دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کولیوند در گفت‌وگو با آنا تشریح کرد:

عمده‌ترین امدادرسانی هلال‌احمر در اربعین مربوط به چیست؟

عمده‌ترین امدادرسانی هلال‌احمر در اربعین مربوط به چیست؟
رئیس جمعیت هلال‌احمر با بیان مواردی مهمترین مسائلی که امدادگران جمعیت هلال‌احمر در امدادرسانی زمان اربعین با آن مواجه هستند را توضیح داد.
کد خبر : 865130

پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر، در گفت ‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: مهم‌ترین و عمده‌ترین چالشی که امدادگران جمعیت هلال‌احمر را در ایام برگزاری مراسم اربعین در امدادرسانی به زائران مشغول آن هستند به گرمازدگی زائران مربوط است.

وی تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده ۴ درمانگاه ثابت در شهر کربلا و ۵ درمانگاه ثابت نیز در شهر نجف، آماده ارائه خدمات درمانی به زائرین هستند و برای رفع گرمازدگی زائران و ارائه راهکار‌های درمانی مناسب به زائران برنامه‌های خوبی را تدارک دیده‌ایم.

رئیس جمعیت هلال‌احمر همچنین خاطرنشان کرد: امیدواریم مردم هم در زمان برگزاری مراسم راهپیمایی بزرگ اربعین نکات مورد نظر را با محتوای آموزشی که از طرف جمعیت به آن‌ها ارائه شده است، مراقبت‌های لازم را از خود داشته باشند.

کولیوند در ادامه یادآور شد: اگر هر یک از زائران در اربعین دچار عارضه گرمازدگی شوند، امکانات مورد نیاز برای درمان و بهبود حال آن‌ها در ایستگاه‌های مختلفی که امدادگران هلال‌احمر در آنجا حضور دارند از قبل فراهم شده است.

وی تاکید کرد: در حال حاضر ۷۰۰ نفر از پزشکان و پرستاران به عنوان کادر درمان و برای خدمت به زائران اربعین حسینی به عراق اعزام شده و البته در روز‌های آینده با اعزام تعداد بیشتری پزشک و پرستار آمار کادر درمان به بیش از ۴ هزار و ۲۰۰ نفر خواهد رسید.

رئیس جمعیت هلال‌احمر تصریح کرد: ۲۰۰ پزشک هم به همراه کوله‌پشتی هلال احمر در نقاط مختلف نجف به کربلا، به زائران حاضر در پیاده روی اربعین خدمات درمانی مورد نیاز را به طور سرپایی ارائه می‌کنند.

کولیوند اضافه کرد: پیش‌بینی‌های انجام گرفته از حضور بیش از ۴ میلیون زائر ایرانی در مراسم امسال اربعین حکایت دارند و سازمان امدادو‌نجات جمعیت هلال‌احمر آمادگی کامل ارائه خدمات به این افراد را دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب