دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 آبان 1402 - 15:52

«گفتمان‌سازی» مطالبه مقام معظم رهبری در دستور کار‌ دفتر هم‌اندیشی دانشگاه‌ها

«گفتمان‌سازی» مطالبه مقام معظم رهبری در دستور کار‌ دفتر هم‌اندیشی دانشگاه‌ها
دبیر دفتر هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه آزاد کرمانشاه گفت: موضوع گفتمان‌سازی از مطالبات مقام معظم رهبری ازجمله دستور کار‌هایی است که ذیل دفاتر هم‌اندیشی دنبال می‌شود.
کد خبر : 876010

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی کشور با توجه به جایگاه رفیع و بلند استادان در دانشگاه‌ها و لزوم بهره‌مندی هرچه بیشتر از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل آنان در راستای گره‌گشایی از مسائل فکری فرهنگی جامعه از سال ۱۳۸۰ در مجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری مرکزی تأسیس شد و تا به امروز و بعد از ۱۳ سال جایگاه بسیار خوبی در دانشگاه‌های کشور پیدا کرده و مجموعه دانشگاه‌های پزشکی، غیرپزشکی، آزاد، پیام نور و حتی برخی مراکز غیرانتفاعی را پوشش داده‌اند.

در همین راستا سعید فعلی دبیر مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار آنا با بیان فعالیت‌های صورت گرفته در این مرکز اظهار کرد: در هر یک از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی دفتر هم‌اندیشی استادان وجود دارد که با مسئولیت دبیر هم‌اندیشی و حمایت شورای هم‌اندیشی آن دانشگاه به‌منظور ساماندهی نشست‌های هم‌اندیشی استادان، برنامه‌ریزی و تحقق اهداف خود فعالیت می‌کند.

وی مهم‌ترین هدف هم‌اندیشی استادان را بهره‌گیری از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل در مسیر بالندگی دانشگاه برشمرد و افزود: در حقیقت هم‌اندیشی به مجموعه جلساتی اطلاق می‌شود که استادان دانشگاه در آن جلسات دورهم جمع می‌شوند و درباره موضوع ویژه‌ای که ممکن است این موضوع درون دانشگاهی و یا مربوط به شهر و استان و یا در سطح فراتر درباره مسائل کلان کشور باشد، گفت‌وگو می‌کنند. بحث گفتمان سازی مطالباتی که مقام معظم رهبری دارند نیز ازجمله دستور کار‌هایی است که ذیل دفاتر هم‌اندیشی دنبال می‌شود.

دبیر مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه گفت: هدف از برگزاری جلسات هم‌اندیشی در دانشگاه‌ها بهره‌گیری از نظرات، دیدگاه‌ها و راهکار‌های علمی و عملیاتی استادان برای کمک به تصمیم سازی مدیران ارشد نظام، ارتقای سطح معرفت دینی استادان و نخبگان دانشگاهی، گسترش فرهنگ هم‌اندیشی، مطالعه و پژوهش جمعی، مشارکتی، ارتباطات علمی و فرهنگی استادان، گسترش فرهنگ نقادی، پرسشگری و آزاداندیشی بنیادین و روشمند در دانشگاه‌هاست.

فعلی عنوان کرد: با توجه به اعلام لیست دبیران فعال هم‌اندیشی استادان توسط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، رتبه ۲۰ کشوری از بین همه دانشگاه‌های کشور، رتبه دوم استانی از بین دانشگاه‌های استان کرمانشاه و رتبه پنجم کشوری دبیران فعال هم‌اندیشی از بین واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی را کسب کردیم.

وی بیان کرد: مهم‌ترین موضوعات فعالیت‌های دفتر هم‌اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی شامل برگزاری جلسات هم‌اندیشی برای هم‌اندیشی، آزادی از نگاه اسلام و لیبرالیسم، جلسه با رؤسای واحد‌های استان درباره جلسات هم‌اندیشی، حجاب، اجباری یا اختیاری!، جهاد تبیین، تحولات اخیر کشور و بررسی مسائل روز، جنگ ترکیبی، جلسه جهاد تبیین، اغتشاش رسانه استکبارستیزی، جلسات فوق‌برنامه و جلسه پیرامون تشکیل هیئت مذهبی استادان، جلسات تخصصی و ضیافت اندیشه با موضوعات معرفت‌شناسی، انسان‌شناسی، خداشناسی، فلسفه اخلاق و اخلاق علمی می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب