لزوم امکانسنجی در حوزه موانع تولید و بومیسازی قطعات
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا لسان، معاون مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان در نشست هماندیشی پژوهشی و علمی با هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان اظهار کرد: شرکت صنایع پتروشیمی شهید تندگویان تنها کارخانه پتروشیمی در کشور است که تولید پت دارد. هدف ما ایجاد نقش مؤثر در راستای استمرار تولید بوده و در تلاش هستیم تا فقط از محصولات داخلی استفاده کنیم.
وی افزود: هر آنچه مانع خروج ارز از کشور باشد، مورد اهمیت است و از آن طرح پشتیبانی خواهیم کرد. امکانسنجی در حوزه موانع تولید، مطالعات و بومیسازی قطعات مورد تأکید خواهد بود و با تشکیل کارگروههای تخصصی امیدواریم بتوانیم در حوزه صنعت با دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان وارد تفاهمنامه و در نهایت انعقاد قرارداد شویم.
آمادگی واحد قوچان برای همکاری در حوزه پتروشیمی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان گفت: با توجه به موقعیت علمی فوقالعاده مجموعه این واحد دانشگاهی، ظرفیتها، توانایی استادان و آزمایشگاههای مطرح واحد قوچان، امیدواریم بستری فراهم شود تا اتفاقهای مثبتی بین دو سازمان رخ دهد تا دانشجویان و استادان این واحد دانشگاهی بتوانند از مناطق صنعتی همانند مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان بازدید داشته باشند.
محمود حق بجانب با اعلام آمادگی مجموعه علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان در زمینههای مختلف عنوان کرد: این واحد دانشگاهی آمادگی دارد تا در مواردی همانند بهینهسازی آبیاری فضای سبز، بهینهسازی مصرف انرژی، مشاوره- طراحی و توسعه درباره اینترنت اشیاء، طراحی آزمایشها گوناگون، کارگاههای آموزشی و همکاری در زمینه پسابهای مجتمع و ... با مجموعه صنایع شهید تندگویان همکاری داشته باشد.
استادان دانشگاه برای حل پسماند کارخانهها راهحل ارائه دهند
علی عبادی رئیس پژوهش و فناوری شرکت صنایع پتروشیمی اروند حل مسئله صرفه جویی آب، حل پسماند کارخانه و قطع کردن نیاز کارخانه به بازارهای خارجی درباره تأمین مواد اولیه را مطرح و عنوان کرد: برای حل این مسائل استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان راحلی مناسب ارائه دهند.
حجت السلام مهدی فاطمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان نیز با معرفی تواناییهای این واحد دانشگاهی توضیح داد: استفاده از قابلیتهای استادان واحد قوچان قطعأ بسیاری از مشکلات را حل خواهد کرد؛ چراکه بسیاری از مدیران عامل کارخانههای بزرگ کشور از دانشجویان و درس آموختگان این واحد دانشگاهی هستند.
به گزارش آنا، در ادامه بحث و تبادل نظر بین استادان و رئیس پژوهش و فناوری شرکت صنایع پتروشیمی اروند به صورت ارائه گزارش از امور و تواناییهای استادان واحد قوچان ادامه یافت و آنان در زمینههای مختلف از جمله مواردی همانند بهینه سازی آبیاری فضای سبز، بهینه سازی مصرف انرژی، مشاوره- طراحی و توسعه درباره اینترنت اشیاء، طراحی آزمایشهای گوناگون، ایمنی محل کار و تجهیزات، کارگاههای آموزشی و همکاری در زمینه پسابهای مجتمع و ... اعلام آمادگی کردند تا بتوانند با مجتمع اروند همکاری داشته باشند.
انتهای پیام/