دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 آذر 1402 - 00:07

شولتز، دیوی که ناگهان فرشته شد!

شولتز، دیوی که ناگهان فرشته شد!
رژیم اشغالگر صهیونیستی و حامیانش در حالی مجبور به پذیرش آتش‌بس با حماس شدند که هم‌زمان واکنش‌های بسیاری در جهان نسبت به این آتش‌بس صورت گرفت. یکی از نکات قابل‌توجه در این زمینه مواضع سران آلمان است.
کد خبر : 882113

گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ قاسم غفوری،  اولاف شولتز، صدراعظم آلمان خواستار ارسال کمک‌های بشردوستانه گسترده به غزه در طول چهار روز توقف درگیری‌ها بین اسرائیل و حماس شد و گفت: کمک‌های بشردوستانه برای غزه باید به میزان قابل‌توجهی بهبود یابد.

شولتز در کنفرانس خبری مشترک با جورجیا ملونی همتای ایتالیایی خود در برلین افزود: توافق بر سر آزادی برخی از گروگان‌ها خبر خوبی است.

صدراعظم آلمان تأکید کرد: وقفه بشردوستانه در درگیری و حفاظت از غیرنظامیان از اهمیت بالایی برخوردار است و کمک‌های بشردوستانه برای مردم غزه باید به میزان قابل‌توجهی بهبود یابد.

این ادعای بشردوستی و خیرخواهانه از سوی صدراعظم آلمان در حالی صورت گرفت که در اقدامی حامیانه از رژیم صهیونیستی، وزارت کشور آلمان اعلام کرد نیروهای امنیتی این کشور اقدام به بازرسی منازل حامیان حماس کرده است.

خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد: رهبری این عملیات را ۵۰۰ نیروی امنیتی آلمانی به عهده داشتند و ۱۳ نقطه در برلین مورد بازرسی قرارگرفته است.

وزیر کشور آلمان نیز گفت:  کشورش در حال اقدام علیه «اسلام‌گراهای افراطی» است.

پلیس آلمان هفته گذشته هم به چندین مرکز که زیرمجموعه‌های یک سازمان اسلامی در هامبورگ هستند به اتهام  ارتباط احتمالی آن‌ها با حزب‌الله لبنان حمله کرده است.

بهانه پلیس آلمان بررسی برخی ادعاهای واهی و فاقد مدرک و سند، بود و به دنبال آن به مرکز اسلامی هامبورگ و ۵۴ مرکز دیگر در ۷ ایالت فدرال حمله کرد.

«اولاف شولتز» صدراعظم آلمان در قامت یکی از مخالفان سرسخت آتش‌بس فوری در باریکه غزه به روزنامه آلمانی «هایلبرونر اشتیمه» گفته است: آزادانه اعلام می‌کنم که فکر نمی‌کنم درخواست آتش‌بس فوری یا وقفه طولانی در جنگ، درست باشد!

نگاهی بر سوابق سران آلمان ازجمله شولتز نشان می‌دهد که آن‌ها تا پیش از آتش‌بس هیچ واکنش انسان دوستانه‌ای نسبت به غزه نداشته و تمام‌قد در کنار جنایتکاران صهیونیست‌ بوده‌اند و حمایت‌های تسلیحاتی، مالی و سیاسی از این رژیم داشته‌اند.

 با توجه به این سوابق این سوال مطرح است که شولتز چگونه از یک دیو ضد انسانی تبدیل به فرشته‌ای مهربان شده است که کمک به مردم غزه را هدف بزرگ آلمان معرفی می‌کند؟!!

کشتار مسلمانان امری مجاز برای ادامه حیات غرب

نگاهی بر کارنامه آلمان‌ها نشان می‌دهد که آن‌ها نیز انگلیسی‌ها،فرانسوی‌ها، آلمان مطیع بی‌چون‌وچرای لابی صهیونیستی هستند و درعین‌حال کشتار بشریت به‌ویژه مسلمانان را برای ادامه حیات غرب امری مجاز می‌دانند.

 با توجه به این شرایط تغییر رفتار آلمان را که مشابه آن را در تغییر مواضع انگلیس و آمریکا با ادعای لزوم کمک‌های انسانی به غزه می‌توان مشاهده کرد نه از روی انسانیت و بشردوستی بلکه نشات گرفته از حقایق میدانی است که غرب ازجمله آلمان‌ها توان کتمان آن را ندارند.

در این بیانیه از قول «نانسی فایرر» وزیر کشور آلمان بدون اشاره به ادامه جنایت‌های جاری اشغالگران قدس علیه مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه ادعاشده است: تبلیغات ضد اسرائیلی را تحمل نمی‌کنیم! باید بسیار هوشیار باشیم و اقدامات جدی انجام دهیم.

پیشتر هم صدراعظم آلمان اعلام کرده بود که  این کشور پس از جنگ اخیر میان رژیم صهیونیستی و نیروهای حماس، عاملان هرگونه حمایت از این گروه مقاومت فلسطین را مجازات خواهد کرد.

شولتز همچنین از ممنوعیت تمامی فعالیت‌های حماس در آلمان خبر داد و گفت: هر فردی را که در چنین فعالیت‌هایی دست داشته باشد تحت پیگرد قانونی قرار خواهند داد.

صدراعظم آلمان گفت: تنها جایی که کشورش می‌تواند در حال حاضر باشد، در کنار اسرائیل است.

وی به کشورهای منطقه هشدار داد که با اسرائیل دشمنی نکنند، حمله به اسرائیل اشتباه است و این اشتباه بخشیده نخواهد شد.

اجبار شولتز

نخستین بخش این اجبار را،  وضعیت بحرانی شولتز و حزب حاکم وی بر آلمان تشکیل می‌دهد. در حالی بحران اقتصادی و همراهی با آمریکا در جنگ اوکراین خشم مردم آلمان را رقم‌زده است، جنگ غزه و همراهی با صهیونیست‌ها بر موج این خشم افزوده است.

نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان می‌دهد که اکثر شهروندان آلمانی موضع دولت خود در حمایت‌های یک‌جانبه از اسرائیل را رد می‌کنند و بر این عقیده‌اند که آلمان مسئولیت ویژه‌ای در قبال سرنوشت این رژیم ندارد.

به گزارش روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، 35 درصد شهروندان آلمانی این را حق اسرائیل می‌دانند که به نوار غزه حمله کند از سوی دیگر، 38 درصد طرفدار رویکرد محتاطانه برای جلوگیری از تلفات در میان مردم فلسطین هستند. 37 درصد از آلمان غربی و 45 درصد از آلمان شرقی‌ها خواستار خویشتن‌داری نظامی از طرف رژیم صهیونیستی هستند

.نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که تنها 31 درصد شهروندان موافق اظهارات صدراعظم آلمان در جانبداری یکجانب از رژیم صهیونیستی هستند و 43 درصد موافق دور ماندن از این درگیری هستند.

 این وضعیت بحرانی در سایر کشورهای غربی نیز مشاهده می‌شود چنانکه با تشدید تظاهرات مردمی در حمایت از فلسطین در انگلیس، دیوید کامرون وزیر خارجه این کشور در سرزمین‌های اشغالی بر لزوم تمرکز بر امدادرسانی به غزه تأکید کرد.

دوم آنکه به‌رغم سلطه غرب بر رسانه‌های جهان، افکار عمومی در این جنگ در کنار فلسطین قرار گرفت. این روند به گونه‌ای بود که سران غرب برای ادامه حیات سیاسی خویش و جلوگیری از فروپاشی جایگاه جهانی کشورشان، راهی  جز رویکرد مثبت به آتش‌بس ولو به‌ظاهر  در پیش رو نداشتند و اقدام شولتز می‌تواند در این چارچوب ارزیابی شود.

سوم آنکه رفتار غربی‌ها نشان می‌دهد که آن‌ها هیچ ثباتی در رفتارشان ندارند و همواره برآنند تا در ظرف طرف پیروز منازعات و جنگ‌ها قرار گیرند.

غربی‌ها ازجمله آلمان تا همین روزهای اخیر با تصور پیروزی صهیونیست‌ها تمام‌قد در کنار آن‌ها قرارگرفته بودند حال‌آنکه درنهایت شکست این رژیم بر همگان آشکار شد.

 پذیرش آتش‌بس از سوی صهیونیست‌ها به این معنا بوده که حماس نابود نشد و بر مواضع خود استوار است، زیرساخت‌های نظامی مقاومت به‌ویژه تونل‌ها فعال هستند،اسرای اسرائیلی آزاد نشدند، بلکه مبادله شدند و درنهایت نیز هیچ‌یک از اهداف اعلام‌شده‌ ازسوی  نتانیاهو پس از ۵۰ روز کشتار نژادپرستانه محقق نشد و این یعنی شکست مطلق.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب