حمایت صندوق پژوهش و فناوری از دانشگاه برای حل مسائل و مشکلات جامعه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد در جلسه اختصاصی کارویژه صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه آزاد اسلامی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد برگزار شد، اظهار کرد: صندوق پژوهش و فناوری بهعنوان یک تسهیلکننده میتواند دانشگاه را در حل مسائل و مشکلات جامعه حمایت کند و به فارغالتحصیلان و دانشآموختگان امید بخشد.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی یکی از قطبهای آموزش عالی شرق کشور است که افتخارات زیادی در کارنامه علمی آموزشی و فرهنگی خود دارد. این دانشگاه با دارابودن بیش از هزار عضو هیئت علمی، ۶۸ هزار دانشجو، ۲۰ استاد برتر فناور و ۱۰ دانشمند برتر از ظرفیت و بینظیری برخوردار بوده که میتواند بخشی از مشکلات جامعه را با حمایت صندوق پژوهش و فناوری بهعنوان یک تسهیلکننده حل کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی عنوان کرد: ۳۲ هزار دانشجو و اعضای هیئت علمی در دانشکدههای معماری شهرسازی، فنی مهندسی، حقوق و مجتمع علوم انسانی میتواند با کمک صندوق پژوهش و فناوری به گرهگشایی از مسائل کشور بپردازد و این دانشگاه را به دانشگاه حل مسئله تبدیل کند. اکنون ۳ هزار و ۲۰۰ دانشجو غیر ایرانی از هشت ملیت در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به تحصیل هستند.
مرادی بیان کرد: واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد نیز با ۳ هزار و ۱۰۰ دانشجو در رشتههای پزشکی، پیراپزشکی و پرستاری و برخورداری از ۱۲۰ عضو هیئت علمی و دو بیمارستان آریا و ۲۲ بهمن با ظرفیت ۳۰۰ تخت در حوزه درمان فعالیتهای خوبی انجام میدهد.
وی با بیان اینکه در حوزه پژوهش و فناوری اقدامات خوبی در این دانشگاه آغاز شده با اشاره به فعالیت کارخانه نوآوری مشهد توضیح داد: تاکنون اتفاقات خوبی در این کارخانه رقم خورده که امیدواریم در سال آینده این فعالیتها پررنگتر شود. امیدواریم با حمایتهای صندوق پژوهش و فناوری طرحهای تحقیقاتی به سرانجام خوبی برسند و کاربردی شوند.
اقدامات پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی
معاون هماهنگی، برنامهریزی و رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با ارائه گزارشی از اقدامات پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی گفت: در یک سال اخیر جهتگیری در حوزه پژوهش و فناوری بهمنظور ایجاد درآمد پایدار برای دانشگاه و اتکای بیشتر به درآمدهای غیر شهریه صورت گرفته است.
احمد ناطق گلستان اضافه کرد: طرحهای تحقیقاتی پژوهشی زیادی در استان در حال بررسی و انجام است که با حمایتهای صندوق پژوهش و فناوری روند رشد و پیشرفتها آنها تسریع مییابد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد نیز با بیان اینکه خیلی از اعضای هیئت علمی این واحد دانشگاهی جزء یک درصد دانشمند برتر دنیا هستند، عنوان کرد: برخی از آنها در حوزههای خاص استان نیز سرآمد هستند.
رحیم دبیری با بیان اینکه اکنون ۱۰ مجله در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد فعال است که پنج مجله به زبان انگلیسی و پنج مجله به زبان فارسی فعالیت میکنند، ادامه داد: ۴۵ هسته فناور در دانشگاه داریم که برخی دانشبنیان هستند.
تفاهمنامه همکاری میان صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه آزاداسلامی خراسان رضوی امضا شد
تفاهمنامه همکاری بین صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه آزاداسلامی استان خراسان رضوی به منظور ایجاد زمینههای مشارکت و سرمایه گذاری در بخش غیر دولتی و حمایت و گسترش بازار محصولات دانایی محور و دانشبنیان منعقد شد.
به گزارش خبرنگار آنا، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه اختصاصی کارویژه این صندوق در مشهد به معرفی این صندوق پرداخت و گفت: این صندوق به منظور ایجاد زمینههای مشارکت و سرمایه گذاری بخش غیر دولتی، حمایت کمی و کیفی از فعالیتهای پژوهشی و فناوری و ارائه خدمات و تسهیلات به کسب و کارهای دانش بنیان، خلاق، فناور و نوآور زیست بوم دانشگاه آزاد اسلامی کل کشور در حال فعالیت است.
عسکری غلام زاده افزود: با سه رویکردِ: شناساندن ماهیت و کارکرد صندوق، آشنایی با ظرفیتها و بسترها و شناسایی معضلات و مشکلات استان ها، باب همکاری در قالب تفاهم نامه و تعیین و معرفی نماینده استانی سفرهای استانی را انجام میدهیم.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: صندوقهای پژوهش و فناوری وجه¬ی قانونی دارند و ماهیت حقوقی این موسسه شرکت سهامی خاص هستند. هدف این صندوق کمک به شرکتها و صاحبان ایده برای تجاری سازی طرحهای دانش بنیان، تسریع فرآیند تبدیل ایده به ثروت با حذف بروکراسی زائد، ایجاد کسب و کارهای جدید با ارزش افزوده بالا در حوزههای مختلف فناوریهای پیشرفته است.
غلامزاده با اشاره به اینکه صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی محدودیت جغرافیایی ندارد، تاکید کرد: این صندوق با بهره گیری از ظرفیت شبکه وسیعی از کارشناسان فنی و اساتید خبره در همه حوزههای فناوری فعالیت میکند و شرکتهای فعال در زیست بوم نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای دانشگاهی اعضای هیات علمی و سایر شرکتهای دانش بنیان فناور و خلاق افسانه نقاط کشور هستند.
وی ادامه داد: خدماتی که این صندوق ارائه میدهد شامل، ارائه ضمانت نامه، ارائه تسهیلات، سرمایه گذاری، عاملیت مالی و عاملیت خدمات تخصصی میباشد.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی از حمایت همه جانبه صندوق از فعالیتهای نوآورانه خبر داد و افزود: بستر لازم برای حمایت مالی از اینگونه فعالیتها فراهمشده و هیچ محدودیتی برای استفاده از بودجه صندوق برای استانها وجود ندارد.
انتهای پیام/