دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

فعالیت شبانه‌روزی و سه‌شیفته اتوبوسرانی تهران برای جابه‌جایی زائران اربعین

فعالیت شبانه‌روزی و سه‌شیفته اتوبوسرانی تهران برای جابه‌جایی زائران اربعین
رئیس کارگروه حمل و نقل عمومی کمیته خدمات شهری ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: حسب ابلاغیه ستاد مرکزی حمل و نقل وزارت کشور مسئولیت حمل زوار و حمل و نقل در کشور عراق به شرکت واحد اتوبوسرانی تهران واگذار شد که در چهار مرز خسروی، مهران، چذابه و شلمچه وظیفه جابه‌جایی زوار در خاک عراق را دارد.
کد خبر : 866614

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی علیزاده رئیس کارگروه حمل و نقل عمومی کمیته خدمات شهری ستاد مرکزی اربعین حسینی در این باره افزود: با توجه به‌ ابلاغیه قرارگاه مرکزی، تاریخ شروع عملیات نقل زوار در کشور عراق ۲۸ مرداد سال ۱۴۰۲ اعلام گردید که شرکت واحد اتوبوسرانی نیز با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام داده در مرز خسروی تعداد ۱۲۵ دستگاه از ناوگان اتوبوسرانی شهرداری کرج، در مرز مهران تعداد ۳۰ دستگاه اتوبوسرانی از مشهد مقدس و ۱۹۰ دستگاه هم از سوی اتوبوسرانی تهران مستقر شد که به علاوه ناوگان فوق ۳۳ دستگاه اتوبوس دیگر نیز در شهر مهران توسط اتوبوسرانی تهران خدمات دهی به زوار در خاک ایران را برعهده دارد. 

وی افزود: در مرز چذابه تعداد ۱۵۰ دستگاه توسط شرکت واحد اتوبوسرانی تهران تأمین و تجهیز شد که مقرر گردید، تعداد ۷۵ دستگاه آن در خاک عراق و تعداد ۷۵ دستگاه در خاک ایران فعالیت داشته باشند که با توجه کمبود ناوگان رخ داده در مرز خسروی و برابر دستور صادره ۲۵ دستگاه از ناوگان فوق به مرز خسروی هدایت شد که بعد از گذشت ۷۲ ساعت مجددا دستور مبنی بر بازگشت ناوگان فوق به مرز چذابه صادر شد.

رئیس کارگروه حمل و نقل عمومی کمیته خدمات شهری ستاد مرکزی اربعین حسینی همچنین گفت: در مرز شلمچه تعداد ۷۵ دستگاه اتوبوس توسط اتوبوسرانی شیراز اعزام شده که در حال جابه‌جایی مسافر از شلمچه به شهر بصره می‌باشد و از دیروز (دوازدهم شهریور) نیز تعداد ۱۵۰ دستگاه اتوبوس جهت حمل زوار از عمود ۶۶۲  اختصاص یافت که با توجه به دستور وزیر کشور و ستاد اربعین در صورت تجمع زائرین  جابه‌جایی مسافر به سمت شهر کوت و یا مرز مهران را  انجام خواهند داد. 

به گفته علیزاده، ناوگان اتوبوسرانی تهران در طول مدت زمان استقرار از تاریخ ۲۸ مرداد که زمان شروع فعالیت در خاک عراق بود در  مرز مهران، از مرکز زرباطیه به سمت کوت نسبت به جابه‌جایی مسافر اقدام کرد، در مرز چذابه ۱۰۰ دستگاه در خاک ایران در ۴ محور تعریفی توسط اتوبوسرانی اهواز خدمات رسانی انجام شد و ۵۰ دستگاه ماشین داخل خاک عراق از چذابه تا العماره جابه‌جایی مسافر انجام داد. در مرز خسروی از ابتدای مرز تا حسینیه بغداد به مسافت ۱۷۵ کیلومتر جابه‌جایی مسافر توسط اتوبوسرانی شهرداری کرج انجام شد. 

بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، علیزاده در پایان گفت: فعالیت اتوبوسرانی به صورت شبانه روزی و برای  ۳ شیفت کاری هر ۸ ساعت برنامه ریزی شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب