ادعاهایی که به واقعیت نزدیک نیستند/ شلوغ کاری بر سر هیچ؛ رستمی، طلبکاری که شانسی ندارد
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، کیانوش رستمی دوباره شهر را بهم ریخته. سالار بازندهای که در چند سال اخیر در هر مسابقهای رفت، اوت کرد و هیچ دستاوردی نداشت، اما ظاهرا تصمیم گرفته که به جای تخته، با زبانش مدال بگیرد و کماکان از عالم و آدم طلبکار باشد!
رستمی بعد از چند سال تمرین و مسابقه به سیاق خودش و به شکل انفرادی که هیچ دستاوردی برای او نداشت و البته با کرنش بیجا و مصالحه فدراسیون وقت همراه بود، حالا در پیرانه سری میخواهد حق نداشته اش را بگیرد.
رستمی بعد از ناکامیهای اخیر در دوره جدید تیم ملی به سرمربیگری نواب نصیرشلال باز هم به اردو دعوت شد، اما نپذیرفت که در چارچوب کار کند. شرط حضور در ترکیب تیم ملی وزنه برداری مثل هر تیم دیگری حضور در رکوردگیری بود، اما چند ساعت مانده به رکوردگیری رستمی با بهانه مصدومیت اعلام کرد که انصراف داده و در رکوردگیری حاضر نشد.
اتفاقی که دلیل اصلی آن ناآمادگی و رکوردهای پایین بود. احتمالا برای او به عنوان یک وزنه بردار بزرگ و قدیمی افت داشت که در اردو قافیه رقابت را به وزنه برداران جوان و کم نام و نشان ببازد و اینگونه حاضر نشد وزنه بزند تا از لیست نفرات اعزامی برای رقابتهای قهرمانی جهان در ریاض و سپس بازیهای آسیایی هانگژو خط بخورد.
کیانوش مثل همیشه منتظر بود بدون حضور در رکوردگیری که حکم انتخابی برای پوشیدن دوبنده تیم ملی را داشت، دوباره در ترکیب تیم اعزامی قرار بگیرد و بدون دردسر به مسابقات جهانی و آسیایی اعزام شده و احتمالا ناکامی دیگری را تجربه کند. ظاهرا رستمی در عوالم سابق سیر میکند و تصور میکند که هنوز قهرمان جهان است و البته فدراسیون سابق وجود دارد که در قبال او و خواستههای غیرمنطقی اش کوتاه بیاید، اما رکوردهای او در مسابقات لیگ و بین المللی نشان میدهد که دوران گذشته سپری شده.
حالا و بعد از گذشت چند ماه او دوباره جنجال به پا کرده که فدراسیون باید او را به مسابقات قطر کاپ اعزام کند. مسابقاتی که گزینشی المپیک محسوب میشود و کیانوش تصور میکند با حضور در آن میتواند آب رفته را به جوی بازگرداند در حالیکه اینگونه نیست.
او در یکی از دو انتخابی اصلی المپیک یعنی مسابقات قهرمانی جهان عربستان که از اصلیترین کوالیفیکیشنهای المپیک محسشوب میشود و درجه طلایی دارد، حضور نداشته و اینگونه مهمترین فرصت حضور در المپیک را شخصا سوزانده است.
کیانوش رستمی اگر قرار بود در المپیک شرکت کند، باید در جهانی عربستان شرکت میکرد. حالا شاید عنوان شود که او مصدوم بوده و فدراسیون جهانی میتواند برای او تخفیفی بدهد، اما باید گفت که اصلا اسم رستمی حتی به عنوان ورزشکار مصدوم برای این مسابقات ارسال نشده و عملا حضور در قطر کاپ هم دردی را دوا نخواهد کرد.
از سوی دیگر برای حضور در قطرکاپ در قالب تیم ملی رستمی باید از فیلتر انتخابی یا همان رکوردگیری عبور کند؛ اتفاقی که ظاهرا او قائل به آن نیست و توقع دارد به سیاق سابق بدون هیچ فیلتری به قطر اعزام شود. آنچه اگر فدراسیون و سرمربی تیم ملی با وجود همه مشکلات و اشتباهات، بپذیرند در حقیقت مرتکب اشتباه بزرگتری شده اند و مسیر اشتباه قبلی را دوباره تکرار کرده اند و از یک سوراخ گزیده شده اند.
رستمی در میانه جنجال هایش برای اینکه حرف خود را به کرسی بنشاند و فدراسیون را مجاب به عقب نشینی کند، صحبت از پیشنهاد خارجی میکند و مدعی است اگر او را نمیخواهند، اجازه بدهند برود. پیشنهادی که بیشتر حکم اهرم فشار را دارد و وجود خارجی ندارد! تصور اینکه کشوری ورزشکار ۳۲ ساله و بنا بر ادعای خودش مصدوم را جذب کند از منظر حرفهای دور از واقعیت است.
ضمن اینکه در وزنه برداری روال اینگونه است که پیشنهاد جذب یک ورزشکار، ابتدا به فدراسیون کشور مربوطه ارسال میشود تا در صورت موافقت روال اداری آن انجام شود. برخلاف ادعای رستمی هیچ پیشنهادی از کشور ثالثی برای جذب وی به فدراسیون وزنه برداری نیامده.
حتی اگر همه این ادعاها را بپذیریم و فرض محال بگیریم که رستمی همین امروز به کشور دیگری میرود، او باز هم شانسی برای حضور در المپیک نخواهد داشت. حضور در المپیک هم ضوابط خاص خودش را دارد و خیلی بعید به نظر میرسد که حتی اگر فدراسیون موافق خودش با رفتن رستمی به خارج از کشور را اعلام کند، کشور دیگری بتواند در این مقطع زمان از یک وزنه بردار دیگر برای المپیک استفاده کند؛ بنابراین آنچه کیانوش رستمی ادعا کرده و بابت آن شهر را به هم ریخته، نزدیک به واقعیت نیست. واقعیت چیز دیگریست آنچه کیانوش هیچگاه آن را قبول ندارد.
انتهای پیام/