در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان؛
نهمین نمایشگاه ایران نوشت افتتاح شد/ وعده خسروپناه برای حمایت از صنایع فرهنگی
آیین افتتاحیه نهمین جشنواره و نمایشگاه ایران نوشت صبح امروز بیستم و یکم شهریور ماه با حضور حجت الاسلام خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین افتتاحیه نهمین جشنواره و نمایشگاه ایران نوشت صبح امروز بیستم و یکم شهریور ماه با حضور حجت الاسلام خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ، خانواده شهید صدرزاده و جمعی از مدیران مجموعه های خلاق نوشت افزار در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.
تلاشمان این است که نوشت افزار ایرانی قدرتمند داشته باشیم
محمد یقینی دبیر اجرایی نمایشگاه با اشاره به فعالیت بیست ساله این نمایشگاه گفت: ما امسال با بیش از دویست مجموعه خلاق همکاری میکنیم و تلاشمان این است که نوشت افزار ایرانی قدرتمند داشته باشیم.
سپس کریمی معاون تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان نیز گفت: تلاش داریم برای سالهای بعد پیوست درست و قوی داشته باشیم واز قصهها در گرافیکمان استفاده کنیم.
سپس پیام رهبر معظم انقلاب در سال ۱۴۰۰ به نمایشگاه نوشت افزال پخش شد.
همچنین عبودتیان دستیار مردمی رییس جمهور نیز در صحبتهایی گفت: امروز در کشاکش زورآزمایی سیاست مداران دنیا تحت تاثیر کاراکترهای اقتصادی جوانان و نوجوانان ما له میشوند، خانوادهها نگران محیط های آموزشی هستند؛ شخصیتهایی بدون اجازه روی شخصیترین وسایل فرزندانشان قرار می گیرد.
وی در ادامه افزود: یک عده خلاق یک دهه است که به این نگرانی احترام گذاشته و سرمایه تهیه و تولید کردند و بخاطر نگرانی خانوادهها فضایی ایجاد کردند تا عناصر با خرید خوب مردم داشته باشند. الحمدالله الان در اکثر استانها این نمایشگاه برپاست.
به عنوان دبیر شورای انقلای فرهنگی قول میدهم که از صنایع خودجوش فرهنگی حمایت کنم
در ادامه حجت الاسلام خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در صحبتهایی گفت: ما در صنعت نوشت افزار قبلا دانش لازم را نداشتیم، به هرحال عقبه این صنعت یک دانش، معرفت، حکمت و فلسفه است، اینکه با کمترین امکانات مادی و فکری دست به کاری بزنیم خیلی خوب است، الان این دغدغه تبدیل به یک ثمره عظیم شده که بیش از پنج هزار مدل محصول، شصت میلیون محصول تولیدی و صد نشان تولیدکننده و هشتاد درصد رضایتمندی مصرف کننده و مخاطب را توانسته بدست بیاورد، این حرکت از زیر صفر شروع شد و به این ظرفیت گسترده رسید.
وی در ادامه گفت: معمولا دولتمردان با رای مردم مسئولیت میگیرند و در قوای مختلف و مجلس مشغول میشوند، این اراده مردم است، اما همین قوای حاکمیتی کشور وقتی بر سر کار میآیند میبینیم حمایت از بخشهای مردمی ندارند، بیشتر دوست دارند کارها را وزارتخانهها انجام دهند، باید قدری مثل رهبر و امام خمینی اعتماد به مردم داشته باشیم تا تهاجم فرهنگی را رفع کنیم.
وی توضیح داد: سه صنعت مهم مورد اعتنا داریم، نوشت افزار، صنایع فرهنگی و پویانمایی که ساده انگارانه بدان نگاه شده است. خیلی از نمادها و نشانههایی که در نوشت افزار ما میبیینم برای خانواده و اخلاق است . من صدرصد بعنوان دبیر شورای انقلای فرهنگی قول میدهم که از صنایع خودجوش فرهنگی حمایت میکنم، اگر این اتفاق بیافتد خیلی از انتقادات و نق زدنها رفع میشود، ما هنوز صنعت نوشت افزار قوی نداریم و حرکت خودجش صرفا مردمی است. اگر قرار است دور هم فقط انتقاد کنیم یا منبر برویم جواب نمیدهد.
به گفته وی، باید برصنعت نوشت افزار نگاه حکمرانی داشته باشیم، هنوز این نگاه نیست، ما آمادگی داریم پشتیبانی کنیم. امیدوارم سال بعد سند تسهیلگری نوشت افزار را به تصویب و اجرا برسانیم .
رونمایی از نوشت افزارهای کانون پرورش با تصویر شهید صدرزاده
در ادامه از فرزندان شهید صدرزاده تجلیل شد و رونمایی از محصولات نوشت افزار کانون که مزین به تصویر شهید صدرزاده بود با حضور فرزندان شهید انجام شد.
انتهای پیام/
دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد؛
بررسی و نهاییسازی پیشنویس سند هوش مصنوعی در میز تخصصی
برگزیده یازدهمین جشنواره مد و لباس فجر:
فعالان صنایع فرهنگی تشویق میشوند اما حمایت نه!
با استفاده مجدد از زبالههای زیستی: