دهقانی: به دنبال تعامل و استفاده از ظرفیتهای استان یزد هستیم
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا دهقانی اشکذری در همایشی که با حضور محمدعلی نادی خوراسگانی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی، عباس بیات مدیرکل دفتر آموزشهای فنی حرفهای و کارودانش وزارت آموزش و پرورش، مسئولان دانشگاه و کارشناسان آموزش و مدیران هنرستانهای استان در آمفی تئاتر دکتر سلطانی برگزار شد، گفت: یزد در کنار معادن باارزش، طبیعت خوب و کویر پهناور آن دارای انسانهای ارزشمندی است که یزد و تاریخ یزد را ساختهاند و اگر خواستار حفظ این فرهنگ هستیم، مسئولیت این کار خطیر برعهده جمع حاضر است.
وی با اشاره به تلاش مردم گذشته یزد با حفر ۶۰ کیلومتر قنات برای رسیدن به آب عنوان کرد: نسل حاضر با آن فرهنگ فاصله گرفته و جایی بهتر از مراکز فنی و حرفهای، هنرستانها و دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه سراغ ندارم که بتواند آن نسل طلایی که خواستار ساختن کشور است را دوباره به جامعه عرضه کند.
کارآفرین نمونه و برتر استان یزد افزود: ایران یکدرصد جمعیت جهان و هشت درصد منابع جهان را دارد؛ اما چرا ما هشت برابر منابع و ثروت را داریم و سفره مردم خالی است؟
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، پاسخ این سؤال را در هنرستانها، مراکز فنی و حرفهای و دانشکده مهارت و کارآفرینی عنوان و ابراز امیدواری کرد که نتایج کمیسیونهای تشکیل شده عملیاتی شود.
دهقانی اشکذری تبیین کرد: دنبال تعامل و استفاده از ظرفیتهای استان یزد هستیم تا در این مقطع حساس که دشمن خواستار کُندشدن سرعت پیشرفت است گذر کنیم.
وی با اشاره به دو مهمان ویژه رتبه دوم و سوم هنر کنکور سراسری ۱۴۰۲ گفت: به افتخارآفرینی شما مینازیم و بعضاً هم افسوس میخوریم که جمع ۱۰۰ نفرهای که دارای رتبههای تک و دورقمی بودند؛ اما در نهایت با اخذ مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری به خارج از کشور مهاجرت کردند یا در کشور ماندند و بسیار از شرایط حاضر گلهمند هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد ابراز امیدواری کرد که با تلاش مسئولان بستری مهیا شود تا نخبگان بتوانند در کشور به کار علمی و پژوهشی بپردازند.
معاون امور مدارس سمای یزد هم گفت: تغییر بنیادی اتفاق افتاده و ایجاد معاونت علوم تربیتی و مهارتی با رویکرد جدید ضروری است.
سیدعلی المدرسی، رشد کمّی مدارس از ۲۳ مدرسه به ۳۲ مدرسه و رشد ۳۰ درصدی دانشآموزان عنوان کرد و ادامه داد: تعداد دانشآموزان کشور به ۴ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده و این تعداد در هفت شهرستان استان یزد مشغول به تحصیل هستند.
وی اضافه کرد: اکنون رشتههای الکترونیک، کامپیوتر، تربیتبدنی و مکاترونیک راهاندازی شده و پیگیریهای لازم برای برای اخذ مجوز رشتههای غذا، شیمی، گردشگری، طلا، جواهر و مکانیک انجام شده است.
معاون امور مدارس سمای یزد، رشد کمّی مدارس سما از حیث تعداد دانشآموز را مدیون تلاش شبانهروزی در سما دانست و گفت: تلاش مجموعه موجب شده تا رشد کمّی هیچگاه کیفیت را تهدید نکند.
انتهای پیام/