علی قارداشی: هیئت رئیسه فدراسیون تنیس روی میز قویتر میشود/ مسئولیتی درباره فدراسیون ژیمناستیک ندارم
مهرداد علی قارداشی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره عملکرد خود در فدراسیون تنیس روی میز و مجمع عمومی این فدراسیون به منظور انتخاب رئیس جدید اظهار کرد: در فراخوانی که از طریق سایت فدراسیون اطلاع رسانی شده بود از کلیه افراد واجد شرایط دعوت شد تا برای احراز پست ریاست اقدام کنند.
وی در مورد اینکه در صورتی که رأی بیاورد چه اقداماتی را برای اجرا در نظر دارد، گفت: ما انشاءالله در این دوره به دنبال آن خواهیم بود تا بتوانیم سهمیه تیمی مسابقات المپیک را کسب کنیم تا علاوه بر مسابقات انفرادی در مسابقات تیمی هم حضور داشته باشیم. ما در دوره اخیر که رو به اتمام است توانستیم مدال برنز بازیهای آسیایی را در بخش دوبل و تیمی به دست آوریم و در دوره قبلی مسابقات در بخش انفرادی به مدال برنز رسیده بودیم. در رده نوجوانان و جوانان هم به مدال برنز دست پیدا کردهایم. ضمن اینکه دو دوره در بازیهای کشورهای اسلامی چه در بخش بانوان و چه مردان به مدال طلای تیمی رسیدهایم.
هدف بعدی تربیت داوران «گلدبج» است
رئیس فدراسیون تنیس روی میز خاطرنشان کرد: نمیتوان قول داد که در ادامه راه میتوانیم به مدال نقره آسیا در رده بزرگسالان برسیم، چون مستلزم جهش دیگری است و با توجه به سبقهای که حریفان دارند کار بسیار سختی است. اعضای هیئت رئیسه فدراسیون قویتر خواهند شد، چون میخواهیم در بخش اقتصادی شرایط بهتری داشته باشیم و دختران و پسران تنیس روی میز را علاوه بر مسابقات آسیایی به مسابقات جهانی اعزام کنیم. زمانی که شروع کردیم شرایط اقتصادی سختتری داشتیم و الان وضعیت بهتر شده و تلاش میکنیم تا بهتر از این هم بشود. در بخش داوران «بلوبج» پیشرفت محسوسی داشتیم و هدف بعدی ما تربیت داوران «گلدبج» است.
در عرصه بین المللی باید نگاه ما همسور با کمیته بین المللی المپیک باشد
علی قارداشی در مورد اینکه به عنوان یکی از اعضای هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک چه دیدگاهی در خصوص شرایطی که فدراسیون ژیمناستیک دارد و پاسخ او به زهرا اینچه درگاهی درباره دعوت نشدن وی به مجمع کمیته ملی المپیک چیست، تصریح کرد: خانم اینچه درگاهی با من تماس گرفت و، چون در جلسه بودم به او گفتم امکان صحبت وجود ندارد. بهعنوان یکی از اعضای جامعه ورزش معتقدم در عرصه بینالمللی نگاه ما باید همسو با کمیته بینالمللی المپیک (IOC) و فدراسیون جهانی ژیمناستیک باشد. در داخل کشور هم فدراسیون ژیمناستیک باید همسو با کیومرث هاشمی کسی که چهار سال رئیس کمیته ملی المپیک بوده و شناخت کاملی از IOC دارد و همچنین محمود خسروی وفا که هم رئیس کمیته ملی پارالمپیک و کمیته ملی المپیک بوده، به عنوان نمایندگان اول ورزش ایران که ریاست دو ارگان حیاتی را بر عهده دارند و بر مسائل دیپلماسی ورزشی اشراف دارند مجموع آرای خارجی و داخلی را با هم تلفیق کنیم و بهترین نتیجه را بگیریم. ممکن است بین نظرات داخلی و خارجی در مورد فدراسیون ژیمناستیک اختلاف نظرها و تفاوتهایی وجود دارد، ولی یک کلام نمیشود فدراسیون را پیش برد، یا سیاه یا سفید باشد، رنگ خاکستری هم وجود دارد. نمایندگان دو طرف مینشینند بخشی از اختلاف نظرها را به هم نزدیک میکنند، در نهایت مذاکره و جمعبندی نهایی میشود. در این زمینه به من کاری ارجاع نشده و من مسئولیتی ندارم، فقط دورادور شنیدهام.
انتهای پیام/