دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

بیانیه تشکل‌های شاهد و ایثارگر علیه جنایات تروریستی منافقان

بیانیه تشکل‌های شاهد و ایثارگر علیه جنایات تروریستی منافقان
تشکل‌­های شاهد و ایثارگر به منظور برگزاری اولین دادگاه علیه گروهک تروریستی منافقین در کشور در روز ۲۱ آذر ماه سال جاری بیانیه‌ای را صادر کردند.
کد خبر : 884416

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، تشکل‌­های شاهد و ایثارگر به منظور برگزاری اولین دادگاه علیه گروهک تروریستی منافقین در کشور در روز ۲۱ آذر ماه سال جاری بیانیه‌ای را صادر کردند.

متن کامل این بیانیه بدین شرح است:
«ترور و تروریسم در طول تاریخ دارای تطور خاصی است. با گذشت زمان، تروریسم نیز همواره دگرگون شده و نسخه‌های جدیدتر آن پا به عرصه گذاشته است. ظهور داعش به مثابه نسخه جدید اقدامات تروریستی، هراس افکنی، ترس، ایجاد فشار سیاسی، دستیابی به اهداف غیرمشروع، اقدام مخفیانه و ظالمانه و مواردی از این دست را به عنوان عصاره تروریسم مطرح می‌کند. هم اکنون، منطقه خاورمیانه از جمله مهم‌ترین مناطق جهان است که به دلیل وجود گروه‌های تروریستی متعدد، همواره ظرفیت اهتمام و توجه ویژه را دارا خواهد بود.

هدف تروریسم، تضییع حقوق بشر است. تروریسم، ارزش‌ها و حقوقی را هدف قرار می‌دهد که در قالب منشور ملل متحد و سایر اسناد بین‌المللی جا دارند. تروریسم تأثیر مستقیمی بر بهره مندی مردم از حقوق اولیه، چون حق حیات، حق آزادی و حق امنیت خواهد داشت. چرا که جامعه مدنی را تضعیف می‌کند و صلح و امنیت را به مخاطره می‌اندازد. اذعان منشور‌های ملل متحد به تأثیر مخرب تروریسم بر حقوق بشر، ضرورت حمایت از حقوق قربانیان تروریسم را بیش از پیش آشکار می‌کند.

جموری اسلامی ایران اصلی‌ترین قربانی تروریسم در جهان محسوب می‌شود، طی ۴ دهه گذشته بیش از ۱۷ هزار انسان بی‌گناه توسط گروهک‌های مختلف تروریستی شهید و یا به شدت مجروح شدند. در این میان، بیشترین ترور‌ها که مصداق جنایت علیه بشریت است، توسط گروهک تروریستی منافقین صورت گرفته است. متاسفانه جنایات وحشیانه این گروهک بیانگر انفعال، سکوت و برخورد دوگانه برخی دولت‌های غربی در مقابله با تروریسم است. همچنین حمایت برخی کشور‌ها از جمله کشور‌های غربی از عناصر گروهک‌های تروریستی به طرق مختلف از قبیل اعطای پناهندگی و مصونیت، حمایت مالی و اطلاعاتی زمینه لانه گزینی آنان در کشور خود را فراهم و به تداوم اقدامات وحشیانه و خرابکارانه آنان کمک می‌نماید.

ضرورت رفتار شفقت آمیز و احترام آمیز با قربانیان، ارائه آگاهی لازم درباره رویه‌های قانونی به قربانیان، یاری رساندن به قربانیان در فرایند قانونی، محافظت از قربانیان در برابر تهدید و انتقام جویی، محافظت از حریم خصوصی قربانیان و جبران خسارت برای قربانیان از جمله ضرورت‌های دسترسی به عدالت برای قربانیان تروریسم است. با توجه به وجود اشتراکات دینی، مذهبی و قومی ایران با بسیاری از کشور‌های منطقه، ظرفیت ایجاد و تقویت سازمان‌های همکاری منطقه‌ای با منافع و تعاریف مشترک وجود دارد و این امر در امر مبارزه با تروریسم بسیار راهگشا خواهد بود.

تشکل‌های شاهد و ایثارگر ضمن محکوم کردن این جنایت ضد بشری، خواستار محاکمه و مجازات عوامل استکبار جهانی که در تجهیز کردن منافقان نقش مهمی را به عهده داشتند، بوده و همه نهاد‌های ذیربط کشور را به پیگیری اقدامات لازم در این خصوص، یادآور می‌شود تا بدینوسیله محاکمه و مجازات دیگر جنایتکاران در رابطه با احقاق حق قربانیان ترور را در پی‌داشته باشد. امید است با اقدامات موثر در سطوح بین‌المللی بتوان قدم موثری در رویارویی با منافقین کوردل برداشت و از این راه امنیت مردم را در سراسر دنیا در مقابل این گونه افراد تأمین نمود و زمینه لازم را برای صلح و امنیت و آرامش در جهان فراهم نمود.»

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب