دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

علیرضا خمسه و ناصر آقایی «جامپ‌کات» را افتتاح کردند

علیرضا خمسه و ناصر آقایی «جامپ‌کات» را افتتاح کردند
علیرضا خمسه و ناصر آقایی، شب گذشته چهارم آذر به صورت نمادین زنگ افتتاحیه نمایش «جامپ‌کات» را به صدا درآوردند.
کد خبر : 881246

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین افتتاحیه نمایش- پانتومیم «جامپ کات» به نویسندگی و کارگردانی حامد نصرآبادیان شب گذشته شنبه چهارم آذر با حضور علیرضا خمسه و ناصر آقایی دو پیشکسوت بازیگری و هنر پانتومیم ساعت ۱۸ در عمارت نوفل لوشاتو برگزار شد.

علیرضا خمسه، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در ابتدای این مراسم گفت: بسیار خوشحالم که به بهانه هنر مغموم، مظلوم و مهجور پانتومیم در خدمت شما هستم.

وی ادامه داد: متاسفانه تاکنون، کمتر به این هنر فکر و پرداخته شده است و قطعا امشب را که به‌واسطه اجرای «جامپ کات» پانتومیم مطرح و دیده می‌شود، باید غنیمت شمرد. شاید برخی از مخاطبان نامی از میم یا پانتومیم شنیده باشند، اما این هنر را از نزدیک ندیده‌اند و فکر می‌کنم این نمایش بهانه‌ای است تا با هنر پانتومیم از نزدیک آشنا شوند.

این هنرمند مطرح کرد: پانتومیم را از آن جهت مغموم می‌دانم که وقتی هنری گوشه‌گیر باشد و در مرکز توجه قرار نگیرد، حال خوبی نخواهد داشت. البته امشب حال پانتومیم فارغ از محتوای «جامپ کات» به‌ واسطه حضور مخاطبان و معرفی به آن‌‎ها ازغم به سمت شادی خواهد رفت.

خمسه با بیان اینکه پانتومیم به اندازه حضور انسان روی کره خاکی قدمت دارد، گفت: از روزی که انسان شروع به برقراری ارتباط با طبیعت می‌کند و سعی دارد تا بر نیرو‌های ناشناخته غلبه کند، از هنر میم یا پانتومیم برای گریز از وحشت استفاده می‌کند. پانتومیم در عین کلاسیک، کهنه و قدیمی بودن هنری به‌روز و همگام با هنر‌های پیشرفته است.

او در پایان سخنانش توضیح داد: شاید امروزه متجاوز از ۴۰ نوع پانتومیم و هنر میم یا مایم در سراسر جهان داشته باشیم که همگی از همان ریشه کلاسیک این هنر سرچشمه گرفته‌اند، اما هیچ غرابتی هم با آن ندارند. هنری به نام میم که هنوز راه کهنه و قدمی را طی می‌کند و هنر‌های جدیدی که شیوه اجرایی میم را دارند، اما از کلام که دشمن این هنر شناخته می‌شود نیزبهره می‌برند.

ناصر آقایی، بازیگر و مدرس دانشگاه نیز در ادامه این مراسم گفت: «جامپ کات» به‌واسطه محتوای ارزشمند آن که اهمیت صلح است، کاری قابل تامل و ارزنده به شمار می‌آید.

این هنرمند نیز در پایان سخنانش ضمن قدردانی از گروه اجرایی بیان کرد: از آنجا که این نمایش براساس پانتومیم طراحی شده است تمرکز بسیاری از تماشاگر گرفته و او مفاهیم بیشتری را از کار دریافت خواهد کرد.

در ادامه، علیرضا خمسه و ناصر آقایی با کمک از هنر پانتومیم به صورت نمادین زنگ افتتاحیه این نمایش را به صدا درآورند.

«جامپ کات» نمایش- پانتومیمی در ستایش صلح است که از طرف گروه اجرایی به زنان، مادران و کودکان ایرانی تقدیم شده است، شب گذشته چهارم آذر برابر با بیست‌وپنجم نوامبر روز جهانی منع خشونت علیه زنان روی صحنه رفت.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این اثر می‌توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب