دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

زارعی: والیبال نشسته نقطه تحول زندگی‌ام است

زارعی: والیبال نشسته نقطه تحول زندگی‌ام است
کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته بانوان گفت: والیبال نشسته نقطه عطف و تحول زندگی من به حساب می‌آید.
کد خبر : 883742

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، معصومه زارعی کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته بانوان کشورمان درباره تأثیر این رشته در زندگی اظهار کرد: «والیبال نشسته نقطه‌عطف و تحول زندگی من به حساب می‌آید. قبل از این‌که با دنیای ورزش افراد دارای معلولیت آشنا شوم، بیشتر در خانه بودم و به دلیل شرایط متفاوت جسمی با دیگران، انزوا را به حضور در اجتماع ترجیح می‌دادم. اما دقیقا با آغاز ورزش و فعالیت در والیبال نشسته زندگی من به کلی دگرگون شد.»

رقابت در والیبال نشسته برای معصومه زارعی به معنایی جدایی از انزواست، او خانواده دیگری در خارج از خانه پیدا کرده که با هم تمرین می‌کنند و برای حضور در رویداد‌های مختلف به سراسر جهان سفر می‌کنند.

زارعی تا به حال همراه با خانواده ورزشی خود در رقابت‌های بین‌المللی، جهانی و پارالمپیک (ریو ۲۰۱۶) شرکت کرده است که آخرین آن، بازی‌های پاراآسیایی هانگژو بود.

ما یک خانواده‌ایم

تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران در هانگژو پس از تیم چین میزبان چهارمین دوره بازی‌های پاراآسیایی به عنوان نایب قهرمانی دست یافت. در آخرین روز این رقابت‌ها هم تیمی‌ها برای زارعی جشن تولد کوچکی برگزار کردند و همگی با «فی‌فی» پرنده‌ی نماد بازی‌ها سلفی تیمی گرفتند.

لیلا بریانیان سرمربی اصفهانی تیم بانوان درباره شادی بازیکنان خود می‌گوید: «ما تیم همدل و پرتلاشی داریم و بازیکنان با هم مثل خواهران در یک خانواده‌اند.»

زارعی در پایان بر تاثیر والیبال نشسته در خارج از زمین مسابقه و اجتماع تأکید می‌کند: «من از زمانی که بازیکن والیبال نشسته شدم، تغییر نگرش و رفتار افراد در اجتماع را دیده‌ام. جامعه نیز با مشاهده ورزشکاران و موفقیت‌های آن‌ها توانمندی افراد دارای معلولیت را باور کرده است.»

تیم ملی بانوان والیبال نشسته ایران در نخستین تجربه پارالمپیکی خود در بازی‌های ریو ۲۰۱۶ در رده پنجم قرار گرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب