دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

سراهای محله تکمیل کننده پازل تصمیم‌گیری در مدیریت شهر تهران

سراهای محله تکمیل کننده پازل تصمیم‌گیری در مدیریت شهر تهران
رئیس دبیرخانه مشارکت‌های محله‌ای شهر تهران گفت: سراهای محله به عنوان ساختار شکل‌دهنده حلقه‌های میانی، مستقیما در برش محلی تصمیمات شهرداری تهران اثرگذار هستند.
کد خبر : 879954

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسات «معارفه اعضای هیات امنای سراهای محله» شهر تهران از ابتدای ماه جاری در مناطق مختلف شهری درحال برگزاری است.

محمدعلی حیدری رئیس دبیرخانه مشارکت‌های محله‌ای شهر تهران در آیین معارفه اعضای هیات امنای منطقه ١٨ شهرداری تهران، با اشاره به مفاهیم مشارکت اسلامی گفت: انسان بنابر فطرت ذاتی‌اش نیازمند رشد ظرفیت‌های وجودی خود است. خداوند متعال تعیین سرنوشت جمعی را با اراده و تدبیر به خود انسان‌ها تفویض کرده است.

وی افزود: بنابراین انسان جهت رشد علمی و عقلی و ارتقای توانمندی خود نیازمند و متمایل به تعاون و مشارکت است، لذا مشارکت از نگاه اسلام آگاهانه، ارادی، داوطلبانه و جمعی است.

حیدری با بیان اینکه حکمرانی مشارکتی به عنوان گام جدیدی از مردم سالاری دینی است، عنوان کرد: حکمرانی مشارکتی به دنبال افزایش نقش آفرینی مردم در پیشرفت و آبادانی محله‌ای است.

رئیس دبیرخانه مشارکت‌های محله‌ای شهر تهران با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت جلب مشارکت‌های مردمی در ساحت‌های مختلف تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی نیز تصریح کرد: سراهای محله به عنوان ساختار شکل‌دهنده حلقه‌های میانی، مستقیما در برش محلی تصمیمات شهرداری تهران اثرگذار هستند.

وی با اشاره به نگاه و تاکید ویژه شهردار تهران به توسعه مشارکت محله‌ای خاطرنشان کرد: مشارکت نخبگان در مدیریت شهر و محله، مشورت، همفکری و ارائه ایده توسط اقشار مردم از طریق گفتگو و تعامل در قالب گروه‌های جهادی و تعریف کارهای مشترک یکی از راهبردهای کلان شهرداری تهران و قرارگاه مشارکت‌های محله‌ای تهران است.

حیدری گفت: ورود مردم در اثرگذاری و تصمیم‌سازی برای محله، هماهنگی در جذب و توسعه امکانات محله و ارزیابی و نظارت مردم بر مدیریت شهری از اهدافی است که در سراهای محله با جدیت دنبال می‌شود.

رئیس دبیرخانه مشارکت‌های محله‌ای شهر تهران با تاکید بر ظرفیت‌های کم‌نظیر سراهای محله در سطح شهر تهران، عنوان کرد: طبق نظام‌نامه جدید مشارکت‌ محله‌ای شهروندان تهران، اکنون ٩ خانه اعم از خانه‌های قرآن و عترت، تعلیم و تربیت، زنان و خانواده، سلامت و جمعیت، دوام، ایمنی و محیط‌زیست، ایثار و شهادت، فرهنگ و ادبیات، رسانه و فضای مجازی در سطح سراهای محله در حال فعالیت هستند.

وی خاطرنشان کرد: همه زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های سراهای محله در راستای افزایش و جلب مشارکت‌های آگاهانه و تعالی محلات تهران بسیج می‌شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب