گشایش اتاق همکاریهای علمی دانشگاه آزاد و اتاق اصناف مشهد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از مشهد، نشست مشترک هیئت رئیسه و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد با مسئولان اتاق اصناف مشهد برگزار و با معرفی توانمندیها و ظرفیتهای دانشگاه بر لزوم گسترش همکاریها تأکید شد.
اتاق همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و اتاق اصناف با حضور محسن مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسانرضوی، معاونان، رؤسای دانشکدهها و محمود بنانژاد رئیس اتاق اصناف مشهد در دانشکده مهندسی این دانشگاه راهاندازی شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسانرضوی در این نشست بر ضرورت گسترش همکاریهای علمی و آموزشی دانشگاه با اتاق اصناف تأکید کرد.
مرادی با اشاره به سند تحول و رسالت دانشگاه عنوان کرد: در آینده نزدیک نقش دانشگاه آزاد اسلامی در جامعه قابل مشاهده و ملموس خواهد بود.
وی با بیان اینکه اکنون ۹۷ صنف در مشهد فعالیت میکنند، افزود: فقط ۷۰۰ نفر از اتاق اصناف در بخش هیئت مدیره فعال هستند که باید درباره ادامه تحصیل تشویق و ترغیب شوند و ارتباط نزدیکتری با دانشگاه ایجاد کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسانرضوی با بیان اینکه ۷۰ درصد از اعضای هیئت علمی واحد مشهد در کنار تدریس در خارج از دانشگاه فعالیت میکنند، این ظرفیت را بینظیر خواند و متذکر شد: اصناف میتوانند از این ظرفیت برای حضور مؤثر در بازار بهرهمند شوند.
جواد بهارآرا معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد هم با بیان اینکه سال گذشته تفاهمنامه همکاری دانشگاه با اتاق اصناف منعقد شده است، ابراز امیدواری کرد که با راهاندازی این دفتر ارتباط قویتری بین دانشگاه و اتاق اصناف شکل گرفته و خدمات متقابل بیشتری داشته باشیم.
حجتالاسلام جواد مهدوینسب رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسانرضوی هم در این مراسم ارتباط دانشگاه با صنعت و اصناف را از مطالبات مقام معظم رهبری برشمرد و با ضروری خواندن پیوند دانشگاه و اصناف گفت: علمی که منجر به تولید نشود و مایه توسعه و پیشرفت کشور نباشد بیفایده است.
رئیس اتاق اصناف مشهد و عضو ارشد اتاق اصناف ایران هم در این نشست با اعلام آمادگی اتاق اصناف برای همکاری در بخشهای مختلف با استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گفت: با توجه به گستردگی حوزه اصناف، آموزشهای بهروز ضروری است.
بنانژاد با اشاره به اینکه اکنون کسب و کار با شکل سنتی قابل انجام نیست، بیان کرد: نیازمند آموزشهایی درباره اخلاقیات، آموزشهای قانونی و حقوقی، توسعه فقه بازار و ... هستیم.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/