دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 مهر 1402 - 11:26

ذوالقدر: صهیونیست‌ها با وجود ادعای اشراف اطلاعاتی به غزه صحنه را واگذار کردند

ذوالقدر: صهیونیست‌ها با وجود ادعای اشراف اطلاعاتی به غزه صحنه را واگذار کردند
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در حالی که صهیونیست‌ها ادعای اشراف اطلاعاتی به غزه داشتند در غافلگیری مطلق صحنه را واگذار کردند.
کد خبر : 872054

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدباقر ذوالقدر در همایش دانشگاه و حکمرانی که صبح امروز - ۱۶ مهرماه - در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد با تبریک پیروزی‌های اخیر فلسطینیان علیه صهیونیست‌ها اظهار کرد: این عملیات طوفان عملیاتی خاص و نقطه عطفی در مقاومت فلسطینیان بعد از ۷۵ سال اشغالگری رژیم صهیونیستی است.

وی افزود: دیروز ۷ اکتبر ۲۰۲۳ بود که در تاریخ مبارزات فلسطین ثبت می‌شود و بعد از آن هم بی تردید اسراییل را فتح خواهند کرد و این عملیات نقطه آغاز سقوط رژیم صهیونیستی است که در ۷۵ سال اخیر عملیاتی با این وسعت اتفاق نیفتاده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: در طول این سال‌ها که انتفاضه بود، عملیاتی با این بزرگی رخ نداده بود، برای اولین بار فلسطینیان وارد اراضی اشغالی شدند و در وسعت ۹۰ کیلومتر مربعی تا عمق ۲۰ کیلومتری خاک اسراییل، ۴۲۰ کشته از صهیونیست‌ها تا امروز صبح اتفاق افتاد.

ذوالقدر تصریح کرد: فلسطینیان از صهیونیست‌ها بیش از ۱۴۰۰ مجروح و تعداد قابل توجهی اسیر گرفته اند که البته تعداد آن‌ها اعلام نشده است در جنگ اعراب و اسراییل کشته‌های صهیونیست‌ها ۱۲۰ نفر بود، اما این عملیات حجم بالایی کشته به صهیونیست‌ها تحمیل کرد.

وی یادآورشد: این در حالی است که در درگیری‌های گذشته تعداد اسرای اسراییلی انگشت شمار بود؛ نکته دیگر غافلگیری اسراییل بود در حالی که صهیونیست‌ها ادعای إشراف اطلاعاتی به غزه داشتند در غافلگیری مطلق صحنه را واگذار کردند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه این حجم فرار شهرک نشینان نیز بی سابقه است و فرار ذلت بار صهیونیست‌ها چیز جدیدی بود، ادامه داد: نکته دیگر حمله نیرو‌های مقاومت بود و صهیونیست‌ها این بار از موجودیت خود دفاع کردند در حالی که در عملیات‌های گذشته همواره این صهیونیست‌ها بودند که حمله می‌کردند؛ لذا به نظر می‌رسد حوادث جاری در فلسطین اتفاقات جدیدی است و نقطه آغاز سقوط رژیم صهیونسیتی محسوب می‌شود.

ذوالقدر اظهار کرد: اگر این عملیات‌ها ادامه یابد، صحنه به گونه دیگری رقم می‌خورد و امید است خداوند این عملیات را آغازی بر اتمام بقای رژیم صهیونیستی قرار دهد.

وی ادامه داد: سیاست‌های کلی نظام که در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی می‌شود، بالاترین سیاست‌های اجرایی و حکمرانی نظام محسوب می‌شود؛ این سیاست ها، تعیین چارچوب‌هایی برای اداره کشور است که تاکنون ۳۷ سیاست کلی نظام از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده و در دست اجراست، اما برای تعیین این سیاست‌ها به همکاری بخش‌های علمی اعم از دانشگاه و حوزه نیاز داریم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه سیاست‌های جدیدی در حال تدوین است، اضافه کرد: مجمع تشخیص در حال بازنگری و روزآمدسازی سیاست‌های کلی نظام در حوزه‌های مختلف است از این رو دست کمک به همه بخش‌های دانشگاهی و پژوهشی کشور دراز می‌کنیم تا به این پویش بپیوندند و در امر سیاست گذاری‌های کلان، تعیین شیوه‌های اجرا و حتی تنظیم قوانین ایفای نقش کرده و به پیوند بین علم و سیاست گذاری کمک کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب