نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد کرمانشاه گشایش یافت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با حضور افشین غنیزاده سرپرست دانشگاه، حجتالاسلام امین معظمی گودرزی مسئول نهاد رهبری در این دانشگاه، هیئت رئیسه، جمعی از استادان، دانشجویان و کارکنان، صاحبان صنایع و مسئولان دستگاههای اجرایی استان در این واحد دانشگاهی گشایش یافت.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در این مراسم اظهار کرد: امیدوارم برپایی اینگونه نمایشگاهها بانی حرکتهای ارزشمندی در استان شود یکی از این مشکلات موجود در کشور ارتباط صنعت و جامعه بهویژه با دانشگاه است. باید از ظرفیتها و تواناییهای موجود بیشترین بهرهوری را داشته تا بتوانیم روزبهروز شاهد رشد و توسعه بیشتر استان باشیم. باید اینگونه نمایشگاهها تداوم بیشتری داشته باشد تا ارتباط صنعت و دانشگاه تقویت شود.
افشین غنیزاده افزود: صاحبان صنایع و متولیان ادارات اجرایی بدون پرداخت بیمه و با دستمزد کم در طرح پویش از دانشجویان توانمند دانشگاه آزاد اسلامی استفاده میکنند و دانشجویان در حین درس، کار و حرفه میآموزند حتی امکان استخدام نیروی کار مفید و تحصیلکرده برای صنایع فراهم میشود که این مسئله برای هر دو طرف مفید است.
اهداف نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه نیز با تأکید بر اهمیت کارآفرینی در جامعه و تأثیر آن در ایجاد اشتغال برای جوانان و دانشجویان بیان کرد: آرزوی هر جامعه پیشرفتهای است که ارتباطی بین صنایع، شرکتهای تولیدی و دانشگاهها برقرار کنند این نمایشگاه نیز با همین هدف برپا شده و امیدوارم مسیری بشود برای آشنایی بیشتر و رسیدن به اهداف ارزشمند.
مرتضی کهراریان گفت: از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه، در وهله نخست آشنا کردن صنایع و ادارات با هم و با دانشگاه است، مورد دوم اینکه تفاهمنامههای مختلفی با صنایع و ادارات استان داشته باشیم، مورد سوم اینکه دانشجویان همزمان با درس مهارت یاد بگیرند، توانمند شوند و در زمان فارغالتحصیلی اگر دانشجو شایستگی کار داشت به سمت صنعت و شغل هدایت شود که این هدف طرح پویش بوده تا مهارت و توانایی جوان مملکت را افزایش دهیم.
وی اضافه کرد: موظفیم تا مسیر،هدف، مقصود و جایگاه جوانان را مشخص کرده و در طرح پویش دانشجو را به سمت صنایع، دستگاههای اجرایی، تولیدی، خدماتی، پژوهشی، اجتماعی و فناوری هدایت میکنیم. لزوماً هدف صنعت نیست. در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ۱۸ هزار دانشجو داریم. دست یاری به سمت ادارات و صنایع دراز کردهایم تا دستگاههایی که نیازمند نیروی مهارت آموز هستند دانشجو را به آنها معرفی کنیم.
کهراریان توضیح داد: دانشجوی طرح پویش در کنار کار و دریافت دستمزد آموزش میبیند و در کنار معرفی دانشجو یک مدرس را بهعنوان استاد پویش به او معرفی میکنیم که میتواند از اعضای هیئت علمی، صنعتگر و یا کارمند باشد و این دوسر سود است و در آخر گواهی برای دانشجو صادر میشود.
به گزارش آنا، این نمایشگاه تا پانزدهم آذر و برای بازدید عموم فعال است و بنا به اطلاعرسانی حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه روز چهارشنبه در دانشکده ادبیات و علوم انسانی از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه قدردانی خواهد شد.
انتهای پیام/