افزایش خانههای امن در تهران ضروری است
محمد نصیری، مدیرکل بهزیستی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: خانه امن از آن جمله مراکزی است که باید یک مددکار اجتماعی خیلی خوب داشته باشد تا بتواند کار بازپیوند بین زن آسیبدیده و خانواده او را بهخوبی انجام بدهد.
نصیری تصریح کرد: خانههای امن با هدف تامین محلی امن برای حضور زنان در معرض خشونت یا خشونتدیده تشکیل شده است و در برخی موارد که زنان فرزند کوچک و خردسالی هم داشته باشند امکان نگهداری آنها در کنار مادر در مراکز خانه امن وجود دارد.
وی اضافه کرد: تعداد و ظرفيت مراکز خانه امن باید افزایش پیدا کند تا قابلیت بازپیوند در آنها به خوبی انجام شود و توسعه این مراکز در حقیقت برای افزایش کیفیت خدماتی است که به جامعه هدف خود یعنی زنان خشونتدیده و در معرض خشونت ارائه میدهند.
توسعه خانههای امن برای افزایش کیفیت خدمات!
مدیرکل بهزیستی استان تهران خاطرنشان کرد: با توجه به شرایطی آسیبهای اجتماعی در تهران دارد، مسئله افزایش خانههای امن این استان امری ضروری است؛ اما این موضوع به این معنی نیست که زنی به دلیل کمبود تعداد این مراکز در خیابان بماند.
نصیری تأکید کرد: ممکن است در یک خانه امن همکاران ما میزبان ۴۰ مددجو باشند و در خانه امن دیگری ظرفیت پذیرش برای ۱۰ زن وجود داشته باشد و این مسئله همان چیزی است که میگوییم افزایش تعداد خانههای امن و توسعه این مراکز ضرورت دارد.
وی یادآور شد: در خانههای امن سازمان بهزیستی کشور که اکنون برخی از آنها توسط بخش خصوصی و انجیاوهای فعال در این حوزه مدیریت میشوند، به مسائلی چون ارتقاء توانمندیهای زنان در معرض خشونت و خشونت دیده و همچنین توانمندسازی خانواده هایشان پرداخته شده و آموزشهای لازم برای مقابله با مسائل فردی و اجتماعی در شرایط بحرانی با ارائه خدمات تخصصی به موقع انجام میشود.
گفتنی است قرار بود تا پایان فصل تابستان امسال دو خانه امن دیگر به تعداد مراکز موجود در استان تهران افزوده شود تا آمار خانه امن در تهران به ۶ مرکز برسد که به گفته نصیری راهاندازی یک خانه امن انجام شده و یک مرکز دیگر نیز طی روزهای آتی فعالیت خود را در استان تهران آغاز خواهد کرد.
انتهای پیام/