قدرت پوشالی دستگاه اطلاعاتی موساد با عملیات طوفان الاقصی ثابت شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجید عباسی رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشکده علامه طباطبایی در نشست دانشجویی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد، اظهار کرد: عملیات طوفان الاقصی در چهار ساعت، ۲۴۱ اسیر و بیش از ۳۰۰ کشته روی دست اسرائیلیها گذاشت و پوشالی بودن قدرت دستگاه اطلاعاتی موساد را به اثبات رساند. امید به آینده در اسرائیل روزبهروز در حال کاهش بوده و تداوم بمباران و موشکباران غزه نه فقط هیمنه این رژیم را بازسازی نکرده؛ بلکه وجه این رژیم در سطح بینالمللی،با تداوم این سناریو خدشهدار شده است.
وی عنوان کرد:اساساً شکلگیری رژیم صهیونیستی بر مبنای اشغال یک سرزمین صورت گرفته و از اعلامیه ۱۹۱۷ بالفور تا سیاستهای انگلستان در ایام جنگ جهانی اول، تقسیم خاورمیانه بر اساس قرارداد ساکسپیکو بین فرانسویها و انگلیسیها، تحت قیومت گرفتن فلسطین توسط انگلیسیها و سپس مهاجرتهایی که به سرزمینهای اشغالی انجام شد و ادامه یافت.
رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشکده علامه طباطبایی مطرح کرد: تصویب قطعنامه ۱۸۱ توسط مجمع عمومی سازمان ملل بدون حضور نمایندههای فلسطین و اعلام تعلق ۵۵ درصد خاک فلسطین به صهیونیستها و ۴۵ درصد باقیمانده متعلق به فلسطینیها، نشان دهنده آن است که قدرتهای جهان این سازمان را کنترل میکنند.
عباسی ادامه داد: بعد جنگ ۱۹۴۸، جنگ استقلال از دیدگاه صهیونیستها، جنگ ۱۹۵۶ کانال سوئز، جنگ ۱۹۶۷ که معروف به جنگ ۶روز معروف شد، سپس جنگ ۱۹۷۳، جنگ یوم کیپور است اتفاق میافتد و جالب اینکه در همه این جنگها اعراب نه فلسطینیها در برابر اسرائیل شکست میخورند و سرزمینهای خود را از دست میدهند.
رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشکده علامه طباطبایی گفت: روند سازش از اواخر دهه ۱۹۷۰ آغاز شد. طبق اسناد و مدارک موجود در انتشارات آکسفورد، فلسطینیها در بهترین حالت ۶ درصد سرزمین را به یهودیها و صهیونیستها فروختند. مقاومت در جنگهای ۲۰۰۸ و ۲۰۱۴ غزه که جنگهای ۹ روزه و ۲۲ روز موفق بودند و با تقویت عملیات طوفان الاقصی که کل سیستم امنیتی و ارتش اسرائیل را زیر سؤال میبرد آغاز کردند.
وی عنوان کرد: سناریوی مطلوب جمهوری اسلامی در عملیات طوفان الاقصی، موضع آتشبس بهواسطه میانجیگری کشورهاست؛ زیرا علناً رژیم صهیونیستی اعلام شکست کرده است. هر گونه اقدام ایران علیه رژیم صهیونیستی به سود ایران نیست؛ زیرا علاوه بر عضویت اسرائیل در سازمان ملل، به موازات آن همراه با ورود شورای امنیت و سازمان ملل مواجه میشود.
عباسی بیان کرد: اساساً اسرائیلیها خواهان مقابله مستقیم ایران با آمریکا بودهاند و ورود به جنگی فرسایشی بوده است. ورود ایران به جنگ با رژیم صهیونیستی در حالی که رزمندگان فلسطینی هماکنون بهواسطه طوفان الاقصی پیروز میداناند، باعث کمرنگ شدن این پیروزی میشود.
رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشکده علامه طباطبایی مطرح کرد: اصول قانون اساسی کشور، حمایت از نهضتهای آزادیبخش است. اگر گروههای مقاومت در پشت مرزهای رژیم صهیونیستی آن ترس و هراس را ایجاد نمیکردند آیا ما همچین امنیتی داشتیم. طبق مطالعات مراکز غربی، جمهوری اسلامی ایران از یک قدرت منطقهای در حال حرکت به سوی تبدیل شدن به یک قدرت جهانی است.
انتهای پیام/