صلح حال خوشی ندارد
گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ قاسم غفوری - مراسم اعطای جایزه نوبل امسال مراسمی پر زرق و برق با پوشش گسترده رسانهای بود چنانکه گویی دیگر هیچ تحولی در جهان بالاتر از آن وجود ندارد.
در این مراسم نرگس محمدی که غربیها از او به عنوان فعال حقوقبشر نام میبرند، جایزه صلح نوبل را دریافت کرد.
این فرد به دلیل ارتکاب جرمهای امنیتی و اقدامات ضدایرانی، در زندان به سر میبرد و در دوران محکومیت خود همواره در پی حاشیهسازی بوده و دروغهایی مانند شکنجهشدن در زندان را مطرح کرد، تا آنجا که رسانههای بیگانه مدعی ناتوانی وی برای تماس وی با فرزندانش شدهاند .
حتی کار به آنجا کشید که پای آنجلینا جولی هم به میان آمد و وی مدعی مصالحه با محمدی در زندان شد.
رسانههای غربی و فارسی زبان بیگانه نیز کم نگذاشتند و به کرات بیانیههای منتسب به وی، علیه ایران را برجسته سازی کردند.
با توجه به آنچه گفته شد، در باب این نشست نکاتی چند قابل توجه است.
نخست آنکه اعطا کنندگان جایزه نوبل به فرد مذکور مدعی تلاشهای وی برای اقدامات بشر دوستانه و حقوق بشری بوده و او نمادی از انسان برتر در جهان معرفی میکنند.
توجه داشته باشید که 70 روز از جنگ غزه می گذرد و در حالی که جهانیان فریاد انزجار از رژیم صهیونیستی سر میدهند؛ که وی هیچ موضعی در این زمینه نداشته و سخنی در باب زنان و دختران فلسطین بر زبان نیاورده است.
حتی در آنچه متن سخنرانی ارسالی وی از زندان برای قرائت برای این مراسم ، هیچ نامی از فلسطین و رنج زنان و دختران فلسطینی به میان نیامده است.
دوم اینکه در مراسم مذکور، محمدی که مدعی صلح بشردوستی جهانی معرفی شد، هیچ سخنی از رنج میلیونها فلسطینی و قتل عام آن توسط بمبهای خوشهای و فسفری صهیونیستها و حامیانشان مطرح نشد.
هدف بنیان گذار جایزه نوبل ترویج صلح و حقوق بشر در جهان بوده اما این نشست بیشتر به یک سیرک شباهت داشته که تنها چیزی که در آن یافت نشده حقوق بشر و انسانیت بود.
سومین نکته از نکات قابل توجه در این مراسم حضور افرادی معلوم الحال بود که دستشان به خون هزاران نفر آغشته است.
افرادی همچون اعضای سیرک جرج تاون که منشور همبستگی را در بهمن ماه سال گذشته علیه ایران فریاد زدند و البته چند روزی نیز بیشتر دوام نیاورد که از آن جمله گلشیفته فراهانی، نازنین بنیادی، سیرین عبادی و.. در زمره این افراد هستند .
این گروه از پاییز سال گذشته تا به امروزتنها ترویج خشونت و کشتار کردهاند و همزمان مروجان تشدید تحریمها علیه ملت ایران بودهاند.
تحریمی که به اذعان خانم دوهان گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور قهری یک جانبه جنایت علیه بشریت و نسل کشی از جمله علیه زنان و کودکان ایران است و عاملان و مروجان آن باید بازخواست و محاکمه وتمامی تحریم ها لغو شود.
برخی نیز افرادی بودند که حضورشان در این نشست بیشتر به یک کاسبکاری مالی شباهت داشت و به دنبال فاکتور نویسی برای سران غرب بودند.
در این میان حضور افراد جنایت کاری همچون عبدالله مهتدی سرکرده گروهک تروریستی و تجزیه طلب کومله که دستش به خون هزاران ایرانی آغشته است و پیوندی سراسری با منافقین دارد در این مراسم جای تامل دارد.
عبدالله مهتدی به نمایندگی از گروه تجزیهطلب و تروریستی کومله در مراسم اهدای جایزه صلح نوبل شرکت کرد تا علاوه بر نشان دادن بیاعتباری شعارهای حقوقبشری غربیها، دروغ جریان موسوم به زن، زندگی، آزادی در رابطه با ایران دوستی و آزادی را به تصویر بکشد.
هرچند اعتباری برای پروژه جایزه سیاسی صلح نوبل با اعطای آن به جنایتکارانی مانند بگین، رابین و پرز باقی نمانده ، اما حضور عبدالله مهتدی، سرکرده گروهک تروریستی کومله در مراسم اخیر اعطای این جایزه به نرگس محمدی، ماهیت گردانندگان این پروژه و جایزه بگیران را بیش از پیش آشکارتر کرد.
جالب توجه آنکه ماهیت جنایتکارانه مهتدی چنان است که حتی رسانههای بیگانه همچون بی بی سی نیز به دنبال کم رنگ کردن حضور وی در این مراسم بودند و بیشتر به برجسته سازی نامهای همچون گلشیفته فراهانی، نازنین بنیادی، مژگان شجریان، شیرین عبادی پرداختند تا به زعم خویش تنفس مصنوعی به پروژه آشوب کشاندن ایران در لوای زن زندگی آزادی را صورت داده باشند و حساسیتها نسبت به حضور تروریستی به نام مهتدی و ارتباط نزدیک آن با مدعیان لیدری زن زندگی آزادی بکاهند.
چهارم آنکه برگزار کنندگان مراسم صلح نوبل و رسانههای غربی در اقدامی تهوعآور در حالی به برجستهسازی این مراسم در لوای شعارهای حقوق بشری و زن زندگی آزادی پرداختند که در بیرون دیوارهای سالن مراسم قبل توجه روی داده بود.
خانم کلودین گی، رئیس دانشگاه هاروارد همچون دو همتای خود در دانشگاههای پنسیلوانیا و امآیتی، صرفا به دلیل حمایت از مظلومیت مردم غزه و مخالفت با نسل کشی آنها مورد بازخواست و استعفا اجباری قرار گرفتند.
چهار دانشجوی دانشگاه هاروارد آمریکا نیز به علت حمایت از مردم غزه و شرکت در تجمعات اعتراضی به کمیته انضباطی این دانشگاه فراخوانده شدند.
پس از آنکه زینب الغزوی خبرنگار و نویسنده مغربی اوضاع غزه را با هولوکاست مقایسه کرد، فرانسه جایزه "سیمون فیل" خود را از وی پس گرفت.
در همین حال چندین بازیگر زن هالیوود صرفا به جرم اعتراض به کشتار کودکان فلسطینی از کار بی کار و برخی نیز اجبارا مجبور به عذرخواهی شدند.
این حقایق در دنیای غرب این سوال را برای افکار عمومی ایجاد کرده است که چگونه جایزه صلح نوبل به نام زن زندگی آزادی اعطا می شود حال آنکه دهها زن در اروپا و آمریکا صرفا به جرم اعتراض به نسل کشی مورد بازخواست قرار گرفتهاند و هیچ واکنشی نه از سوی برگزار کنندگان مراسم و نه از جانب برنده این جایزه در حمایت از این زنان صورت نگرفته است.
پنجم آنکه این نمایش مضحک که بیشتر به یک سیرک شباهت داشته زمانی تامل برانگیزتر میشود که از چند روز پیش از برگزاری این مراسم رسانههای بیگانه از جمله فارسی زبانان معاند طیف گستردهای از اخبار سال گذشته ایران را دوباره باز نشر داده و به دنبال تحریک احساسات در درون ایران با تجویز نسخه آشوب بودهاند.
تکرار رفتار برگزار کنندگان مراسم نوبل از سوی مدعیان جایزه حقوق بشری ساخاروف اتحادیه اروپا برای آنچه جنبش زن زندگی ازادی نامیدهاند در حالی که آنها نیز هیچ اشارهای به زنانی که در غزه جان می دهند و یا فرزندان خردسالشان را با دستانشان به خاک میسپارند نکردهاند،
تکرار ادعاهای نخنما شده ضد ایرانی جاوید رحمان، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور ایران، که در نشستی در لندن تحت عنوان «کرامت انسانی؛ آزادی وعدالت برای همه»مدعی حمایت از حقوق بلوچها در ایران شده است و.... از جمله این اقدامات است که با محوریت تنفس مصنوعی به اغتشاش و اشوب در ایران صورت گرفته است.
جالب توجه تقارن حضور سرکرده کومله در نشست اسلو، سخنان جاوید رحمان در باب بلوچها و پوشش گسترده رسانههای بیگانه در باب کردستان و سیستان بلوچستان ایران است که حکایت از دست و پا زدن غرب برای تکرار سناریوی بر هم زدن آرامش ایران است تا به زغم خویش ضمن گرفتن انتقام شکست سال گذشته خویش از ایران، کمکی به ارباب خویش یعنی رژیم صهیونیستی که این روزها فروپاشی اش تسریع شده است، داشته باشند.
انتهای پیام/