دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در کمتر از پنج ماه؛

۴۸ هزار مؤدی مالیاتی به سامانه مؤدیان متصل شدند

۴۸ هزار مؤدی مالیاتی به سامانه مؤدیان متصل شدند
قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان پس از سه سال بلاتکلیفی در دولت سیزدهم اجرایی شد و در کمتر از حدود پنج ماه ۴۸ هزار مؤدی به این سامانه پیوستند.
کد خبر : 873786

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سامانه مودیان با شفافیت در صدور صورتحساب‌های الکترونیکی، به ثبت خرید و فروش‌ها و هرگونه معامله منجر شده است تا جلوی انحراف‌های مالیاتی گرفته شده و مالیات عادلانه از فعالان اقتصادی دریافت شود.

فعال‌سازی سامانه مودیان یکی از راهکار‌های بستن راه‌های فرار مالیاتی است و زمینه نظارت سازمان امور مالیاتی بر چگونگی معامله‌ها و خرید و فروش‌ها را فراهم می‌کند.

این سامانه به صورت مرحله‌ای و تدریجی اجرایی شده است، گروه‌های مختلفی از دستگاه‌های دولتی و خصوصی و شرکت‌های بورسی به این سامانه متصل شده اند.

طبق آخرین گزارش‌های سازمان امور مالیاتی تاکنون ۴۸ هزار مودی به این سامانه پیوسته‌اند که شامل ۴۷۰ شرکت بورسی، ۹۵ شرکت دولتی و مابقی اشخاص حقوقی دیگر هستند.

صدور ۲۲۰ میلیون صورت‌حساب در سامانه مؤدیان

رئیس سازمان امور مالیاتی گزارشی از فعالیت سامانه مودیان و قانون پایانه‌های فروشگاهی اعلام کرده است که از ابتدای خردادماه تا ۲۴ مهرماه امسال نزدیک به ۲۲۰ میلیون صورت‌حساب در این سامانه صادر شده است.

طبق گفته محمدهادی سبحانیان حدود ۷۹ هزار صورت‌حساب توسط شرکت‌های معتمد صادر شده است. همچنین حدود ۴۸ هزار مودی مالیاتی به سامانه مودیان متصل شده‌اند.

بر اساس گفته رئیس سازمان امور مالیاتی کشور، بیش از ۹ میلیون کارپوشه فعال وجود دارد و بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار شناسنامه عمومی و اقتصادی برای کالا و خدمات صادر شده است.

سبحانیان، اجرای قانون سامانه مودیان و پایانه فروشگاهی را کمک به فعالان اقتصادی و در راستای توسعه عدالت مالیات‌ستانی عنوان کرده و تاکید دارد که سامانه مودیان یک قانون بسیار مترقی است که پیچیدگی‌های بسیار زیادی دارد، بر این اساس زمانی برای بلوغ آن لازم است که باید آن را با گفتگو و همدلی به دست آورد.

به گفته وی، پاردایم حاکم بر قانون سامانه مودیان مالیاتی و فروشگاهی این است که ادعای مودی مالیاتی صحت دارد و این پاردایم بسیار خوبی است که می‌تواند به فعال اقتصادی کمک کند.

حرکت از مالیات ستانی سنتی به سمت مالیات ستانی هوشمند، با رویکرد عدالت‌محورانه دولت سیزدهم در هوشمندسازی نظام مالیاتی رقم خورد. این سامانه‌ها موجب می‌شود تا راه‌های فرار مالیاتی بسته شود و مالیات ستانی عادلانه و بر اساس درآمد فعالان اقتصادی دریافت شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب