احیای یک هزار و ۲۲۰ واحد اقتصادی توسط صندوق کارآفرینی امید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نعمتالله رضایی مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در آیین افتتاح ۷ هزار طرح مورد حمایت این صندوق در سراسر کشور درباره فعالیت صندوق کارآفرینی در دو سال خدمت دولت سیزدهم اظهار کرد: طرحهای خرد، کوچک و متوسط در کشور سهم بسزایی از اشتغال را به خود اختصاص میدهند در دو سال خدمت دولت سیزدهم موفق شدیم بیش از ۷۰ هزار طرح را مورد حمایت قرار دهیم که موجب ایجاد بیش از ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سراسر کشور شد.
وی افزود: دولت سیزدهم وعده سالانه ایجاد یک میلیون شغل داده که در دو سال گذشته از طریق آمارهای رسمی، ثبتی و صندوقهای بیمهای کاملاً قابل مشاهده است. وقتی گزارش نرخ بیکاری و مرکز آمارهای ایران را درباره نرخ بیکار در بهار سال جاری با آمار سال گذشته مقایسه میکنید، خواهید دید که با توجه به کاهش نرخ بیکاری به هشت دهم میزان اشتغال و تعداد بیکاران به سرعت کاهش پیدا کرده است.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید عنوان کرد: برای فعالیت ۷۰ هزار طرحی که در دو سال گذشته مورد حمایت صندوق امید کارآفرینی قرار گرفته بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان تسهیلات در بخشهای مختلف پرداخته شده این در حالی است که در کل دوره فعالیت صندوق کمتر از این مقدار سرمایهگذاری صورت گرفته بود.
رضایی مطرح کرد: سامانهای بهعنوان آگاه راهاندازی کردیم و همه طرحها قابل رصد هستند که چه فعالیتی داشته، چه میزان تسهیلات دریافت کردند و چه مقدار سرمایه در قبال این طرحها به بازار تولید برگشته است.
وی بیان کرد: اشتغالزایی بالا، زود بازده، قابل استفاده در بخشهای مختلف اقتصادی، اشتغالزایی برای بانوان و فراگیری این طرحهای برای سراسر کشور ازجمله ویژگیهای طرحهای مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید است.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: کارآفرینان بیش از ۳۲ درصد از طرحهای مورد حمایت صندوق بانوان بوده و بیش از ۴۷ درصد شاغلان این طرحها نیز بانوان هستند. صندوق توانسته یک هزار و ۲۲۰ واحد اقتصادی در این دو سال احیا کند و به چرخه تولید برگرداند.
رضایی تشریح کرد: صندوق کارآفرینی امید در هیچکدام از ۷۰ هزار طرح مورد حمایت این صندوق سرمایهگذاری نکرده و مردم با دریافت تسهیلات از صندوق روی طرحهای سرمایه گذاری کرده و آنها را انجام دادند.
وی توضیح داد: از ۷ هزار طرحی که افتتاح خواهند شد ۳ هزار و ۳۰۰ طرح در مناطق شهری و ۳ هزار و ۷۰۰ طرح در مناطق روستایی انجام میشوند که بیش از ۱۵ هزار فرصت شغلی را در این طرحها ایجاد میشود. ۳ هزار و ۳۰۰ نفر از کارآفرینان این طرح بانوان هستند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید بیان کرد: برای۷۰ هزار طرح مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید ۲۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده و بیش از ۶۴ هزار میلیارد ریال سرمایه در چرخه تولید بازگشته است.
انتهای پیام/