دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیر گروه‌های معارف اسلامی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه‌ها:

استادان معارف در صف اول جهاد تبیین هستند

استادان معارف در صف اول جهاد تبیین هستند
مدیر گروه‌های معارف اسلامی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: استادان معارف در صف اول جهاد تبیین هستند.
کد خبر : 832907

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، نشست اعضاء هیئت علمی و مدیران و اساتید گروه های معارف اسلامی و مسئولین دفاتر نهاد در دانشگاه‌های استان کرمان برگزار شد.

این نشست با محوریت «طرح تحول دروس معارف اسلامی؛ روش،استاد و محتوا» آغاز شد و حجت الاسلام عسکری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان و میزبان نشست علمی، در سخنانی اظهار کرد: یکی از حوزه های اثرگذار در کاهش آسیب های اجتماعی، گروه معارف است. اما آنچه مشهود است علی رغم محتوای بسیار غنی، در حوزه انتقال محتوا با مشکل رو به رو هستیم.

وی یکی از مشکلات اساتید گروه معارف را اجبار به نوشتن مقاله علمی پژوهشی دانست و بیان کرد: وقتی استاد بخش اعظمی از وقت خود را به این موضوع اختصاص دهد، دیگر زمانی برای کار با دانشجویان نخواهد داشت.

وی همچنین با توجه به رسالت گروه معارف، تاکید کرد: انتظار می رود که اساتید معارف در این هجمه شدید دشمن، رسالتشان را گم نکنند. چرا که حس می شود ارتباط موثری بین اساتید معارف با بخش های مختلف فرهنگی در دانشگاه ها نیست. به عنوان مثال زمانی که معاونت فرهنگی و دفتر نهاد مقام معظم رهبری برنامه فرهنگی می‌گذارد، باید اساتید معارف جلو دار باشند در حالیکه اصلا حضور ندارند!

حجت الاسلام امر اللهی مدیر گروه های معارف اسلامی، نیز ضمن تقدیر و تشکر از مسئولین برگزار کننده این نشست علمی، با توجه به حوادث اخیر، بر بحث تحول دروس اسلامی در سه حوزه استاد، متن و روش و تجدید نظر، تاکید ویژه‌ای داشتند.

وی ضمن بیان ضرورت همدلی با جوان و شناخت ادبیات ارتباطی با جوانان، تاکید کردند که استاد گروه معارف باید مشکلات جوانان و دانشگاه را شناسایی کرده و در زمینه جریان شناسی سیاسی و فرهنگی باید شناخت کافی را داشته باشد. در کنار روحیه شاد و پر نشاط برای اساتید، بعد معنوی و وزانت علمی و استفاده از ابزارهای روز دنیا همچون کلیپ، پاورپوینت و...را از موضوعات بسیار مهم تلقی کردند.

وی با توجه به مبحث جهاد تبیین و امر به جهاد از سوی حاکم اسلامی گفت: استاد معارف در صف اول جهاد تبیین است. لذا برای این مهم طرح‌های خوبی از جمله طرح بینات که برگرفته از بیانات رهبری است، طرح پرسمان که برگرفته از سوالات و دغدغه‌های دانشجویی است، طرح راهیان پیشرفت و... پیشنهاد گردیده و در حال اجرا است.

حجت الاسلام حرزاده، معاون آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه‌ها، نیز که به صورت تلفنی در این نشست شرکت کرد، در سخنانی اظهار کرد: شخصیت شناسی دانشجو هدف بسیار مهمی است که نیاز به تلاش دارد. یکی از برنامه‌های مهم معاونت آموزش

متن کتاب معارف است که سرمایه زمانی که برای این مهم صرف شده که تا به حال بی سابقه بوده است.

وی در ادامه افزود: در بخش اساتید، پیش نویس آیین نامه انتخاب ماده ۳ کامل شده است و صرفا هماهنگی‌های لازم با وزرات علوم مانده تا اسلامی شدن شورای دانشگاه را اجرایی کنیم.

در ادامه این نشست علمی نیز نیز هر کدام از اساتید گروه معارف، به بیان دیدگاه، مشکلات و نظریات خویش پرداختند و در پایان نیز حجت الاسلام امر اللهی توضیحاتی را در باب سخنان اساتید بیان کرد.

حجت الاسلام حرزاده، معاون آموزش نهاد مقام مظعم رهبری دردانشگاه ها، حجت الاسلام امراللهی مدیر گروه های معارف اسلامی، امیدیان مسئول هماهنگی امور استان های دفاتر نهاد مقام معظم رهبری، اعضای هیئت علمی، اساتید و مدیران گروه های معارف و مسئولین دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان کرمان حضور داشتند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته