تحلیل مشکلات فرهنگی و اجتماعی جامعه توسط تشکلهای دانشگاهی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از همدان، غلامرضا خاکساری، سرپرست دانشگاه آزاد واحد اسلامی همدان در نشست مشترک کانونها و تشکلهای دانشجویی که در این واحد دانشگاهی برگزار شد با بیان اینکه کار در حوزه فرهنگی کار بسیار سختی است و در سنجه و مقیاس نمیگنجد، خطاب به دانشجویان اظهار کرد: شما امروز کار فرهنگی انجام میدهید شاید در چند سال دیگر اثر آن مشخص و معین شود.
وی عنوان کرد: ریلگذاری دانشگاه آزاد اسلامی برای پنج سال آینده، تحقق دانشگاه مهارت محور بوده این هدفگذاری ذیل سند تحول و تعالی این دانشگاه دنبال میشود و برای اجرای دقیق این سند طرحهای مختلفی اجراشده است.
سرپرست دانشگاه آزاد واحد اسلامی همدان با بیان اینکه فعالان فرهنگی در دانشگاهها فراتر از تحصیلات دانشگاهی به فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی نیز میپردازند، گفت: اگر قرار باشد مسائل و مشکلات جامعه را از منظر فرهنگی و اجتماعی تحلیل کنیم بخش مهمی از آن به اموری مربوط است که از آن بهعنوان حلقههای مفقوده توسعه یاد میشود و در این میان کانونهای فرهنگی مرکز تبلور این تحلیلها و فعالیتها در دانشگاهها هستند.
خاکساری افزود: دانشجویان فعال فرهنگی فعالیت داوطلبانه و آزادی را انتخاب کردهاند و در این فعالیتها باید سعی شود یافتهها و تولیدات فرهنگی آنها در راستای حل بخشی از معضلات جامعه قرار گیرد؛ همافزایی و کار کیفی در تشکلها و کانونهای دانشجویی باید مورد ملاک عمل قرار گیرد.
تمدن نوین اسلامی نیازمند تعامل نیروی انسانی است
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی همدان نیز گفت: برای اینکه به نظم نوین جهانی و تمدن نوین اسلامی در گام دوم انقلاب برسیم تعامل نیروی انسانی و نظریه ارزشمند برای تحقق هدف لازم است.
مهدی مجلسی تشریح کرد: در حوزه فرهنگی با دانشجویانی روبهرو شدم که انگیزه و نیروی جوانی فوقالعادهای دارند کار بیریا، رضایت خدا و کار تخصصی میتواند ما را به هدفمان نزدیکتر کند و دانشجویان با فعالیت دانشجویی میتوانند تجربهاندوزی کنند. اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی همدان ۲۱ کانون، دو تشکل سیاسی به همراه بسیج دانشجویی همراه کنار معاونت فرهنگی دانشجویی مشغول به فعالیت هستند که ماحصل آن برگزاری ۲۰۲ برنامه فرهنگی در قاب تشکلها و کانونهای فرهنگی و دانشجویی بوده است.
وی مطرح کرد: ۷۶ برنامه توسط کانونها فرهنگی، ۴۱ برنامه تشکلها سیاسی، ۳۶ برنامه با محوریت بسیج دانشجویی، ۳۱ برنامه با محوریت بسیج کارکنان و اساتید، برگزاری ۱۴ جلسه شورای فرهنگی و ۱۶ جلسه تعامل دانشجو، خانواده و دانشگاه برگزارشده است. تشکلهای سیاسی اسلامی، کانونهای فرهنگی، نشریات دانشجویی به بیان دیدگاه و نظر خود درباره مسائل جامعه، دانشگاه و مشکلات صنفی خود پرداختند.
انتهای پیام/