پمپاژ ناامنی در جهان
گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا ، حنیف غفاری، گزارشهای رسمی در آلمان، نشاندهنده افزایش تصاعدی صدور تسلیحات این کشور به نقاط گوناگون جهان در طول ماههای اخیر است.
صادرات تسلیحات آلمان در سال 2023 میلادی به ۱۱.۷۱ میلیارد یورو رسیده است. دولت فدرال آلمان در سال جاری با تصویب صادرات تسلیحات به ارزش حداقل ۱۱.۷۱ میلیارد یورو رکورد جدیدی را ثبت کرد.
بالاترین رقم قبلی در سال ۲۰۲۱ برابر با ۹.۳۵ میلیارد یورو بود که در اواسط دسامبر امسال ۲۵درصد فراتر از آن رفت.
این آمار دهشتناک در حالی ثبت میشود که صدراعظم اکنونی آلمان ( اولاف ولتس) به حزب سوسیالدموکرات تعلق دارد:همان حزبی که وعده داده بود پس از حضور در مسند قدرت، صادرات تسلیحاتی آلمان را محدود و در عوضوی حلوفصل بحرانهای جاری در حوزه روابط بینالملل تمرکز کند!
اکنون سه حزب سبز، سوسیالدموکرات و دموکراتهای آزاد در مسند قدرت قرار دارند ، اما خبری از محدودسازی صادرات تسلیحاتی آلمان نیست!
در طول ۱۶ سال دولت صدراعظمی آنگلا مرکل، صادرات تسلیحات فقط سه بار از مرز شاخص 7 میلیارد یورو فراتر رفت؛ اما در دوران حضور دولتی که خود را (صرفاً در ظاهر) مخالف جنگ و خشونت قلمداد میکند، شاهد تشدید این روند خطرناک هستیم.
در فهرست بازیگران دریافتکننده تسلیحات آلمانی، نام رژیم غاصب و کودک کش صهیونیستی نیز به چشم میخورد.
رژیم صهیونیستی با تحویل تسلیحات به ارزش ۳۲۳.۲ میلیون یورو در جایگاه هفتم قرار دارد که حدود ده برابر کل سال ۲۰۲۲ با ۳۲ میلیون یورو بوده است.
وزارت اقتصاد آلمان پیش از این اعلام کرده بود که بیش از ۲۰۰ مجوز مجزا برای اسرائیل پس از آغاز جنگ غزه در ۷ اکتبر صادر شده است تا صهیونیستها بتوانند در سایه حمایت ژرمنها به عملیات( نسلکشی) خود در نوار غزه ادامه دهند.
همانگونه که مشاهده میشود، برلین نهایت توان خود را در مسیر تأمین اهداف رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه به کار گرفته و البته، درنهایت به نقطهای جزشکست و ناکامی نرسیده است.
مقامات حزب سبز آلمان، که در دولت ائتلافی حضور دارند، دیگر کمترین سخنی از صلح و ثبات در جهان به میان نمیآورند و بالعکس، توان خود را در خدمت بحرانسازی و تروریسم در جهان قرار دادهاند.
آنچه امروز در جنگ غزه میگذرد، نقطه آشکارساز افول انسانیت و عقلانیت در سیاست خارجی سرزمین ژرمنهاست.
به عبارت بهتر، خلق ترور و بحران تبدیل به یک مؤلفه اساسی در سیاست خارجی آلمان شده است و در این معادله، تفاوتی میان احزاب و گروههای سیاسی در این کشور اروپایی وجود ندارد.
فراموش نکنیم که ترویج صهیونیسم و در مقابل، اسلامستیزی نیز تبدیل به دو مؤلفه و رکن اساسی سیاست فرهنگی و اجتماعی احزاب رسمی و سنتی در برلین شده است.
در چنین شرایطی دیگر نمیتوان از استقلال ژرمنها در حوزه روابط بینالملل کمترین سختی به میان اورد! برلین تبدیل به متغیری وابسته به تلآویو و واشنگتن شده است.
قطعاً تبعات این بازی کورکورانه، برای آلمان سنگینتر از حد تصور سیاستمداران آن خواهد بود....
انتهای پیام/