دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام: سودآوری شرکت‌ها تقویت می‌شود

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام: سودآوری شرکت‌ها تقویت می‌شود
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به اینکه همه امکانات، منافع و سود املاک که در قالب اجرای اصل ۴۹ قانون اساسی می‌آید، صرف آن چیزی می‌شود که رهبری خواستند و از آن تخطی نمی‌شود، ادامه داد: حتما سودآوری شرکت‌ها تقویت می‌شود، اما جهت‌گیری سود به سمت محرومیت‌زدایی خواهد رفت.
کد خبر : 876521

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاراری علم و فناوری آنا، امروز (پنج‌شنبه ۱۱ آبان‌ماه) در مراسمی با حضور رئیس دفتر معظم رهبری، معاون اول رئیس‌جمهور، معاون اول قوه قضائیه، جمعی از وزرا، معاونان رئیس‌جمهور و جمعی از مقامات کشوری و لشکری در محل ساختمان مرکزی ستاد، تودیع و معارفه رییس ستاد اجرایی فرمان امام برگزار شد.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری دراین مراسم اظهار کرد: این ستاد از یادگار‌های پربرکت حضرت امام راحل است. مشاهده کردیم که افراد پاک باخته، مخلص و پاکدست در طول این مدت در ستاد اجرایی فرمان امام خدمت کردند؛ این افراد به امام، رهبری و نظام دلبسته بودند و قطعا در آینده هم وضعیت خدمتگزاران ستاد اجرایی فرمان امام همینگونه خواهد بود.

آیت الله محمدی گلپایگانی افزود: در ایام کرونا در مدتی شاهد بودیم روزانه بیش از ۷۰۰ نفر در اثر ابتلا به بیماری کرونا جان می‌دادند، ولی ستاد اجرایی برای تولید واکسن و ماسک ورود جدی کرد و از دارایی‌های خود برای خدمت به مردم استفاده شد.

وی ادامه داد: اعتماد و اطمینانی که رهبر انقلاب به مهندس فتاح داشتند باعث شده که وی سه حکم از مقام معظم رهبری در کمیته امداد و بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام دریافت کنند.

آیت الله محمدی گلپایگانی افزود: ستاد اجرایی اقدامات بزرگی رقم زده است؛ به طور مثال رهبر انقلاب فرمودند که خوب است هزار مدرسه بسازید، ولی ستاد اجرایی فرمان امام تاکنون بیش از ۲۱۱۰ مدرسه ساخته و این روند ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در ابتدا و پایان حکم ستاد، مقام معظم رهبری ۲ بار از آقای مخبر نام بردند که من در هیچ حکمی چنین چیزی را ندیدم و خاطرم نیست که در حکمی، ایشان از یک نفر اینگونه نام برده باشند.

 سودآوری شرکت‌ها تقویت می‌شود

سیدپرویز فتاح، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم اظهارکرد: تشکر خالصانه خود را تقدیم رهبر انقلاب می‌کنم که ما را مورد لطف قرار دادند، ما سرباز ولایت، نظام و مردم هستیم و فقط سنگر عوض می‌کنیم.

وی تاکید کرد: اطمینان می‌دهم پروژه‌های نیمه‌تمام ستاد تکمیل خواهد شد و برای اجرای پروژه‌های جدید قطعا بررسی‌های بیشتری خواهیم داشت.

فتاح با اشاره به اینکه همه امکانات، منافع و سود املاک که در قالب اجرای اصل ۴۹ قانون اساسی می‌آید، صرف آن چیزی می‌شود که رهبری خواستند و از آن تخطی نمی‌شود، ادامه داد: حتما سودآوری شرکت‌ها تقویت می‌شود، اما جهت‌گیری سود به سمت محرومیت‌زدایی خواهد رفت.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام تصریح کرد: ستاد سه پایه اموال، املاک و حوزه اقتصادی و اجتماعی دارد که باید همدیگر را تکمیل و همسو جلو روند ودرنهایت حوزه اجتماعی بیشتر تقویت خواهد شد.

وی با بیان اینکه از ظرفیت‌های گروه‌های جهادی بیشتر استفاده خواهدشد و در مسایلی مانند سیل، زلزله وحوادث غیر مترقبه پیشتازی ستاد ادامه خواهد یافت، افزود: ما در کنار دولت و مردم هستیم و ستاد رقیب دولت نیست.

وی با اشاره به اینکه ما یک نهاد حاکمیتی هستیم، اما مرز‌ها باید حفظ شود، گفت: در این دوره هماهنگی و همکاری بین‌نهادی بیشتر می‌شود، با مسولین قوه قضاییه همراهی بیشتری خواهیم داشت، و با وزارتخانه‌ها روابط تقویت خواهدشد.

فتاح افزود: در دولت قبلی هم تلاش می‌کردیم با دولت همراه باشیم و دولت قبلی هم گلایه‌ای از همراهی نهاد‌ها نداشتند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام تاکید کرد: در این دوره از ظرفیت دانش بنیان‌ها بیشتر استفاده می‌شود و این امر برخلاف تبلیغات معاندین است.اینجا از حوزه جهادی و انقلابی نباید خارج شود و بدون تردید وعده‌ها و صحبت‌ها را انجام خواهیم داد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با بیان اینکه حتما خط قرمز ما این است که ستاد در مسایل حزبی و جناحی ورود نکند، گفت: ما امین رهبر انقلاب شدیم و امانت را به سرمنزل مقصود خواهیم برد.

ساختارسازی در دستورکار

همچنین در ادامه  این مراسم سرپرست اسبق ستاد اجرایی فرمان امام با ارائه گزارش فعالیت ۱۶ ساله ستاد در زمان تصدی محمد مخبر اظهار کرد: از سال ۸۶ در گام اول برای اجرایی کردن ماموریت ستاد، ساختارسازی در دستور کار قرار گرفت و نهاد‌ها و صندوق‌های متعددی شکل گرفت و به تناسب آن فعالیت‌های جدیدی در ستاد ساماندهی شد.

سرپرست سابق ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: اصلاح ساختار درونی ستاد با تکیه بر شبکه‌های مردمی و گروه‌های جهادی در اقصا نقاط کشور شکل گرفت.

وی با بیان اینکه ۳۱۵ هزار کارآفرین روستایی، ۴۱۰ هزار کشاورز در طرح ملی جهش دیمزارها، ۲۰ هزار معتمد محلی و ۶۰ هزار کنشگر اجتماعی شکل گرفتند، گفت: هزار تسهیل‌گر برای خدمت در اقدامات اقتصادی و اجتماعی بنیاد برکت برای توانمندسازی به خدمت گرفته شدند.

نوروزی افزود: ایجاد ۸ میلیون سهامدار در شرکت‌های بورسی ستاد از جمله اقداماتی است که با شبکه‌های مردمی فعالیت‌های اجتماعی ستاد شکل گرفته است.

نوروزی ادامه داد: ۴ هزار و ۱۰۰ مدرسه ساخته شده است که از این تعداد ۲ هزار و ۱۰۰ مدرسه سهم بنیاد برکت و ۲ هزار مدرسه سهم بنیاد ۱۵ خرداد است همچنین ساخت ۱۸۰۰ خانه عالم و مراکز فرهنگی، ۱۷ بیمارستان با بیش از ۲ هزار تخت بیمارستانی را از دیگر اقدامات این دوره ۱۶ ساله بوده است.

نوروزی، ۳۴ هزار واحد مسکونی در قالب اقدام مسکن ملی و ۱۶ خوابگاه دانشجویی ساخته شده است. علاوه بر این توزیع ۱۱ میلیون بسته معیشتی و پروتئینی از دیگر فعالیت‌های این دوره از ستاد مطرح کرد.

سرپرست سابق ستاد سرمایه‌گذاری ۱۱ هزار میلیون تومانی در ۶۸۶ طرح دانش‌بنیان و ایجاد ۲۶۰ هزار فرصت شغلی در حوزه دانش بنیان را از دیگر اقدامات ستاد عنوان کرد.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب