دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

بازدید رئیس پارک فناوری پردیس از کارخانه نوآوری آمپر

بازدید رئیس پارک فناوری پردیس از کارخانه نوآوری آمپر
رئیس پارک فناوری پردیس از کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر بازدید کرد.
کد خبر : 869702

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و مهدی عظیمیان، مدیر کارخانه نوآوری آزادی از کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر بازدید کردند.

پرویز کرمی مدیرعامل کارخانه نوآوری آمپر مطرح کرد: هلدینگ رایزکو در راستای مسئولیت اجتماعی و نیز دور نماندن از چرخه تولید فناورانه و نوآورانه اقدام به تأسیس این کارخانه نوآوری کرده است.

کرمی در خصوص معرفی استارت‌آپ­‌ها و حمایت آن‌ها از مرحله ایده، شتاب‌دهی، منتورینگ تا ورود به بازار، ونیز توانمندی‌ها و دستاوردهای سه شتاب‌دهنده مستقر در کارخانه نوآوری آمپر و استارت‌آپ­‌های زیرمجموعه در حوزه فناوری‌های نرم، سلامت و امنیت غذایی و هوشمندسازی خودرو و ایجاد محیطی پویا به‌منظور جذب و نگهداشت نیروی انسانی نخبه، خلاق و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها و در راستای کمک به تولید کسب‌وکارهای نوآورانه پرداخت.

همچنین مدیران سه شتاب‌دهنده آمپر چنج، آمپر درایو و آمپر لایف در این نشست گزارشی از کارهای خود ارائه کردند. استارت‌آپ هزاره سوم، فعال در حوزه بیمه، استارت‌آپ نانو پیشگامان سهند فعال در حوزه خوراک دام کامل و سوپر جاذب، استارت‌آپ ژیکال و برستومد در حوزه پزشکی و درمان و نیز استارت‌آپ‌های اسمارت اینجکشن و استارت‌آپ‌های حوزه هوشمند سازی خودرو ازجمله فعالیت سه شتاب‌دهنده مستقر در این مجموعه آمپر امروز موفق به ارائه توانمندی‌های خود شده و به بیان دغدغه‌های و چالش‌های خود پرداختند.

در ادامه مهدی اکبرشاهی، مدیر شتاب‌دهنده آمپر درایو ضمن ارائه حوزه‌های فعالیت و معرفی توانمندی‌های این شتاب‌دهنده به شکل‌دهی به فب­لب تخصصی در حوزه هوشمندسازی خودرو در کارخانه نوآوری آمپر اشاره و از امکان حمایت‌های معاونت علمی را خواستار شد.

مهدی صفاری نیا، رئیس پارک علم و فناوری پردیس ضمن استقبال از فعالیت‌های صورت‌گرفته در کارخانه نوآوری آمپر گفت: مجموعه آمپر حوزه‌هایی را در دست گرفته که کمتر مجموعه‌های شتاب‌دهنده و نوآوری دیگری روی آن‌ها تمرکز دارند. ما در حوزه خودرو در کشور نیازمند به توسعه و نفوذ این مجموعه‌های نوآور داریم. با توجه به حجم بزرگ این صنعت کارخانه نوآوری آمپر می‌تواند برای سایرین الگوساز باشد. البته که دو حوزه سلامت و صنایع خلاق هم بسیار ارزشمند است. توجه بالای کارخانه آمپر به بازار در تمامی حوزه‌ها، نقطه قوت آمپر است.

وی افزود: حوزه‌های فعالیت‌های کارخانه نوآوری آمپر در صنعت وجه تمایز و نقطه قوت آن در اکوسیستم خواهد بود چراکه عملاً بر اساس شناخت کامل از نیازهای موجود در صنعت و بازار شروع به فعالیت و سرمایه‌گذاری کرده است.

در ادامه مهدی عظیمیان، مدیر کارخانه نوآوری آزادی و معاون پارک پردیس نیز گفت: این روزها خبرهای امیدوارکننده آمپر در اکوسیستم استارت‌آپی بسیار به گوش می‌رسد و این موضوع باعث ایجاد تصور ذهنی مثبتی از این مجموعه در ذهن‌ها شده است. با توجه به بازدید امروز و شناخت توانمندی‌های مجموعه امیدواری ما نسبت به موفقیت روزافزون این مجموعه بسیار بیشتر شد.

مدیر کارخانه نوآوری آزادی و معاون پارک پردیس مطرح کرد: کارخانه نوآوری آمپر می‌تواند به‌عنوان یکی مجموعه‌های نوآور و پیشرو در حوزه صنعت هوشمند سازی خودرو باشد. دو شتاب‌دهنده دیگر این کارخانه نوآوری نیز مجموعه‌های خوبی هستند که امکان توسعه و رشد زیادی دارند.

وی بیان کرد: درمجموع اتفاقاتی که در آمپر رقم می‌خورد می‌تواند نقش مؤثر و مفیدی در زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور داشته باشد و باعث رشد و توسعه اکوسیستم استارت‌آپی کشور باشد.

عظمیان همچنین گفت: ایده‌هایی که امروز در آمپر مشاهده کردیم، ایده‌هایی از جنس نیاز برآمده و چون هلدینگ رایزکو و مجموعه آمپر به بازارهای مختلف آشناست، به دنبال ایده‌هایی رفته و حمایت کرده که بخشی از نیاز بازار را رفع می‌کند و به‌جرئت می‌توان گفت که احتمال شکست این مجموعه‌ها بسیار پایین است و عموماً می‌توانند با توجه به حمایتی که دریافت می‌کنند به موفقیت برسند.

شایسته یادآوری است کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر در فضایی به وسعت ۱۰ هزار متر و در دو سوله مجزا هر سوله دو هزار مترمربع و در سه حوزه حمل‌ونقل، سلامت و سالمندی، ای‌تی و اینترنت اشیا و هوش مصنوعی و بیمه با داشتن دفاتر و فضای کار اشتراکی و فب‌لب تخصصی به‌عنوان بازوی نوآوری هلدینگ رایزکو در حال فعالیت هست.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب