دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 خرداد 1395 - 16:04
نطق میان دستور

مصری: کشور اسلامی هستیم و از تولید‌کننده 30 درصد بهره بانکی می‌گیریم

یک عضو هیات رئیسه مجلس با تاکید بر اینکه خرمشهر با اتکا به توان داخلی و اعتماد به نیروهای خودی آزاد شد، گفت که اگر قرار بود این کار با نسخه‌های بیگانگان انجام شود صد سال دیگر هم خرمشهر آزاد نمی‌شد.
کد خبر : 87715

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، به نقل از خانه ملت، عبدالرضا مصری در آخرین نطق خود در مجلس نهم در صحن علنی امروز -دوشنبه 3 خردادماه- مجلس گفت: باید از آزادسازی خرمشهر برای حل مشکلات امروز استفاده کنیم و به توان داخلی و نسخه‌های بومی اتکا داشته باشیم؛ چون اگر قرار باشد مشکلات با نسخه‌های بیگانه و خارجی حل شود هیچگاه مشکلی حل نخواهد شد.


وی با تاکید بر اینکه نسخه حل مشکلات کشور با ابلاغ سیاست‌های اقتصادی مقاومتی در دو سال گذشته صادر شده است گفت که این نسخه راه برون رفت از مشکلات کشور است، اما متاسفانه در همایش‌ها گم شده است.


مصری با طرح این پرسش که در طول چهار سال گذشته مجلس نهم چه اقدامی برای اقتصاد مقاومتی انجام داده است گفت: اکنون بیکاری مهمترین مشکل کشور است که این موضوع از طریق توجه به بخش تولید حل شدنی است اما با وضعیت فعلی و میزان کالای قاچاق و ورود کالاها از گمرک نمی‌توان کاری کرد و طبیعتا دیگر توجهی به تولید کننده نمی‌شود.


به گفته‌ی مصری، 75 هزار میلیارد تومان کالای قاچاق می‌تواند مانع توجه به تولید شود و از طرف دیگر با این میزان ارتباط می‌توان دو و نیم میلیون شغل ایجاد کرد.


وی با انتقاد از بهره بانکی 30 درصدی برای تولید کنندگان گفت: ما کشور اسلامی هستیم و از تولید کننده 30 درصد بهره بانکی می‌گیریم و در مقابل کشورهای خارجی بهره یک یا دو درصدی می‌گیرند. آیا این کار ما ربا نیست؟ طبیعتا باید توجه به بهبود وضع اقتصادی و سرمایه‌گذاری کرد نه این که افتخار کنیم صادرات نفت خام از یک میلیون به دو میلیون بشکه رسیده است.


مصری با تاکید بر این که نظام بودجه ریزی در کشور ما غلط است، گفت: در همه دنیا دولت‌ها برای ملت‌ها کار می‌کنند اما در کشور ما مردم برای دولت‌ها هستند. آنها مالیات و عوارض می‌دهند و نفت و معادن کشور فروخته می‌شود تا هزینه دولت به این بزرگی تامین شود و دیگر چیزی برای آبادانی نمی‌ماند . قطعا پرداخت بیش از 80 درصد بودجه کشور برای هزینه‌های جاری باعث می‌شود که دیگر اعتباری برای کارهای عمرانی باقی نماند.


به گفته‌ی مصری، در دنیا به ازای هر 600 تا 800 نفر یک کارمند دولت وجود دارد اما در کشور ما به ازای هر 26 نفر یک کارمند دولت است که این به معنای آن است که تنها هزینه‌ها باید برای دولت تامین شود که این ربطی به این دولت و آن دولت ندارد. امیدواریم مجلس آینده اصلاح نظام‌ها و سیستم‌ها را در دستور کار قرار دهد.


نماینده کرمانشاه در پایان از اجرایی نشدن پروژه‌ی راه آهن غرب کشور بعد از گذشت 20 سال انتقاد کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب