دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 مهر 1402 - 15:26
معاون هماهنگی دانشگاه آزاد تهران:

ایجاد ثبات و پیش‌بینی برای سرمایه‌گذاران از مزایای برنامه هفتم توسعه است

ایجاد ثبات و پیش‌بینی برای سرمایه‌گذاران از مزایای برنامه هفتم توسعه است
ایمان عطارزاده گفت: ایجاد ثبات و پیش‌بینی برای سرمایه‌گذاران، افزایش شفافیت و پاسخ‌گویی دولت از ضروری‌ترین مزایای برنامه هفتم توسعه است.
کد خبر : 874613

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، ایمان عطارزاده معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در پنجمین نشست تخصصی با عنوان «فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی در برنامه هفتم توسعه» که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل برگزار شد، اظهار کرد: ایجاد ثبات و پیش‌بینی برای سرمایه‌گذاران، افزایش شفافیت و پاسخ‌گویی دولت و بهبود هماهنگی بین نهاد‌های مختلف دولتی و خصوصی و تمرکز بر اهداف توسعه پایدار از ضروری‌ترین مزایای برنامه توسعه است.

وی با اشاره به نقش برنامه توسعه هر کشور افزود: برنامه هفتم توسعه سند راهبردی است که اهداف و سیاست‌های کلی توسعه کشور را برای یک دوره زمانی مشخص تعیین می‌کند، این برنامه می‌تواند به دولت کمک کرده تا منابع خود را به‌طور مؤثری تخصیص دهد و اهداف توسعه خود را محقق کند. عدم تحقق اهداف توسعه، عدم هماهنگی بین نهاد‌های مختلف دولتی و خصوصی و عدم وجود منابع کافی برای اجرای برنامه را می‌توان از مهم‌ترین چالش‌های برنامه توسعه یاد کرد.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران عنوان کرد: مازندران استان پیش‌رو در زمینه علم فناوری و اطلاعات و هوش مصنوعی در کشور است. انقلاب جدیدی در حوزه هوش مصنوعی، بحث ایده‌ها و نوآوری در جامعه شکل گرفته که عملاً دستاورد‌های علمی و پژوهشی نخبگان و استادان در دانشگاه‌ها را به جامعه تزریق کرده است. این علم در آیند نزدیک مشاغل را تغییر خواهد داد.

عطارزاده مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه اجتماعی است که برای حل مسئله و مشکلات جامعه تلاش می‌کند. با همه دستگاه‌ها، سازمان‌های مردم‌نهاد، همکاری خوبی داریم تا بتوانیم بر مبنی منویات مقام معظم رهبری وظایف، رسالت و مأموریت دانشگاه را انجام دهیم.

نخبگان علمی و دانشگاهیان صدای مردم فلسطین باشند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بابل نیز با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: از نخبگان علمی و دانشگاهیان به‌ویژه استادان تقاضا داریم با اتخاذ مواضع مشترک در محکومیت این جنایات هولناک، صدای مردم مظلوم فلسطین در عرصه‌های مختلف باشند و مسئولیت روشنفکری خود را در دفاع از آنها فراموش نکنند.

سیدمیرالله حسینی ادامه داد: مطمئناً برگزاری چنین رویداد‌های علمی به کاربردی کردن علم و توسعه علوم جدید با ارتقای سطح علمی دانشجویان در زمینه تکنولوژی هوش مصنوعی کمک شایانی به جامعه خواهد کرد.

به گزارش آنا، اندیشکده حکمرانی و قانون‌گذاری مازندران در ذیل مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در بهمن ۱۴۰۱ شکل گرفت، اندیشکده دارای سیاست‌ها، مأموریت‌ها و برنامه محور است. این اندیشکده شناسایی مسائل و مشکلات استان، ظرفیت‌های استان، اولویت‌بندی مسائل و نظام مسائل مازندران و تعامل با نمایندگان استان مازندران در مجلس شورای اسلامی و فعالیت‌های پژوهشی در زمینه سیاسی مسائل از مهم‌ترین اهداف این نشست تخصصی است که از ظرفیت‌های نخبگان استان در دانشگاه‌های برتر استان و سایر افراد سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی مازندران استفاده شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب