دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 آذر 1402 - 12:32
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لنجان:

آموزش کارآفرینی باعث افزایش فرصت‌های اقتصادی می‌شود

آموزش کارآفرینی باعث افزایش فرصت‌های اقتصادی می‌شود
سیدمسعود داودی گفت: آموزش کارآفرینی باعث ایجاد و افزایش فرصت‌های اقتصادی می‌شود و اشخاص کارآفرین می‌توانند منشأ تحولات بزرگی در حوزه‌های صنعتی، تولیدی و خدماتی شوند.
کد خبر : 880566

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید مسعود داودی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در نشست با خیریه نذر اشتغال امام حسین(ع) با تأکید بر اینکه آموزش کارآفرینی باعث ایجاد و افزایش فرصت‌های اقتصادی می‌شود، اظهار کرد: اشخاص کارآفرین علاوه بر اینکه به موفقیت‌های بزرگ و منافع شخصی دست می‌یابند، می‌توانند منشأ تحولات بزرگی در حوزه‌های صنعتی، تولیدی و خدماتی شوند.

وی افزود: مهارت‌های کارآفرینی درواقع مهارت‌هایی مهم و کلیدی برای همه ابعاد زندگی هستند.استفاده صحیح از تکنولوژی می‌تواند به خلاقیت کودکان کمک کند. حتی می‌توان به همراه تکنولوژی جدید، از نقاشی بهره گرفت تا کودکان یاد بگیرند که می‌توانند آزادانه به تخیلات خود فکر کرده و به دنبال ایده‌های نو باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان بابیان اینکه کارآفرینی منبع پایدار خلق ثروت و ارزش اجتماعی است، عنوان کرد: کارآفرینان، دارای روحیه رقابت‌پذیری بوده و مروج فرهنگ و پویایی اقتصادی هر جامعه‌ای هستند. ازاین‌رو لازم است افراد را از همان بدو کودکی به‌گونه‌ای تربیت کنیم که با ذهنی جستجوگر و پویا به دنبال یادگیری و درک زاویه‌های پنهان هر پدیده‌ای باشند و روحیه کارآفرینی داشته باشند.

داودی با تأکید بر اینکه روحیه کارآفرینی بر بستر ارزش‌های فرهنگی و خانوادگی شکل می‌گیرد، بیان کرد: افراد با تفکر کارآفرینی از همان آغاز کودکی می‌آموزند که به خود متکی بوده در تصمیم‌گیری قاطع باشند و قواعد و دستورالعمل‌ها را به چالش بکشند ازاین‌رو با آموزش کارآفرینی، دانش‌آموزان تشویق می‌شوند که در دوره دبیرستان، ایده‌های خود را برای راه‌اندازی شرکت به واقعیت تبدیل کنند.

تسهیلگری در راستای تولید و حمایت شغلی 

مدیرعامل مؤسسه خیریه نذر اشتغال امام حسین علیه‌السلام و مدیر شتاب‌دهنده شغلی نذرک نیز گفت: مهم‌ترین هدف این مؤسسه تسهیلگری در راستای تولید و حمایت شغلی همانند آموزش، اعطای وام قرض‌الحسنه، کمک به فروش محصول و خدمات و هماهنگی بین کارفرما و کارگر است و هیچ مراوده مالی در این‌ بین وجود ندارد.

اکبر اخوان‌مقدم با تشریح فعالیت‌های مؤسسه خیریه نذر اشتغال اضافه کرد: این مؤسسه تاکنون امکان ایجاد ۲ هزار فرصت شغلی را در ۲۰۰ کارگاه حاشیه کلان‌شهر اصفهان فراهم کرده، توانسته با کمترین هزینه و امکانات ساده کارگاه‌های اشتغال را در جای‌جای استان پهناور استان ایجاد کند و در اجرای طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی نیز آمادگی همکاری دارد.

وی یکی دیگر از اقدامات مهم خیریه را برگزاری کلاس‌های کارآفرینی در مدارس نام برد و توضیح داد: دانش‌آموزان در این کلاس‌ها که با حضور مربیان کارآفرینی، مشاوران روانشناسی و کارآفرینان مربوطه انجام می‌شود اصول و مفاهیم کارآفرینی را با بازی آموزش خواهند داد.

مدیر شتاب‌دهنده شغلی نذرک مطرح کرد: با توجه به اهمیت کارآفرینی این مؤسسه در پی ایجاد، گسترش و آموزش کارآفرینی در مدارس برای شناسایی و هدفمندسازی افراد کارآفرین از کودکی و نوجوانی بوده؛ زیرا آموزش کارآفرینی در مدارس به لحاظ اجتماعی و اقتصادی به نفع تمام دانش آموزان است تا آزادانه بیندیشند و مهارت‌ها و استعداد‌های نهفته خود را بپرورانند.

لزوم ارتقای توانمندی و مهارت افزایی دانش‌آموزان 

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی لنجان نیز با تأکید بر ارتقای توانمندی و مهارت افزایی دانش‌آموزان عنوان کرد: اخلاق مهارت زندگی بوده که یک بعد لاینفک بهزیستی است و بهزیستی اخلاقی می‌تواند منجر به کاهش ناهنجاری اجتماعی شود. مؤسسه خیریه نذر اشتغال نیز درباره بهزیستی اخلاقی و اجتماعی توانسته با مبالغ کم، بهره‌وری زیاد اخلاقی داشته و نشاط اجتماعی و امید زندگی را با حضور در بطن کار به وجود آورد.

نرگس عطریان اضافه کرد: الزاماً فرهنگ کارآفرینی رسالت اصلی نیست؛ اما فرهنگ پایداری کار کردن و حضور در میدان کار رسالت ماست. با توجه به حیطه کاری این مؤسسه، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان می‌تواند در حوزه کانون‌های صنایع خلاق، طرح پویش و باشگاه تفکر و تمرکز با این موسسه همکاری کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب