میکنند همچنان که در سال ۸۸ کسانی موضع گرفتند که بعضاً در رکاب امام راحل بوده و حتی شکنجه و تبعید و زندان شده بودند لذا طبیعی است که بخشی از مردم در تشخیص حرف حق و ناحق با تردید مواجه شوند که البته به تدریج و با روشنگریها و تبیین رهبر معظم انقلاب، کم کم به ماهیت اصلی فتنه گران پی برده و صف خود را جدا کردند.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس گفت: فتنه ۸۸ در شرایطی رخ داد که ۸۵ درصد مردم در انتخابات شرکت کرده بودند و میتوانست بسیاری از معادلات داخلی، منطقهای و بین المللی را به نفع جبهه انقلاب تغییر دهد، اما با ادعای تقلب، دشمنان نیز به طمع افتادند و با ایجاد هجمه سنگین رسانهای و تبلیغاتی، منافع و مصالح کشور را با مشکلات فراوانی مواجه کردند لذا ضرورت دارد سوالات و شبهههایی که در اذهان عمومی و در بین جوانان و نوجوانان بوجود میآید بلافاصله پاسخ مستدل و منطقی داده شود و نباید از این مسئله غفلت کرد.
وی تصریح کرد: دولت وظیفه خود میداند که بی وقفه و شبانه روزی در خدمت مردم و گره گشایی از مشکلات عدیدهای باشد که از دوره گذشته بجا مانده است و با تلاشهای خود شرایط مناسبی برای زندگی مردم و اقتصاد کشور فراهم سازد و البته لازم است اقدامات و دستاورهای دولت بخوبی برای افکارعمومی تبیین شود و برای جبران ضعف دولت در عرصه اطلاع رسانی همه دلسوزان و صاحبان تربیون باید با احساس تکلیف وارد عرصه جهاد تبیین شده و نقشه دشمنان و بدخواهان برای ایجاد ناامیدی و دلسردی در بین مردم را ناکام بگذارند.
حسینی در ادامه با بیان اینکه حمایت همه جانبه آمریکا و سران کشورهای غربی از جنایتهای بی امان رژیم صهیونیستی در کشتار وحشیانه مردم بی پناه غزه هیمنه و ادعاهای پوشالی غربیها در زمینه حقوق بشر و حقوق زن را زیر سوال برده است، تاکید کرد: امروز تمدن غرب زیرسوال رفته است و مردمی که به آن خوشبین بودند و بعضا از جنایت سلطه گران در دوران استعمار، برده داری و دوره موسوم به نظم نوین جهانی و جهان دوقطبی بی اطلاع بودند با مشاهده جنایت صهیونیستها و حمایتهای بی دریغ قدرتهای غربی از این جنایتها به ماهیت اصلی این تمدن پی برده اند و با حضور در اعتراضات خیابانی، نفرت و مخالفت خود را با آن علنا ابراز میکنند.
معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: جالب است کسانی که قتل عام هزاران زن و کودک بی گناه را تایید و از آن حمایت میکنند سال گذشته به بهانه درگذشت یک خانم در ایران، با بسیج همه امکانات و ظرفیتهای خود بلوا و آشوب براه انداختند و حتی در مجامع جهانی نیز بدنبال اعمال فشار بر ملت ایران بودند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: مدعیان حقوق بشر نه تنها جنایت بی رحمانه رزیم صهیونیستی علیه مردم غزه را محکوم نمیکنند بلکه بایدن و روسای انگلیس، آلمان و فرانسه حتی با هواپیمای نظامی و همراه با تجهیزات جنگی به فلسطین اشغالی سفر کردند تا به نتانیاهو دلگرمی داده و با تنفس مصنوعی، رژیم صهیونیستی را سرپا نگه دارند.
حسینی تصریح کرد: رزمندگان مقاومت با روحیه شجاعت و شهادت طلبی که از ۷۵ سال ظلم و جنایت به ستوه آمده بودند از همه موانع فیزیکی و حصارهای پیچیده امنیتی و برنامههای سرویسهای اطلاعاتی عبور کردند و برای اولین بار در تاریخ در عملیاتی پیش دستانه جنبه بازدارندگی صهیونیستها را نابود کردند این درحالی است که بازدارندگی برای رژیم صهیونیستی از اهمیت زیادی برخوداربوده و روی آن سرمایه گذاری فراوانی کرده بودند لذا در ۷۵ سال گذشته همواره رویکرد تهاجمی داشتند و با عملیات طوفان الاقصی برای اولین بار حماس و جهاد اسلامی ابتکار عمل را در دست گرفته و ضربه سنگینی بر پیکره رژیم صهیونیستی وارد کردند.
وی با تاکید بر اینکه آمریکا در مسیر افول و اضمحلال قرار دارد، اظهارداشت: تحلیل و پیش بینی افول آمریکا که توسط مقام معظم رهبری بیان شده است از سوی اندیشمندان و متفکران بزرگ دنیا هم مورد تایید قرار گرفته است که از جمله آنها میتوان از والراشتاین استاد جامعه شناسی دانشگاه نیویورک نام برد که در سال ۱۹۸۰ از افول آمریکا خبر داده است. امروز همه شواهد و قرائن حاکی از آن است که همانطور که رهبر معظم انقلاب گفته اند قدرت از غرب به شرق در حال تغییر است.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس در ادامه سخنان خود به موضوع انتخابات و اهمیت آن اشاره کرد و گفت: در دورههای قبل رهبر معظم انقلاب از ورود زود هنگام به موضوع انتخابات بر حذر میداشتند، اما در این دوره ایشان اولین کسی بودند که بحث انتخابات را مطرح کردند لذا ضرورت دارد هر کس در هر جایگاهی که هست نسبت به جلب مشارکت مردم برای حضور در انتخابات احساس مسئولیت کرده و با تبیین و پاسخ به سوالات و ابهاماتی که در اذهان مخاطبانشان وجود دارد آنها را قانع و همراه سازند.
حسینی تاکید کرد: انتخابات در جمهوری اسلامی ایران کاملا جدی و واقعی است به نحوی که از دل دولت موسوم به اصلاحات، فردی انتخاب میشود که کاملا با گفتمان دولت قبلی در مخالفت قرار دارد از این روی در نظام اسلامی، مردمسالاری واقعی و رای و نظر مردم حاکم است و مردم با حضور حداکثری خود میتوانند کسانی را انتخاب کنند که با پشتوانه محکمی بتوانند مطالبات آنها را پیگیری کنند.
معاون رئیس جمهور امید مردم به آینده و نشاط اجتماعی را در مشارکت عمومی و گسترده مردم تاثیرگذار دانست و اظهار داشت: از راههای تقویت امید در جامعه این است که مردم بدانند که مسئولین بی وقفه در خدمت عمران و آبادانی کشور و رفع مشکلات شان هستند لذا باید دستاوردها و موفقیتهایی که دولت در همین مدت در حوزههای مختلف داشته را به اطلاع مردم رسانید و در این زمینه همه وظیفه دارند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به جایگاه مهم و تاثیرگذار مجلس شورای اسلامی گفت: در ساختار کشورمان قوه مقننه از جایگاه و اختیارات مهم و گستردهای برخوردار است به نحوی که هر اقدام دولت باید با همراهی و موافقت مجلس همراه باشد و دولت بدون نظر مجلس نمیتواند کاری از پیش ببرد با توجه به اهمیت موضوع انتخابات از اساتید و معلمان انتظار میرود بخاطر نقش تاثیرگذاری که در جامعه دارند فعالانه وارد صحنه شده و جامعه مخاطبین خود را به حضور مسئولانه در انتخابات ترغیب و تشویق کنند.
حسینی تصریح کرد: به عنوان کسی که با عملکرد دولتهای مختلف آشنا هستم گواهی میدهم که این دولت بی ادعا و خستگی ناپذیر در مسیر خدمت صادقانه به مردم قرار دارد و هر جا مسئله و مشکلی باشد بدون فرافکنی برای حل و فصل آن وارد میدان میشود.
معاون رئیس جمهور در ادامه در پاسخ به سوال نماینده دانشجویان دانشگاه اراک که خواستار حضور وزرای دولت در دانشگاه در غیر روزهای تعطیل بود، اظهارداشت: رئیس جمهور مدام به حضور وزرا و اعضای کابینه در اجتماعات مختلف و بین اقشار و گروههای مردمی تاکید دارد و در این راستا در روز دانشجو تقریبا همه وزیران و معاونین دولت مردمی در دانشگاههای مختلف و در جمع دانشجویان حاضر شده و از نزدیک با آنان به گفتگو پرداختند ضمن اینکه اکثریت اعضای کابینه عضو هیات علمی دانشگاهها هستند و ارتباط خود را با دانشگاه حفظ کرده اند، البته میتوانید بگونهای برنامه ریزی کنید که در همین روزها نیز بتوان در دانشگاه و جمع دانشجویان باشند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ به این سوال که چرا وزیر کشور در مقابل خواسته تغییر معاون خود کوتاه آمد، تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب همه مسئولین را به همدلی و هم افزایی توصیه کرده اند و مشی و مرام حجتالاسلام رئیسی نیز این است که از حاشیه پرهیز دارند تا وقت دولت صرف رسیدگی به امور کشور شود ضمن اینکه دولت در موردی که اشاره کردید از باب مصلحت این کار را انجام داد تا روند امور کشور دچار اخلال نشود.
انتهای پیام/