از خطر بحران جامعه با توهم دانایی تا رونمایی از رمز دکمه اول پیراهن
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم روز دانشجو که با حضور سید محمود انوشه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران برگزار شد، با حاشیههای جالبی همراه بود.
شانزدهمین روز از آذرماه هرسال بهعنوان روز دانشجو نامگذاری شده است و در دانشگاههای مختلف کشور نیز مراسم روز دانشجو برگزار میشود، علت نامگذاری این روز بهعنوان روز دانشجو رشادتهایی بود که دانشجویان کشورمان سال ۱۳۳۲ مقابل استعمارگران از خود به نمایش گذاشتند.
از این رو ۱۶ آذر بهعنوان روز مقاومت و ایستادگی دانشجویان این سرزمین در برابر استعمار غرب، استبداد و خودکامگی در دفتر تاریخ این سرزمین به یادگار ثبت شده است.
همایش 16 آذر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران با تلاوتی چند از کلامالله مجید آغاز میشود و همزمان با پخش سرود ملی کشورمان، مراسم حالت رسمی به خود میگیرد.
با توجه به استقبال گسترده دانشجویان، این سالن همانند سایر موارد مشابه دیگر بازهم گنجایش حضور دانشجویان و میهمانان این مراسم را نداشته است.
در این همایش شخصیتهایی همچون فرماندار گچساران و جمعی از استادان دانشگاه حضور داشتند، جمعیتی ایستاده جلوی دربهای ورودی سالن همایش برای حضور در این مراسم تجمع کرده بودند که همگی ایستاده نظارهگر این مراسم بودند؛ اگرچه جمعیت زیادی از دانشجویان در بیرون سالن همایش حضور داشتند و برخی دانشجویان هم از پشت پنجره برنامهها را دنبال میکردند.
به دعوت مجری برنامه سینا اکبری، دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران بهعنوان نماینده دانشجویان دقایقی پشت تریبون قرار میگیرد و مطالبی را خطاب به مسئولان دانشگاه آزاد گچساران بیان میکند.
رسیدگی مطلوب به امور آموزشی و اداری دانشجویان، عدم پاسخگویی برخی استادان به دانشجویان، بازگشایی بوفه دانشگاه، رسیدگی به وضعیت خوابگاههای دانشجویی، نبود سرویس ایاب و ذهاب برای دانشجویان، اعطای وام و تسهیلات دانشجویی، رسیدگی به فعالیتهای تفریحی، علمی و ورزشی دانشجویان، تشکیل تشکلهای دانشجویی در دانشگاه، نبود وسایل گرمایشی در کلاسهای درس، توجه به رفع مشکلات کتابخانه دانشگاه و... از مطالبات این دانشجوی رشته حقوق از متولیان امر بود.
در ادامه این همایش حواسها برای شنیدن سخنان سیدمحمود انوشه جمعتر میشود و بسیاری از دانشجویان هم با گوشیهای همراه خود اقدام به ضبط صحبتهای سخنران اصلی این همایش میکنند.
دانستنهای نادرست ما را هزار قدم به انحراف میکشاند
انوشه در بخشی از سخنانش در این همایش گفت: در جامعه ما ندانستن فقط یکقدم و اما دانستنهای نادرست هزار قدم ما را بهسوی انحراف میکشاند و آنچه از تربیت و مدیریت میدانیم بهمراتب ازآنچه نمیدانیم، خطرناکتر است.
وی افزود: اگر به دور ارزشهای خودمان، فرهنگ غنی اسلامی، هنر و ادبیات خودمان و اهلبیت علیهمالسلام میچرخیدیم هماکنون سالار دنیا بودیم، یا دور خود چرخیدیم یا مردم را دور زدیم.
این استاد دانشگاه متذکر شد: سالها ادیان مختلف را بررسی کردم و معتقدم یک دعا از همه دعاها بالاتر است، درحالیکه نفیسترین و جامعترین دعایی که دیدم دعای حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیهاست که به درگاه خدا میفرمایند که خدایا مرا خرج کاری کن که مرا برای آن آفریدی.
این مدرس دانشگاه تصریح کرد: بنده سالها درکشورهای مختلف این موضوع را فریاد زدم و گفتم رمز موفقیت من این دکمه اول پیراهن است و انتخاب رشته، شغل و همسر همانند دکمه اول است، چراکه اگر دکمه اول را اشتباه بستی تا آخر دکمههای پیراهن را اشتباه میبندی و اگر ما هم در انتخاب رشته یا شغل اشتباه کنیم ضرر میبینیم و اما انتخاب اشتباه همسر یعنی همه خاکبرسر.
انوشه یادآور شد: ساکنان قلبت را بهدقت انتخاب کنید، چراکه هیچکس بهجز خودت هزینه اقامتش را پرداخت نمیکند. هرگز برای ماندن کسی در زندگیتان باج ندهید پس انسان سالم، انسانی مستقل و مهربان است و نه وابسته و مهر طلب و معتقدم در سردر دانشگاه بنویسید بحران جامعه ما نادانی نیست، بلکه توهم دانایی است.
انوشه در ادامه با طرح سؤالاتی از دانشجویان آنها را به شناخت بیشتر در رابطه با خودشان و خصوصیات اخلاقیشان دعوت و تأکید کرد که هر انسانی ویژگیهای منحصربهفردی دارد که اگر بشناسد میتواند به کشف استعدادهای خود نائل شود پس هر انسانی تواناییهایی دارد که ویژه خود اوست و باید آن را کشف کند.
این سخنرانی دو ساعته در میان تشویق دانشجویان و همچنین با برگزاری مسابقه فرهنگی (پرسش و پاسخ) و اهدای جوایزی به برندگان از دیگر برنامههای این مراسم بود.
انتهای پیام/