دانشجوی دکترای رشته شیمی تجزیه دانشگاه سمنان در ادامه افزود: تاکنون حدود ۹۰ طرح پژوهشی را با کمک نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی به اتمام رسانده و بالغ بر ۱۴۰ عنوان کتاب و مقاله را در معتبرترین محافل علمی بین المللی به چاپ رساندهام.
وی کمک خداوند، دعای خیر مادر، کمک همسر و پشتکار را از مهمترین عوامل رسیدن به این جایگاه علمی دانسته و خاطرنشان کرد: استان سمنان و بهخصوص دانشگاه سمنان نقش ارزندهای در پیشرفت علمی کشور داشته و با توجه به اهتمام مدیران و مسئولان دانشگاه سمنان بر تحقیقات و توسعه پایدار، در آینده شاهد پیشرفت و ارتقای این دانشگاه در سطح کشور و جهان خواهیم بود.
این پژوهشگر برتر در رابطه با رتبه و جایگاه علمی ایران در بین کشورهای دنیا گفت: ایران به نسبت دیگر کشورهای منطقه جایگاه مناسبی دارد و تقریبا میتوان گفت یک ابرقدرت علمی در دنیا محسوب میشود.
وی در ادامه تصریح کرد: رتبهبندیهای علمی با بررسی ژورنالها، استنادات و شاخصهای علمی کشورهای مختلف جهان انجام میشود و یکی از اشتباهاتی که رسانهها و مسئولین مرتکب میشوند این است که از این شاخصها برای ارزیابی سطح علمی کشور بدون در نظر گرفتن فاکتورها و شاخصهای دیگر استفاده میکنند.
این دانشمند برتر ایرانی با بیان اینکه ایران، جزو ۱۵ کشور برتر دنیا از لحاظ رشد علمی است، عنوان کرد: متاسفانه این رشد علمی متوازن نبوده و ما نتوانستهایم آنطور که باید و شاید از علم برای رشد، پیشرفت و شکوفایی کشور استفاده کنیم.
بنا به گفته حسینی بنده قرائی در رشد علمی، هنوز هم مانند گذشته تاکیدها و حمایتها بر کمیت تحقیقات دانشگاهی است و بستر و حمایت مناسبی برای کاربست تحقیقات در صنعت و جامعه وجود ندارد.
این پژوهشگر و دانشمند برتر کشور ،تحریمهای فلجکننده را مانع رشد علم در کشور ندانست و تصریح کرد: کمبود تجهیزات و مواد و قیمت گزاف آنها اگر چه به واسطه تحریمها موانعی بر سر راه پیشرفت کشور ایجاد کرده است، اما این چالشها مانع پیشرفت علمی فرزندان ایران نشده است.
گفتنی است، نام احمد حسینی بنده قرائی چندین سال پیاپی (از سال ۲۰۲۱ به بعد) در لیست برترینهای دنیا قرار گرفته و در هر سال تنها حدود ۱۵ ایرانی در این لیست قرار میگیرند که توسط معتبرترین موسسه علمسنجی دنیا (کلاریویت آنالیتیکس) اعلام میشود.