دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 مهر 1402 - 08:15

براری: تیم ملی وزنه‌برداری دنبال لقمه آماده نباشد/ خط مشی رئیس فدراسیون به مربیان درست نیست

براری: تیم ملی وزنه‌برداری دنبال لقمه آماده نباشد  خط مشی رئیس فدراسیون به مربیان درست نیست
مربی سابق تیم ملی وزنه‌برداری گفت: تیم ملی دنبال لقمه آماده نباشد و استعدادیابی مانند زمان ایوانف انجام شود.
کد خبر : 874224

محمدرضا براری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مورد اینکه تیم ملی وزنه‌برداری ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو تنها یک مدال نقره توسط علی داودی گرفت و مدال دیگری برای این ورزش مدال‌آور به دست نیامد، اظهار کرد: باید آنالیز شود تا به طور دقیق علل این ناکامی را روشن کنیم. مهم‌ترین سؤال این است که فدراسیون وزنه‌برداری در قبال ملی‌پوشان خود چه کار‌هایی انجام داد. با تلاش فراوان علی مرادی از ریاست فدراسیون وزنه‌برداری کنار گذاشته شد تا شرایط این ورزش بهتر شود، اما شاهد این هستیم که اصلاً وضعیت بهبود نیافت و نتوانستیم در بازی‌های آسیایی صاحب مدال طلا شویم.  

ترجیح دادم مربی تیم ملی نمانم

وی ادامه داد: به همراه سعید علی حسینی در کادرفنی قبلی تیم ملی وزنه‌برداری بودیم و در مسابقات جهانی با کیانوش رستمی، کیانوش دهداد و مهدی کرمی به چهار مدال رنگارنگ رسیدیم. با آمدن سجاد انوشیروانی به عنوان رئیس فدراسیون شرایط به سمتی رفت که سعید علی حسینی مجبور به استعفا شد و من هم ترجیح دادم نمانم. نواب نصیرشلال که دوست قدیمی انوشیرونی بود سرمربی تیم ملی شد. در هیئت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری حسین رضازاده و بهداد سلیمی حضور دارند. اگر رأی مخالف هم داشته باشند رئیس فدراسیون نظرات هیئت رئیسه را به نظرات خود نزدیک می‌کند. البته رضازاده فردی نیست که رأی خود را نسبت به موضوعی تغییر دهد. کیانوش رستمی از ملی‌پوشان منضبط بود، ولی به جای میر مصطفی جوادی در بازی‌های آسیایی حضور داشت که مدالی نگرفت.  

استعدادیابی به درستی انجام نمی‌شود

مربی سابق تیم ملی وزنه‌برداری افزود: استعدادیابی برای  تیم ملی وزنه‌برداری به شکل درستی انجام نمی‌شود. این طور نیست که تفرت اول تا سوم مسابقات قهرمانی کشور به تیم ملی دعوت شوند. زمانی که یوردان ایوانف سرمربی تیم ملی وزنه‌بردرای بود به سراغ وزنه‌بردارانی که رکورد‌های پایین هم داشتند می‌رفت و روی استعداد آن‌ها کار می‌کرد تا بتوانند به شرایط مطلوب نزدیک شوند. نواب نصیرشلال و دیگر مربیان تیم ملی وزنه‌برداری راه‌های استعدادیابی را به درستی نمی‌روند. اگر حسین رضازاده یا حسین توکلی رکورد‌های بسیار خوبی زدند به خاطر عملکرد درست ایوانف بود و مدال‌های طلای المپیک و جهانی به دست آمد.

خط مشی رئیس فدراسیون به مربیان درست نیست

وی خاطرنشان کرد: تیم ملی وزنه‌برداری دنبال لقمه آماده نباشد. آیت شریفی، علیرضا یوسفی و حسین سلطانی در بازی‌های آسیایی مصدوم شدند. الان یوسفی با فیزیوتراپی به ۸۰ درصد آمادگی رسیده است. فدراسیون رویه گذشته را فراموش کند و منتظر نفرات برتر مسابقات لیگ و قهرمانی کشور نباشد تا فقط آن‌ها در اردو تمرین کنند. خط مشی دادن رئیس فدراسیون به مربیان تیم ملی درست نیست. باید منافع ملی را در نظر گرفت. رشته کراس فیت اگرچه مخاطبان زیادی دارد، ولی زیرمجموعه قرار گرفتن فدراسیون به وزنه‌بردرای لطمه می‌زند. اینکه می‌توان از کراس فیت درآمدزایی داشت دلیلی بر آن نیست تا وزنه برداری لطمه بخورد و در بازی‌های آسیایی تنها یک مدال نقره توسط علی داودی کسب شود. سال آینده در المپیک چه می‌خواهیم بکنیم.

رئیس فدراسیون نوکر وزنه‌برداران است

براری یادآور شد: اگر انوشیروانی و نصیرشلال به دنبال مدال‌آوری وزنه‌برداری هستند باید ایرادها را برطرف کنند. تنها به فکر جوایز نباشیم و بدانیم رئیس فدراسیون نوکر وزنه‌برداران است. او باید شرایط پیشرفت را برای آن‌ها فراهم کند. حق وزنه‌برداران اگر به درستی ادا شود و آن‌ها بتوانند بدون دغدغه تمرین کنند، تغذیه مناسب داشته باشند و در دیگر امور هم نگرانی نداشته باشند می‌توان نتایج بهتری گرفت. من برای این از مربیگری تیم ملی وزنه‌بردرای رفتم که نیامده بودم جیبم را پرکنم. خاک وزنه‌برداری را خوردم و حق کسی را نخوردم. می‌توان نتایج بسیار بهتری گرفت به شرطی که اشتباهات گذشته تکرار نشود و منافع ملی در اولویت قرار بگیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب