دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 آذر 1402 - 12:56
رئیس دانشگاه آزاد یادگار امام (ره):

دانشگاه برای کارآفرینی و اشتغال‌زایی دانشجو بسترسازی کند

دانشگاه برای کارآفرینی و اشتغال‌زایی دانشجو بسترسازی کند
علیرضا لادن‌مقدم گفت: باید بستر‌های کارآفرینی و اشتغال‌زایی و تبدیل دانشجو به یک کارآفرین در دانشگاه ایجاد شود.
کد خبر : 880594

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا لادن‌مقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) در پنجمین نشست هم‌اندیشی مؤسسات خیریه‌ای و وقف با موضوع «مهارت‌آموزی، اشتغال و کارآفرینی» که در این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد:اگر دانشگاه آزاد اسلامی به دانشگاه کارآفرین و فناور تبدیل شود، مردم برای حضور فرزندان خود در این دانشگاه با میل و انگیزه بیشتری اقدام خواهند کرد. از این‌رو باید بستر‌های کارآفرینی و اشتغال‌زایی و تبدیل دانشجو به کارآفرین و شرکت موفق در دانشگاه ایجاد شود.

وی افزود: در راستای تحقق اهداف سند تحول و تعالی دانشگاه، به‌منظور بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت تصمیم داریم حضور مؤثری در عرصه آموزش‌های عمومی، تخصصی و مهارتی کوتاه‌مدت داشته باشیم تا نیاز صنعت و جامعه را مرتفع سازیم. در همین راستا بر آن شدیم تا با همکاری شهرداری استان تهران بحث اشتغال‌زایی خانگی را با استفاده از همه ظرفیت‌ها و امکانات موجود، راه‌اندازی کنیم.

حسینعلی جاهد مدیرکل امور خیرین و توسعه وقف دانشگاه آزاد اسلامی نیز با اشاره به نقش دانشگاه آزاد اسلامی در کارآفرینی و اشتغال‌زایی گفت: این دانشگاه ظرفیت بی‌نظیر در کشور دارد که در خدمت مجامع خیریه کشوری است و در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) با توجه به ظرفیت‌های مهارتی که در اختیار دارد می‌تواند با آموزش‌هایی که می‌دهد زمینه را برای اشتغال‌زایی فراهم سازد.

فعالیت‌های اشتغال کمیته امداد

مدیرکل راهبری شغلی کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز فعالیت‌های اشتغال کمیته امداد را آماده‌سازی و فراهم کردن زیرساخت‌ها، تأمین مالی، برنامه‌ریزی ایجاد اشتغال، خدمات پایدارسازی و تولید اشتغال و توانمندسازی عنوان کرد و توضیح داد: یکی از فعالیت‌های اساسی این نهاد انجام فعالیت‌هایی است که به ایجاد روحیه خوداتکایی و اعتماد به خود، علاقه و استقبال از کار منجر می‌شود به نحوی که افزایش حجم این‌گونه فعالیت‌ها در مقایسه با سال‌های قبل را می‌توان به‌عنوان نشانه‌ای از اهمیت این موضوع تلقی کرد.

مهدی روح‌الهی اضافه کرد: هدف از این فعالیت‌ها کمک به درآمد خانوار‌ها و ایجاد مشاغل مکمل برای بهبود رفاه خانوار‌های تحت پوشش است؛ بنابراین بررسی میزان استقبال و تمایل مددجویان نسبت به طرح‌های اشتغال‌زای کمیته امداد می‌تواند منجر به اثربخشی چنین طرح‌هایی در راستای توسعه کارآفرینی اقشار فقیر جامعه شود. اشتغال خدمتی بوده که در آن عزت مددجو پیگیری می‌شود؛ چراکه با اشتغال فرد، دیگر رابطه نیازمندی او کاسته و در نهایت قطع خواهد شد.

وی تبیین کرد: ترغیب و تشویق دانشجویان برای حضور در دانشگاه‌ها و مهارت‌آموزی ازجمله اقدامات کمیته امداد در راستای اشتغال‌زایی است. اکنون طیف گسترده‌ای از دانشجویان در دانشگاه‌های کشور، برخی پزشکان و خلبانان ازجمله افراد تحت پوشش این نهاد بودند که شاهد موفقیت آنها در زندگی هستیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب