ارسال ۲۸۰ مقاله به همایش بینالمللی حسابداری
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رسول برادران دبیر عملی بیست و یکمین همایش ملی و سومین همایش بینالمللی حسابداری با اشاره به برگزاری این همایش برای نخستینبار در دانشگاه آزاد اسلامی(تبریز) گفت: استفاده از توانمندیهای مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اعتلای رشته حسابداری و امور مالی کشور به ویژه در بخش گزارشگری پایدار و همچنین بازار سرمایه و الزامات گزارشگری پایدار که از سال ۱۴۰۱ پیش نویس آن طرح شده و جزو افشاهای اجباری در صورتهای مالی قرار خواهد گرفت.
وی افزود: هدف این همایش تبیین جایگاه علمی گزارشگری پایداری از بعد علمی و حرفهای و گزارشگری به ویژه متناسب با ویژگیها و شرایط محیطی گزارشگری ایران، سیاستگذاری در حوزه گزارشگری در کشور ماست که در این زمینه سازمان حسابرسی به عنوان متولی گزارشگری و الزاماتی که سازمان بورس اوراق بهادار در این زمینه دارد.
برادران افزود: با توجه به شرایط کشور، الزامات مناسب و در راستای ارتقای کیفیت گزارشگری به ویژه در زمینه اینکه ما بتوانیم با توجه به شرایط محیطی شعار سال ۱۴۰۲ «رشد تولید و مهار تورم» جایگاه حسابداران در عرصه اقتصاد کلان به ویژه در حوزه گزارشگری نقش آفرینی داشته باشیم.
دبیر عملی بیست و یکمین همایش ملی و سومین همایش بینالمللی حسابداری درباره اهداف این همایش گفت: معرفی و توسعه ابعاد نوین گزارشگری مالی، معرفی و توسعه شاخصهای تاب آوری بنگاههای اقتصادی، تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه در حوزههای کاربردی کسب و کار، تقویت همکاری علمی بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاههای دولتی و زمینهسازی برای هدایت رسالهها و پایاننامههای تحصیلات تکمیلی به سمت موضوعات کاربردی در سطح بنگاهها و سازمانها از اهداف این همایش است.
وی افزود: با توجه به شرایط و زمان همایش بیش از ۲۸۰ مقاله به این همایش ارسال شده که ۱۵۰ مقاله پذیرفته شده و ۳۰ مقاله به صورت شفاهی در پنلهای تخصصی حسابداری، مدیریت و گزارشگری جهت ارائه انتخاب شده است که در طی دو روز دوازدهم و سیزدهم مهر برگزار میشود.
دبیر عملی بیست و یکمین همایش ملی و سومین همایش بینالمللی حسابداری ابراز امیدواری کرد که بتوانیم با برگزاری این همایشها گامی مؤثر در جهت ارتقای جایگاه حسابداری و گزارشگری پایدار و عملیاتی کردن افشای اجباری گزارشگری برداریم.
انتهای پیام/