داستانهای پنهان سیاست اشتون منتشر شد
به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، «خاطرات خانم اشتون» تازهترین کتابی است که انتشارات موسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران آن را به تازگی منتشر کرده است.
این کتاب که خاطرات خودنوشت کاترین اشتون، سیاستمدار و دیپلمات انگلیسی است از جمله کتابهای مهم در حوزه دیپلماسیست که نگاههای بسیاری را در جهان به خود معطوف کرد.
کاترین مارگارت اشتون در ۲۰ مارس ۱۹۵۶ در لانکشر بریتانیا بهدنیا آمد و بین سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴ نمایندۀ اتحادیۀ اروپا در سیاست خارجی بود. اشتون همچنین عضو حزب کارگر بریتانیاست و سال ۱۹۹۹ لقب بارونس را از ملکه بریتانیا دریافت کرد. او در این کتاب، خاطرات خود را از دوران فعالیت حرفهایاش در عرصۀ سیاست خارجی پیشروی مخاطب میگذارد و او را به پشت صحنۀ چالشهای سرنوشتساز در لیبی و مذاکره با ایران و بحثهای مربوط به جنگ روسیه و اکراین میبرد تا بهزعم خود نشان بدهد که دیپلماسی موردنظر آنها چگونه کار میکند.
اشتون در این کتاب، از کامیابیها و ناکامیهایش مینویسد و پس از گذار از دورۀ مسئولیت، به مخاطب نشان میدهد که سیاستهایش کجا کارساز و کجا ناکارآمد بوده و به بنبست خورده است. مثلاً در بخشی از کتاب او گذری به چالشهای بزرگ، از صربستان تا سومالی، از لیبی تا هائیتی و... دارد و معتقد است توانسته دموکراسی موردپسند خود و طرفهای اروپاییاش را در قالبی مدرن ارائه دهد که این رضایتمندی البته دربارۀ مذاکرات هستهای با ایران، آنطور که خواست و نظر آنها بوده، بهدست نیامده است.
کتاب خاطرات خانم اشتون با ترجمه پروین قائمی در ۳۳۳ صفحه و قطع رقعی اروپایی تهیه شده و علاقمندان میتوانند این کتاب را از طریق سایت انتشارات موسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران به نشانی «ketabir.com» تهیه کنند.
انتهای پیام/