دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

شبیه‌سازها و هوش مصنوعی به کمک نظام آموزش پزشکی می‌آیند

شبیه‌سازها و هوش مصنوعی به کمک نظام آموزش پزشکی می‌آیند
رئیس مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی از برگزاری نخستین همایش ملی فناوری‌های نوین آموزش علوم پزشکی در پایان هفته جاری خبر داد و گفت: به‌کارگیری شبیه‌سازها و هوش مصنوعی برای به‌روز ماندن نظام آموزش پزشکی ضروری است.
کد خبر : 880209

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احسان شریفی‌پور در جمع خبرنگاران گفت: آموزش علوم پزشکی در جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یک سیستم قابل اعتناء و بسیار مطمئن در دنیا شناخته می‌شود.

وی افزود: ادغام آموزش با خدمات بهداشتی و درمانی در قالب دانشگاه‌های علوم پزشکی موجب شده تا نظام سلامت بر اساس نیاز جامعه، نیروی انسانی موردنظرش را تربیت کند، افزود: کشور ما ازنظر ساختار آموزش پزشکی جایگاه بسیار خوبی در دنیا دارد اما برای به‌روز ماندن ضروری است از فناوری‌های نوین، شبیه‌سازها و هوش مصنوعی در نظام آموزشی به‌خوبی بهره ببریم.

شریفی پور گفت: مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی کشور فناوریان را تشویق و حمایت می‌کند تا شاهد فناوری نوین در حوزه آموزش پزشکی باشیم و در سال گذشته فراخوانی به دانشگاه‌های علوم پزشکی، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد ارسال شد تا ایده‌ها و محصولات نوآورانه خود در این حوزه معرفی کنند.

رئیس مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی ادامه داد: با این فراخوان حدود 200 ایده و طرح دریافت کردیم و در ادامه کار به ایده برگزاری جشنواره ملی فناوری‌های نوین آموزش علوم پزشکی شیخ‌الرئیس رسیدیم که یکم تا سوم آذر 1402 در مرکز همایش‌های رازی برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: این رویداد فرصتی برای آشنایی با وضعیت موجود، نیازهای آموزشی، دستاوردهای روز دنیا و جایگاه شرکت‌های تولیدکننده فناوری‌های آموزشی با حضور اساتید، دانشجویان، فناوریان و تصمیم‌گیران است.

در ادامه رضا شروین بدو؛ دبیر علمی جشنواره ملی فناوری‌های نوین آموزش علوم پزشکی شیخ‌الرئیس گفت: تمامی متصدیان فعالیت‌های آموزشی در دانشگاه‌ها شامل اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان و علاقه‌مندان به این حوزه می‌توانند در این رویداد شرکت کنند.

وی با بیان اینکه حدود 1500 نفر در این جشنواره شرکت می‌کنند، افزود: برنامه در روز اول با صبحانه کاری معاونان «آموزشی» و «تحقیقات و فناوری» کلان مناطق دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با موضوع نقشه راه فناوری در آموزش و پژوهش آغاز می‌شود.

بدو اظهار کرد: «گفتمان سازی و کاربردی فناوری‌های همگرا در حوزه آموزش» و  «ادغام فناوری‌های آموزشی در برنامه‌های درسی» میزگردهای علمی در سالن اصلی و «فناوری‌های نوین آموزشی در تحلیل تصاویر دندان‌پزشکی»، «فن و ابزارهای هوشمند در آموزش تشخیص  تومور مغز» و «فن و ابزارهای هوشمند در آموزش تشخیص سرطان سینه» میزگردهای سالن فرعی روز اول هستند.

دبیر علمی جشنواره شیخ‌الرئیس ادامه داد: «ابعاد مشارکت شرکت‌های فناوری و شبیه‌ساز در آموزش علوم پزشکی» موضوع صبحانه کاری روز دوم است که با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار می‌شود و در ادامه روز میزگردهای علمی «فناوری‌های نوین ارتقادهنده» و «سیاست‌ها و الزامات ورود به فناوری‌های نوین در نظام آموزش عالی سلامت» در سالن اصلی و میزگردهای «آنکولوژی و روش های نوین آموزشی مبتنی بر هوش مصنوعی»، «آموزش تشخیص عارضه های چشمی با استفاده از فن های پردازش تصاویر» و «فناوری‌های نوین آموزشی درتصویربرداری سلولی و مولکولی» در سالن فرعی برگزار می شوند.

وی با بیان اینکه 14 کارگاه آموزشی نیز از دیگر بخش های این رویداد است و شش کارگاه حضوری و هشت کارگاه بر خط ویژه دانشجویان نیز برگزار می‌شود، افزود: امتیاز توانمندسازی برای اساتید و امتیاز بازآموزی برای سایر شرکت کنندگان در جشنواره ملی شیخ‌الرئیس در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب