دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

آغاز نخستین دوره مسابقات ملی شبیه‌سازی روابط بین‌الملل با موضوع «شبیه‌سازی برجام در شورای امنیت»

آغاز نخستین دوره مسابقات ملی شبیه‌سازی روابط بین‌الملل با موضوع «شبیه‌سازی برجام در شورای امنیت»
آیین آغازین نخستین دوره مسابقات ملی شبیه‌سازی روابط بین‌الملل با موضوع «شبیه‌سازی برجام در شورای امنیت» به همت معاونت پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی و همکاری موسسه آموزش عالی بیمه برگزار شد.
کد خبر : 883006

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین آغازین نخستین دوره مسابقات شبیه‌سازی روابط بین‌الملل با موضوع (شبیه‌سازی برجام در شورای امنیت) با حضور عباس عراقچی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی، دکتر مجید عباسی، رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه‌های تهران، به همت معاونت پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی و همکاری موسسه آموزش عالی بیمه اکو، در کتابخانه این دانشکده برگزار شد.

مجیدرضا مومنی، معاون پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی و برگزار کننده این مسابقات، گفت: هدف برگزاری مسابقات شبیه‌سازی روابط بین‌الملل با این موضوع آشنایی دانشجویان با پیچیدگی‌ها و دشواری‌های مذاکره در سازمان‌ها و فضا‌های چندجانبه است.

وی افزود: بازاجرا و بازخوانی مواردی مانند برجام که برای حیات سیاسی نظام و کشور حائز اهمیت است، می‌تواند کمک کند تا دانشجویان درک عمیقی از مسائل بین‌المللی، قواعد و پیچیدگی‌های سیاست بین‌الملل، آشنا شوند تا در آینده به عنوان مسئولان ما در مذاکرات بین‌المللی به بهترین شکل عمل کنند.

مومنی گفت: این رویداد با حضور ۶ تیم از دانشگاه‌های علامه‌طباطبائی، تربیت مدرس، آزاد و موسسه آموزش عالی بیمه اکو برای نخستین بار در حال انجام است. تلاش می‌کنیم در سال آینده این مسابقات با امکانات بیشتر، در سطح بین‌المللی برگزار شود.

معتمدی در این مسابقات ضمن قدردانی از برگزارکنندگان و آرزوی موفقیت برای دانشجویان، گفت: برگزاری این مسابقات ابتکاری و خلاقانه است. امیدوارم با تجربه‌ای که کسب می‌شود بتوانیم برنامه‌های قوی‌تر و غنی‌تری را در آینده شاهد باشیم.

وی بیان کرد: امروزه مناسبات بین‌المللی در گردونه قدرت، تحت تأثیر قدرت‌های بزرگ به‌گونه‌ای رقم می‌خورد که از مرز حقیقت، عدالت و انصاف فاصله گرفته است.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه در آموزه‌های اسلامی به ما گفته شده است که علم ایجاد قدرت می‌کند، تأکید کرد: یکی از عوامل قدرت، دانشجویان یعنی آینده‌سازان نظام جمهوری اسلامی هستند. ایران قوی نیاز به زنان و مردانی دارد که با اعتمادبه‌نفس بتوانند در صحنه‌های مختلف از جمله در مناسبات بین‌المللی نقش‌آفرین باشند.

وی با تأکید بر اینکه امروز جمهوری اسلامی شرایط بازدارنده‌ای را از نظر نظامی ایجاد کرده است، تصریح کرد: این شرایط بازدارنده اگر نبود نوع تعامل قدرت‌ها با ایران متفاوت بود. این بازدارندگی باید در عرصه‌های علمی، فرهنگی و شناختی نیز به‌صورت هم‌زمان وجود داشته باشد تا دچار آسیب نشویم.

معتمدی خاطرنشان کرد: در مناسبات بین‌المللی امروز دنیا، غزه مظلوم، با همه فجایعی که در آن رخ می‌دهد، تنها مانده و دنیا نه‌تنها مانع انجام این فجایع نشده است بلکه برخی از قدرت‌ها تشویق می‌کنند که این اتفاق همچنان ادامه پیدا کند و این ناشی از مناسبات نادرستی است که بر روابط بین‌الملل حاکم است.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در پایان سخنان خود گفت: امیدوارم با ظرفیت و دیدگاهی که شما دانشجویان پیدا می‌کنید، بتوانید نقش‌آفرین باشید و در عرصه بین‌المللی هم‌صدای جمهوری اسلامی را منتقل کنید و هم یاور مظلومان باشید. همچنین امیدوارم بتوانیم در ایجاد ساختارهای بین‌المللی و ایجاد رفتارهایی که گسترش عدالت در جهان را ضمانت کند، نقش داشته باشیم.

در پایان تیم موسسه آموزش عالی بیمه اکو دانشگاه علامه‌طباطبائی، رتبه نخست، تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، رتبه دوم و تیم شماره دو فصلنامه مطالعات بین‌المللی رتبه سوم ‌نخستین دوره مسابقات شبیه‌سازی روابط بین‌الملل را کسب کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب