دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در مراسم رونمایی از جدیدترین آثار «مکتب حاج قاسم» مطرح شد؛

«شهید القدس» شعار چهارمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی شد

«شهید القدس» شعار چهارمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی شد
آیین رونمایی «جدیدترین کتاب‌های انتشارات‌ مکتب حاج قاسم» با حضور وزیر فرهنگ و خانواده شهید سلیمانی برگزار شد و فرزند شهید سلیمانی در این مراسم از انتخاب شعار چهارمین سالگرد سردار دلها خبرداد.
کد خبر : 888264
به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین رونمایی «جدیدترین کتاب‌های انتشارات‌ مکتب حاج قاسم» عصر امروز یکشنبه ۱۰ دی ماه و در آستانه سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ، سید محمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد اللهیاری مدیر کل بنیاد رودکی و زینب، حسین و محمدرضا سلیمانی (فرزندان شهید سلیمانی)، محمدمهدی همت فرزند شهید همت و جمعی از همرزمان سردار شهید و همچنین اصحاب فرهنگ و هنر در تالار رودکی برگزار شد.
 
جدیدترین کتاب‌های انتشارات‌ «مکتب حاج قاسم» رونمایی شد
 
اسماعیلی: معرفی شخصیت بزرگ حاج قاسم به نسل‌های بعدی وظیفه ماست
 
محمدمهدی اسماعیلی به عنوان نخستین سخنران پشت تریبون قرار گرفت و با اشاره به ویژگی‌های حاج قاسم سلیمانی گفت: سردار دل‌ها از اسطوره‌های بزرگ تاریخ ایران است و او واجد ویژگی‌هایی است که باعث شده مکتبی از ویژگی‌هایش راه‌اندازی شود. وقتی این عنوان اتفاق می‌افتد متناسب با آن همه بخش‌ها باید ادای دین کنند.
 
وی ضمن بیان اینکه عظمت واقعه‌ای که در سحر ۱۳ دی ۹۷ در فرودگاه بغداد رخ داد، به قدری مهم و جانسوز بود که با کمترین فاصله آثار متعدد فرهنگی و هنری را خلق کند، تصریح کرد: این به واسطه حجم عظیمی از محبتی بود که مردم ایران و مردم دنیا و آزادیخواهان دنیا نسبت به او و انقلاب اسلامی داشتند. تبلور فطری علایق احاد توده های مردم در کنار هنرمندان و نویسندگان و لطفی که خداوند به ما کرده بود و این شهید بزرگوار دهه‌ها پیشتاز شجاعت و شهادت بود. نه تنها روزها که ساعات و دقایق زندگی حاج قاسم ارزشمند و حاوی پیام های انسانی و اخلاقی بود، هر آنچه که در جهاد سراسری به آن نیاز داریم.
 
وی افزود: شایسته است که این شخصیت بزرگ را به نسل‌های بعدی بشناسیم. ما در وزارت فرهنگ در کنار خانواده شهید سلیمانی و مجموعه مکتب حاج قاسم هستیم و آثاری که در این مجموعه به سرانجام رسیده جای تقدیر دارد. ما در جشنواره سینما حقیقت هم آثاری از این مجموعه داشتیم و به زودی در تالار وحدت نیز سمفونی این شهید را به نمایش می‌گذاریم. امیدوارم سال به سال بیشتر با آثار هنری به معرفی این شهید بزرگوار بپردازیم.
 
جدیدترین کتاب‌های انتشارات‌ «مکتب حاج قاسم» رونمایی شد
 
فرزند شهید سلیمانی: «شهید القدس» شعار چهارمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی شد
 
سخنران دوم این مراسم زینب سلیمانی دختر شهید سلیمانی بود که در ابتدای سخنانش گفت: امسال باتوجه به شرایطی که پیرامون مسئله فلسطین و اتفاقات رخ داده در غزه است، بنا داشتیم به ارتباطات شهید سلیمانی در طول ۲۰ سال حضور در سپاه قدس با فلسطینیان بیشتر بپردازیم و به همین منظور عنوان «شهید القدس» به عنوان شعار سالگرد امسال انتخاب شد.

وی افزود: ما تلاش داریم در موضوعات مختلف کارها و آثاری را منتشر کنیم تا همه بتوانند از این آثار مکتوب استفاده کنند. خدارا شکر در سه سال گذشته آثار متعددی توسط انتشارات مختلف منتشر شده و حدود ۸۰۰ عنوان کتاب تا به امروز به چاپ رسیده که این نشان دهند نگاه عمیق نویسندگان کشورمان به این قهرمان ملی است.
 
وی در رابطه با کتاب‌هایی که امروز رونمایی می‌شوند، گفت: هفت عنوان کتاب امروز رونمایی می‌شود، کتاب «باران گرفته است» که زندگینامه‌ای از شهید سلیمانی است که با جزییات بیشتر و مصاحبه با اعضای خانواده چاپ شده است. کتاب دوم «همراه ما بود»، نام دارد، دو اثر بعدی مجموعه سخنرانی‌های شهید سلیمانی با موضوع بندی‌های مختلف است. امسال دو کتاب منتشر شده و ما بنا داریم برای همه سخنرانی‌های شهید سلیمانی این کار را انجام دهیم. یکی از کتاب‌ها مربوط به سخنرانی شهید در جمع فرماندهان سپاه و دیگری در جمع ائمه جمعه است. اثر دیگر با عنوان «این خانه فروشی نیست» به جزئیات دقیق عملیات آمرلی می‌پردازد، این تالیف هم امروز رونمایی می‌شود. کتاب آخر هم «بچه‌های حبیب» نام دارد که برگرفته از گفته‌ها و خاطرات بچه‌های اطلاعات لشکر ثارالله است.
 
قهرمان بزرگی که شاید او را نشناسید
 
احمد یوسف‌زاده نویسنده کتاب «باران گرفته است» به عنوان سخنران بعدی پشت تریبون قرار گرفت و پس از قرائت دل نوشته‌ای به یاد حاج قاسم گفت: از حضور ارزشمند همه تشکر می‌کنم، اما می‌خواهم خیر مقدم عرض کنم به یکی از حاضران در سالن که شاید او را نشناسید، امیر شاه‌پسندی قهرمان بزرگ کشورمان، مردی که سال ۶۲ در اردوگاهی در عراق، توسط ارتش بعث عراقی‌ برای گرفتن اعتراف شکنجه شد و هنوز هم برای مداوای آن شکنجه‌ها در حال مداوا است. او قهرمان اردوگاه اطفال بود.
 
«شهید القدس» شعار چهارمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی شد
 
سر اثرگذاری شهید سلیمانی خصوصا پس از شهادت چه بود!؟/ آنچه امروز در غزه می‌گذرد عطر حضور سلیمانی است
 
غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی سپس پشت تریبون قرار گرفت و پس از خواندن غزل‌هایی از مولانا عنوان کرد: من به اینجا آمدم تا درس بگیرم و قرار نبود صحبت کنم. شهید سلیمانی برای انقلاب اسلامی ما یک سرمایه بود و با شهادتش سرمایه لی سودآور شد. مقام معظم رهبری سالها پیش فرمودند: نگران ریزش‌ها نباشید، چون این انقلاب در کنار ریزش‌ها رویش‌هایی هم دارد. در میان رویش‌ها سلیمانی یک درخت تنومند بلند قامت است. بی‌گمان او یکی از مردان بزرگ تاریخ ایران است. راز ماندگاری ایران در طی هزاران سال وجود مردان بزرگ نظیر سلیمانی است. مردان بزرگ هم در حیات خودشان تأثیرگذار هستند هم در ممات‌شان. سلیمانی هم در زندگی بزرگ بود هم در شهادت بزرگتر شد.
 
وی افزود: ما می‌توانیم از خود بپرسیم که سر این اثرگذاری شهید سلیمانی خصوصا پس از شهادت چه بود!؟ انفجار جمعیتی که ظهر روز سیزده دی ۹۸ به وجود آمد در شهرهای مختلف خیلی خودجوش بود و اگر یک ماه آن پیکر روی دوش ها می‌چرخید مردم خسته نمی‌شدند و و خیابان‌ها خلوت نمی‌شد. من فکر می‌کنم یک علت مهم و اصلی این ماجرا اخلاص است. او بازیگر نبود و تظاهر نمی‌کرد. او به کمال اخلاص رسیده بود و مخلص بود. علت دیگر ثبات در عقیده بود. ما در همین انقلاب دیدیم چه کسانی این ثبات را داشتند و چه کسانی نداشتند. علت دیگر این اثرگذاری توازن در عمل و نظر است‌. اشخاص مختلف از بین توازن میان نظر و عمل با هم فرق می‌کنند. برخی در میدان نظر قوی هستند اما در میدان عمل قدرت و حضور ندارند. اشخاص دیگری در میدان عمل جدی و موثر هستند اما قوت ذهنی برای درک و شناختن و شناساندن. ندارند. سلیمانی یکی از معدود اشخاصی بود که توازن بالایی از نظر و عمل توامان داشت.
 
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی اضافه کرد: سلیمانی یک مکتب تربیتی است. از آن جهت که به یک الگو تبدیل شده و هیچ چیزی به اندازه یک الگو قدرت تربیت ندارد. کسی که در میدان عمل، همه چیز را نشان می‌دهد انکارناپذیر است. سلیمانی تجسم عینی و عملی همه ارزش‌هایی است که ما از ابتدای انقلاب مکرراً به آن پافشاری کردیم‌. شما وصیت‌نامه و صحبت‌های او را بخوانید می‌بینید که متفکر کاملی از مبانی انقلاب است‌. اما فقط متفکر نیست و پیش از این سخنان، همه این مسائل را در میدان نبرد به اثبات رسانده است. ما باید او را غنیمت بشماریم.
 
حدادعادل در پایان سخنانش گفت: ترامپ و امریکایی‌ها تصور می‌کردند با برداشتن او مشکلات‌شان برطرف می‌شود، اما آنچه امروز در غزه می‌گذرد عطر حضور سلیمانی است. همانطور که اسماعیل هنیه او را شهیدالقدس نامید. اسراییلی‌ها فکر می‌کنند با بی‌رحمی و کشتار مسئله حل می‌شود اما اگر ذره‌ای عقل داشتند می‌فهمیدند بیش از هفتاد سال است که مردم فلسطین را به شهادت می‌رسانند اما هنوز به نتیجه نرسیدند و همچنان نیز نخواهند رسید.
 
در ادامه مراسم از نماهنگ جدیدی با موضوع حاج قاسم سلیمانی رونمایی شد. این نماهنگ با قطعه «بوسه‌ تو» به خوانندگی محمد معتمدی تولید شده است.
 
«شهید القدس» شعار چهارمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی شد
 
پس از سخنرانی حجت الاسلام قمی آیین رونمایی از هفت پوستر آثار آغاز شد. نرگس، زینب، رضا و حسین سلیمانی ، حجت‌الاسلام قمی، علی‌اصغر پورمحمدی، یاسر احمدوند، احمد یوسف‌زاده، امیر شاه‌پسند، حمید شاه‌آبادی و غلامعلی حداد عادل برای رونمایی از هفت عنوان کتاب روی سن رفتند.
 
بر اساس این گزارش، در کنار وزیر ارشاد چهره‌هایی چون غلامعلی حداد عادل، حمید شاه‌آبادی، علی‌اصغر پورمحمدی، یاسر احمدوند و جمعی از مدیران فرهنگی و خانواده سردار شهید حاج قاسم سلیمانی حضور داشتند.
 

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب