دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 آبان 1402 - 18:16
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد؛

انتخاب ۳ واحد دانشگاهی برای راه‌اندازی سرا‌ی نوآوری

انتخاب ۳ واحد دانشگاهی برای راه‌اندازی سرا‌ی نوآوری
علی سروری‌ گفت: راه‌اندازی سرا‌های نوآوری متناسب با اهداف سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی را حمایت می‌کنیم در همین راستا واحد دانشگاهی یادگار امام (ره) ،پرند و رباط کریم را برای انجام این مهم انتخاب کردیم.
کد خبر : 878065

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه‌ بررسی راهکار‌ها و مراحل اجرایی پیرامون راه‌اندازی سراهای نوآوری که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) برگزار شد با اشاره به حمایت از راه‌اندازی سرا‌های نوآوری متناسب با اهداف سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: انتظار داریم واحد یادگار امام(ره) با توجه به اقداماتی که تاکنون در عرصه مهارت داشته در این راستا هم بتواند همانند گذشته قوی عمل کند به همین منظور واحدهای دانشگاهی یادگار امام(ره)، پرند و واحد رباط کریم را برای انجام این مهم انتخاب کردیم.

وی با تأکید بر ضرورت و اهمیت ایجاد توانمندی اقتصادی برای بانوان افزود: در راستای تحقق آیین‌نامه هر دانشجو، یک تخصص، یک مهارت، اگر بتوانیم در کنار بازار‌های سنتی که از قبل وجود داشته، بازار‌های کسب و کار جدید را راه‌اندازی کنیم، بدون شک با استقبال دانشجویان رو‌به‌رو خواهیم شد.

لزوم همکاری شهرداری با دانشگاه آزاد در طرح اشتغال‌پذیری بانوان دانشجو

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری با اشاره به اشتغال‌زایی بانوان دانشجو گفت: به منظور پشتیبانی از اشتغال‌زایی بانوان و در راستای حمایت از طرح اشتغال‌پذیری بانوان دانشجو، خواستار پشتیبانی و همکاری هرچه بیشتر شهرداری با این واحد دانشگاهی هستیم.

علیرضا لادن‌مقدم با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نخستین واحد دانشگاهی مهارتی در استان تهران است، اضافه کرد: اقدامات قابل قبولی تاکنون در این باره صورت گرفته که امیدواریم بتوانیم در راستای راه‌اندازی سرا‌های نوآوری ویژه اشتغال‌زایی بانوان دانشجو با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت و ایجاد کسب و کار‌های خانگی قوی عمل کنیم.

اهداف ایجاد سرا‌های نوآوری بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده نیز بیان کرد: هدف از ایجاد سرا‌های نوآوری بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی، تقویت استعداد‌ها و توانمندی‌های بانوان در حوزه‌های کارآفرینی و اشتغال‌زایی است. امروزه در جامعه شاهد رشد و پیشرفت قابل توجه بانوان هستیم که این حضور و نقش‌آفرینی اگر در کنار کسب و علم و دانش همراه با کسب مهارت باشد، موفقیت بیشتری را به همراه خواهد داشت.

عاصمه قاسمی ادامه داد: در کنار حمایت از مهارت‌آموزی و راه‌اندازی سرا‌های نوآوری بانوان، باید به مبحث بازاریابی اهمیت داد؛ چراکه اگر کسب و کار راه انداخته شده به اقتصاد پیوند نخورد، خروجی نخواهد داشت.

وی شرایط جغرافیایی برخی از واحد‌های دانشگاهی را عاملی مهم در کسب و کار دانست و مطرح کرد: در تعدادی از واحد‌های دانشگاهی،  مانند هرمزگان، سیستان و بلوچستان، گیلان و مازندران و ... به دلیل داشتن صنایع دستی و اینکه دختران از کودکی با آن اشنا هستند، راه‌اندازی سرای نوآوری با موضوع صنایع دستی مورد استقبال قرار خواهد گرفت.

همکاری شهرداری با دانشگاه در راه‌اندازی سرای نوآوری بانوان

معاون فراغتی و نوآوری اداره کل زنان و خانواده شهرداری تهران از همکاری همه جانبه شهرداری با دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: در نظر داریم با طرح تهران و دانشگاه، بهتر بتوانیم مسائل شهر تهران در همه زمینه‌ها از جمله بانوان را بررسی کرده و به حل آن بپردازیم.

پریسا موسی‌نژاد به ایجاد زیر ساخت‌ها در حوزه مرتبط با بانوان اشاره کرد و ادامه داد: ایجاد مراکزی نظیر شهربانو و شهردخت و ایجاد بوستان‌های بانوان توانسته علاوه بر رویکرد تفریحی و ورزشی، عرصه‌ای برای فعالیت اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، فراغتی، سلامتی و بهداشتی در راستای ارتقای سطح کیفی زندگی و رضایتمندی بانوان ایجاد کند.

وی تشریح کرد: در موضوع کسب و کار‌های خرد بسیاری از بانوان که در خانه محصول تولید می‌کنند در زمینه برندینگ و بازاریابی دچار مشکل هستند که در این راستا مراکزی با عنوان کوثر راه‌اندازی و با استقبال خوبی مواجه شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب