دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

خطر گود برج میلاد مرتفع شد

خطر گود برج میلاد مرتفع شد
شهردار منطقه ۲ از رفع خطر گود «برج میلاد» خبر داد و گفت: با تلاش مدیریت شهری خطر گود برج میلاد مرتفع شد به طوری که در مجاورت سالن همایش برج میلاد (محوطه گود) احداث سازه تعریف که در حال حاضر این سازه به عنوان پارکینگ در برج میلاد استفاده خواهد شد.
کد خبر : 879756

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی صالحی شهردار منطقه ۲ بعد از ظهر امروز در حاشیه مراسم ایمن‌سازی گود برج میلاد و مقاوم سازی ۶ پل سواره در تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ایمن‌سازی برج میلاد با تلاش مدیریت شهری در این دوره به نتیجه رسیده و امروز یکی از اتفاقات خوب با ایمن‌سازی این گود رقم خواهد خورد.

وی با بیان اینکه پروژه موسوم به گود برج میلاد، پروژه‌ای است که جنب سالن همایش‌های برج میلاد از اواخر دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ کلید خورد، گفت: در این محل قرار بود یک هتل و یک ساختمان اداری احداث شود و پروژه‌ای در قالب پروژه دوقلو برای این مجموعه تعریف شده بود. متاسفانه در ادامه این پروژه در آن زمان که با مشارکت یکی از نهاد‌ها بود با مشکلاتی در اجرا روبرو شد؛ البته شورای عالی شهرسازی نیز در آن مقطع اجرای این طرح را تایید نکرد و این پروژه رها شد.

صالحی ضمن تاکید بر این مطلب که با تلاش مدیریت شهری خطر گود برج میلاد مرتفع شد به طوری که در مجاورت سالن همایش برج میلاد (محوطه گود) احداث سازه تعریف که در حال حاضر این سازه به عنوان پارکینگ در برج میلاد استفاده خواهد شد، افزود:  بنابر اعلام معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران این پارکینگ ظرفیت پذیرش ۴۰۰ خودرو را دارد ضمن اینکه هزینه این پروژه ۲۰۰ میلیارد تومان شده است.

شهردار منطقه ۲ در پاسخ به این پرسش که در محل اشاره شده (مجاورت سالن همایش‌های برج میلاد) چه پروژه‌ای قرار است ساخته شود، تصریح کرد: طبیعتاً در ارتباط با این طرح و پروژه مطالعات امکان‌سنجی در حال انجام است و باید به ابعاد مختلف این پروژه اعم از تامین سرانه‌های خدماتی، موضوع ترافیکی و ... پرداخته شود، البته ناگفته نماند که هنوز خروجی برای اجرای طرح و پروژه در این محل مشخص نشده و همچنان مطالعات در این زمینه ادامه دارد.

صالحی با اعلام رفع خطر گود برج میلاد گفت: خوشبختانه با تلاش صورت گرفته این خطر رفع شده است.

وی در ارتباط با زمان ارائه طرح و پروژه جدید در مجاورت سالن همایش‌های برج میلاد ادامه داد: قطعاً تا پایان سال این طرح ارائه خواهد شد و به فراخوان گذاشته می‌شود و سپس فرایند اجرای آن آغاز خواهد شد.

عملیات اجرایی پایدارسازی دائمی گود فاز دوم برج میلاد از ابتدای تیرماه سال گذشته آغاز و ظرف مدت ۱۶ ماه به اتمام رسید. در این پروژه ۱۱۱ حلقه شمع به عمق متوسط ۲۵ متر، ۳۵۰۰ تن آرماتور، ۲۴ هزار مترمکعب بتن‌ریزی و ۲۳۴ عدد دیوار حائل بتن مسلح اجرا شده است.

عملیات احداث سازه‌ای که ضمن افزایش ایمنی و پایدارسازی دائمی گود به منظور استفاده به عنوان بخش‌های پشتیبانی، پارکینگ و... در طرح سازه اصلی مجاور مرکز همایش‌های بین‌المللی میلاد کاربرد خواهد داشت در ۵ طبقه با زیربنای ۱۸ هزار و ۸۰۰ مترمربع و با سازه بتن‌آرمه، سقف دال بتنی و دیوار‌های برشی، به اتمام رسیده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب