دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در نشست عالمان اهل سنت با دانشگاهیان مطرح شد؛

نشریه‌ تقریب مذاهب برای بیان دیدگاه‌های شیعه و سنی راه‌اندازی شود

نشریه‌ تقریب مذاهب برای بیان دیدگاه‌های شیعه و سنی راه‌اندازی شود
فرماندار شهر مرزی رازوجرگلان گفت: اکنون که دفتر تقریب مذاهب در دانشگاه آزاد فعال شده است، نشریه‌ای با همین مضمون برای بیان دیدگاه‌های اهل تسنن و تشیع راه‌اندازی شود.
کد خبر : 872749

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری علم و فناوری آنا، حاج آخوند گلدی کمالی از علمای اهل تسنن جرگلان در نشست با جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد در محل فرمانداری شهر مرزی رازوجرگلان اظهار کرد: دفتر تقریب مذاهب مکانی مهم برای مسلمانان منطقه و مایه برکت بوده و برای فرزندان ما که در دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد مشغول تحصیل هستند، مایه امید و نشاط است.

وی افزود: تفاوت روز تولد پیامبر اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم از منظر اهل تسنن و شیعه به‌جای ایجاد اختلاف، مایه رحمت و همبستگی است که این از ابتکارات بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر کبیر انقلاب اسلامی بوده و به‌جای یک روز جشن، یک هفته جشن و شادی در کشور بین مسلمانان جاری است.

حاج خال‌محمد آخوند سرفراز دیگر عالم اهل تسنن هم در این مراسم تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از جایگاه ویژه‌ای در جامعه برخوردار است و دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد که تنها دفتر در این منطقه به‌شمار می‌آید وظایف سنگینی مانند شناسایی راه‌های شکست وحدت را برعهده دارد تا براساس سیاست‌های درست و منطقی برنامه‌هایی را برای جلوگیری از شیوع تفرقه به کار ببندد.

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان خراسان‌شمالی هم تشریح کرد: خداوند در سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۰۳ می‌فرمایند: «همگی به ریسمان الهی چنگ زنید و متفرق نشوید» و همین وحدت بین مسلمانان نقطه عطف پیروزی است.

حجت‌الاسلام حسین رحیمی افزود: پیامبر اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم با اخلاق حسنه، امانتداری و صداقت بهترین الگوی ما مسلمانان است و باید تلاش کنیم مانند پیامبر عظیم‌الشان، زندگی صادقانه‌ای داشته باشیم و از دروغ و تفرقه بپرهیزیم که اگر امت اسلام همگی کنار یکدیگر باشند هیچ دشمنی نمی‌تواند جدایی بیندازد و امت اسلام همواره پیروز است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد هم توضیح داد: اکنون بیش از یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی در حال تحصیل هستند که ۱۱ هزار نفر در دانشگاه‌های آزاد اسلامی خراسان شمالی مشغول تحصیل هستند و در این بین تعداد دانشجویان اهل تسنن نسبت به گذشته بیشتر شده و در آینده راحت‌تر می‌توانند جذب بازار کار شوند.

جواد عبدی افزود: بین مذهب شیعه و سنی بیش از ۹۵ درصد مشترکات وجود دارد و درصد کمی اختلاف دیده می‌شود که دشمنان روی همان ۵ درصد تمرکز کرده‌اند و مرتب به این تفاوت‌ها دامن می‌زنند تا تبدیل به تفرقه و تضاد شود و بتوانند به اهداف پلید خود برسند.

فرماندار رازوجرگلان هم متذکر شد: حضور علمای اهل تسنن و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه کنار یکدیگر مایه برکت است و در این نشست‌ها می‌توان آسیب‌های اجتماعی را مورد بررسی قرار داد و برای رفع موانع اقدامات مؤثری کرد.

مصطفی حسن‌زاده خاطرنشان کرد: پیامبر اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم منادی وحدت است و وحدت بین مسلمانان همیشه جاری است.

وی تشریح کرد: اکنون که در دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد، دفتر تقریب مذاهب فعال شده، بهتر است نشریه‌ای با همین مضمون برای بیان دیدگاه‌های اهل تسنن و تشیع راه‌اندازی شود و برای تقریب بیشتر به گفتمان و تبیین برسیم تا با برپایی نشست‌های علمی شناخت و همبستگی هر دو طرف از یکدیگر افزایش یابد.

علی سلیمانپور مسئول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد هم اهداف تأسیس دفتر تقریب مذاهب در واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی را بیان و خواستار همکاری و همبستگی بیشتر اعضا شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب