دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

«شش ماه پایانی» با چاپ جدید در کتابفروشی‌ها

«شش ماه پایانی» با چاپ جدید در کتابفروشی‌ها
نسخه جدید کتاب «شش ماه پایانی» به قلم مجتبی الساده با ترجمه محمود مطهری‌نیا در انتشارات کتاب جمکران به چاپ رسیده است.
کد خبر : 873627

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، کتاب «شش ماه پایانی» به قلم مجتبی الساده با ترجمه محمود مطهری‌نیا که پیش از این در انتشارات موعود عصر به چاپ رسیده بود، اکنون با همراهی این نشر در انتشارات کتاب جمکران در ۱۹۴ صفحه و به قیمت ۱۱۰ هزارتومان به چاپ رسیده است.

این اثر خواندنی که تقویم حوادث شش ماهه پیش از ظهور است از چهار فصل کلی تشکیل شده است، عناوین این فصول عبارتند از: غیبت و دوران پیش از ظهور، سبک توصیف دوران و سال ظهور در روایات، تقویم حوادث سال ظهور و مباحث تکمیلی.

روزانه شاهد اتفاقات زیادی هستیم و اخبار متنوعی می‌شنویم. در نقطه‌ای زمزمه‌ای از یک ویرانی می‌آید و در نقطۀ دیگر، طوفانی خانمان‌برانداز رخ می‌دهد. در کشوری کودتای نظامی و در کشور دیگری جنگ و کشتاری وحشیانه اتفاق می‌افتد. هواپیمایی در اینجا سقوط و تصادفی هولناک در آنجا رخ می‌دهد.

 آیا هیچ از خود پرسیده‌ایم شاید برخی از این اتفاقات نوید نزدیک شدن لحظه دیدار و زمان ظهور منجی بشر باشند؟ بسیاری از ما مردم اصلاً نمی‌دانیم نشانۀ ظهور یعنی چه! چون آن‌چنان جست‌وجوی چنین مطلبی نبوده‌ایم؛ لذا با دیدن چنین جریان‌هایی، هیچ چیز به ذهنمان خطور نمی‌کند گویی اتفاقی نیفتاده است.

آنچه از احادیث و روایات برمی‌آید بیشتر شدن حوادث پیش آمده برای بشر در سال‌های نزدیک به ظهور منجی است. این اخبار مسلمانان را به هوشیاری، آمادگی، انتظار و اطلاع جامع دربارۀ آخرالزّمان دعوت می‌کند و از آنان می‌خواهد که همۀ مناسبات و روابط فردی و اجتماعی خود را متناسب با آن شرایط ویژه تنظیم کنند تا شاید از فتنه‌ها در امان مانند و در زمرۀ مشتاقان و منتظران شاهد ظهور آخرین منجیّ موعود باشند. بسیاری از نویسندگان، نشانه‌های ظهور را به دو دستۀ حتمی و غیرحتمی دسته‌بندی می‌کنند. آنچه مهم است این است که این نشانه‌ها به‌درستی بیان شوند تا هر منتظر  با پیگیری این حوادث، در دام آن‌ها که به‌دروغ ادّعای مهدویت می‌کنند، نیفتاده، به‌خاطر کثرت و وفور اتفاقات، دچار سردرگمی نگردد.

محقق مسلمان شیعی «مجتبی الساده» با مطالعه و تحقیق در منابع و تفحّص در روایات، کتابی با عنوان «شش ماه پایانی» تدوین کرده است که در آن نیمۀ دوم آخرین سال غیبت را که به ظهور حضرت مهدی (عج) ختم می‌شود، به تصویر کشیده است. این اثر، ناظر بر تعیین وقت معیّنی برای ظهور نیست؛ اما همۀ خوانندگان را متذکر حوادث مهم و جدی آخرین سالی می‌کند که امید می‌رود واقعۀ شریف ظهور در آن اتفاق افتد. مجتبی السادة برای استخراج این کتاب و مجموعه این رویداد‌های پی‌درپی، به آن دسته از احادیث تمسک جسته  که به تاریخ خاصّی، اعم از روز، ماه یا سال اشاره داشته‌اند و در دسته علائم حتمی گنجیده‌اند.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

آنگونه که از احادیث برمی‌آید، به دنبال حوادثی که طی ماه‌های پیش در جهان رخ داده، حدود هفت نفر از عالمان دینی و همراهان آن‌ها از نقاط مختلف عالم اسلام و بلاد اسلامی رو به‌سوی  حجاز می‌کنند و مخفیانه به دنبال حضرت‌مهدی (عج) می‌گردند تا با ایشان بیعت کنند. در این اثنا هم حضرت حجت (عج) همانند حضرت موسی (ع) از ترس آن‌ها که تعقیبش می‌کردند، رو به‌سوی مدینه کرد، از مدینه خارج می‌شود و رو به مکه مکرمه می‌کند و از دست سپاهیان سفیانی بدانجا پناهنده می‌شود و پس از ایشان هم ۱۳ یار و یاور ایشان از نقاط مختلف جهان بی‌آنکه با هم قراری از قبل گذاشته باشند، در مکه جمع می‌شوند تا نهضت جهانی خویش را آغاز کنند.

صبح شنبه‌ای که مصادف با عاشوراست، حضرت پس از طلوع آفتاب، پشت مقام حضرت ابراهیم (ع) دو رکعت نماز به‌جا می‌آورند، میان رکن و مقام ایستاده، اولین خطبه غرّای خویش را به گوش جهانیان می‌رسانند و پس از معرفی خویش، مردم را به بیعت دعوت می‌کنند و جبرئیل (ع) که در آن زمان به شکل پرنده‌ای سفیدرنگ بر ناودان کعبه ایستاده، اولین کسی است که با ایشان بیعت می‌کند و به‌دنبال آن ۱۳ یاور شریف حضرت و باقی مؤمنان و صالحانی که به مکه آمده‌اند، تا به یاری حضرت بپردازند و همگی آماده جهاد و شهادت‌اند. این‌ها مجموعاً ده‌هزار نفر سپاهیان حضرت را تشکیل می‌دهند و با حضرت پیمان می‌بندند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب