دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۳
عباس‌زاده مشکینی در گفت‌وگو با آنا:

در بخش سوخت‌رسانی حفره‌های امنیتی وجود دارد

در بخش سوخت‌رسانی حفره‌های امنیتی وجود دارد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اکثر زیرساخت‌های سایبری کشور به پیشرفته‌ترین سامانه‌ها مجهز شده ولی در بخش سوخت‌رسانی حفره‌های امنیتی وجود دارند که لازم است این حفره‌ها برطرف شوند.
کد خبر : ۸۸۵۹۳۴

محمود عباس‌زاده مشکینی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری علم و فناوری خبرگزاری آنا با اشاره به حمله هکری به پمپ‌بنزین‌های تهران و برخی از شهر‌های کشور اظهار کرد: بخش غالبی از زیرساخت‌های سایبری جمهوری اسلامی ایران بومی و توسط دانشمندان و محققان و پژوهشگران داخلی ساخته شده است.

وی با اشاره به اینکه به بومی‌سازی زیرساخت‌های سایبری کشور مبادرت ورزیده‌ایم و در این زمینه به خارج از کشور وابستگی چندانی نداریم، بیان کرد: دشمن در جنگ سایری که یکی از ابعاد جنگ هیبریدی است به‌صورت مداوم و همه‌جانبه درصدد نفوذ به زیرساخت‌های مهم و اساسی کشور است. 

نماینده مردم مشکین‌شهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دشمن می‌خواهد از این طریق هم به زیرساخت‌ها آسیب برساند و هم اینکه نارضایتی‌های داخلی را افزایش دهد؛ اما جمهوری اسلامی ایران یک‌تنه در مقابل این جنگ سایبری ایستاده و با تهاجمات سایبری غرب و رژیم صهیونیستی ایستادگی می‌کند. 

وی با اشاره به اینکه اگر ایستادگی‌های ایران در برابر تهاجمات سایبری غرب و رژیم صهیونیستی نبود،  قطعاً اتفاقات بدتر از این برای کشور رخ می‌داد و ابعاد حوادث وسیع‌تر از چیزی بود که مردم تصور می‌کنند، خاطرنشان کرد: دشمن به پیشرفته‌ترین و به‌روزترین رهاورد‌ها و دستاورد‌های سایبری مجهز‌ است و از هر ابزاری برای آسیب به کشور استفاده می‌کند و این چیز کمی نیست و نمی‌توان از آن چشم‌پوشی کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با این وجود آن‌قدر در این حوزه تقویت شده‌ایم که بخش قابل توجهی از حملات سایبری دشمن را خنثی می‌کنیم.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

عباس‌زاده مشکینی با بیان اینکه بنزین یک کالای ضروری و مورد استفاده عموم است و با خیلی از جهات زندگی ایرانیان ارتباط دارد، اظهار کرد: دشمن به اهمیت نقش بنزین در زندگی مردم پی برده و به همین دلیل در طی دو سال دو حمله سایبری به پمپ‌بنزین‌های کشور انجام داده  است.

وی افزود: امید دشمن این است که از این طریق یک تحرک اجتماعی و سیاسی در ایران به راه بیندازد که در اصل فتنه جدیدی را آغاز کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: اینکه در دو سال اخیر دو حمله سایبری به پمپ‌بنزین‌ها می‌شود، نشان می‌دهد حفره‌های امنیتی در این بخش وجود دارد و باید این حفره‌ها را شناسایی و مرتفع سازیم تا همانند دیگر بخش‌ها دشمن به اهداف سایبری خود دست پیدا نکند.

وی اظهار کرد: ضعف‌هایی در این زمینه وجود دارد و لازم است که به توصیه‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور توجه شود و البته ناگفته نماند این قضیه خوب مدیریت شد و دولت اجازه تبدیل آن به یک بحران را نداد.

عباس زاده مشکینی گفت: باید حفره‌های سایبری را شناسایی و بر اساس منطق پدافند غیرعامل عمل شود و همچنین باید مهندسان و مجریان این بخش یک بازنگری در عملکرد خود داشته باشند تا شاهد چنین اتفاقاتی دیگر نباشیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: همانطورکه گفتم روزانه صد‌ها و یا هزاران حمله سایبری به زیرساخت‌های کشور می‌شود ولی چون دفاع سایبری در کشور بومی شده شاهد وقوع یک بحران و مشکل جدی نبوده‌ایم و لازم است مسئولان مدیریت سوخت‌رسانی درصدد شناسایی‌های حفره‌های امنیتی برآیند تا در این بخش هم دیگر چنین اتفاقاتی رخ ندهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر