رواج انس با قرآن در کشور باعث حل مشکلات میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجتالاسلام محمد معرفت مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در سی و هشتمین جلسه شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد با اشاره به برنامههای قرآنی در واحدهای کشور در سال جدید تحصیلی اظهار کرد: امید است امسال در بحث مسابقات سراسری قرآن و عترت تحول عظیمی در جذب شرکتکنندگان صورت گیرد؛ زیرا اگر انس با قرآن در جامعه رواج پیدا کند باعث بینایی در انسان و رفع موانع و مشکلات خواهد شد.
وی افزود: سال گذشته حضور استادان، کارکنان و دانشجویان در مسابقات و فعالیتهای قرآنی در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور بینظیر بود و امیدواریم امسال با تلاش همکاران رشد بهتر و چشمگیری داشته باشیم.
مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه یکی از مشکلات امروز جامعه عدم انس با قرآن کریم است، عنوان کرد: برخی از آثار و فواید انس با قرآن افزایش ایمان، بصیرت و آگاهی است و اگر دانشجویان در اثر انس با قرآن آگاهی بیشتری به دست آورند، هیچگاه تحت تأثیر تبلیغات شبکهها و گروههای معاند قرار نخواهند گرفت و در دنیا و آخرت سعادتمند خواهند شد.
معرفت با اشاره به طرح کشوری یکشنبههای قرآنی بیان کرد: مهمترین اهداف این طرح ایجاد انس بیشتر استادان، کارکنان، دانشجویان با قرآن کریم، ارج نهادن به فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان و تشویق نخبگان بهسوی کلام آسمانی است.
قرآن عالیترین کتاب بشریت است
معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد نیز گفت: با توجه به اهانتها و بیحرمتیهایی که به تازگی به ساحت مقدس قرآن شده، لزوم برگزاری چنین جلساتی که باعث معرفت افزایی در قشر جوان و دانشجو درباره موضوع مقابله با تهاجم فرهنگی میشود، ضروری است.
ابوالفضل ذکایی با اشاره به تلاش دشمنان برای جلوگیری از گسترش فرهنگ قرآنی در جوامع انسانی اضافه کرد: دشمنان اسلام در تلاش هستند مانع اشاعه فرهنگ قرآنی شوند و ما بهعنوان جامعه علمی و خادمان قرآن کریم باید در این راستا گامهای اساسی برداریم.
وی قرآن را عالیترین کتاب بشریت دانست و ادامه داد: این کتاب نورانی در راستای انسانسازی و اثرگذاری در همه ادیان نقش بسزایی دارد و همین امر باعث خشم دشمنان شده است. دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد همه توان خود را در برای توسعه و گسترش فرهنگ قرآنی به کار میگیرد.
خادمان قرآنی جهادگران تبیین هستند
مسئول نهاد نمایندگی رهبری در واحدهای دانشگاهی قدس، ملارد و صفادشت نیز از خادمان قرآنی یعنی کسانی که در مباحث قرانی روشنگری میکنند بهعنوان جهادگران تبیین نام برد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از ظرفیتهای بالای انسانی برخوردار است و میتواند از این ظرفیت برای بهرهمندی صحیح از قرآن برای تغییر در سبک زندگی فردی و جامعه استفاده کند.
حجتالاسلام علیاصغر منصوری تأکید کرد: باید از ظرفیت اعضای هیئت علمی و استادان گروه معارف و قرآن در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی بین دانشجویان استفاده کرد.
سعید رضایی رئیس اداره فعالیتهای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی نیز عنوان کرد: قرآن نور، روشنایی و کتاب هدایت بوده و این وصفها از قلب این کتاب نورانی گرفته شده است.
رضایی ادامه داد: ویژگی نور روشنایی بوده و این به معنی چراغ راه هدایت برای رستگاری و سعادت انسانها است. نتایج برگزاری چنین جلساتی در راستای توسعه فرهنگ قرآنی و آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با این کلام نورانی، اثربخش باشد.
باید در جذب دانشجویان قرآنی تلاش کرد
دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران نیز بیان کرد: قرآن معجزه آسمانی مانند درخت تنومندی است که ریشههای آن در عمق زمین بوده و هر چه در مفاهیم قرآنی تدبر بیشتری کنیم با اعجاز این کلام آسمانی بیشتر آشنا میشویم.
محمد عبادی با تأکید بر اینکه امسال باید در زمینه جذب دانشجویان در فعالیتهای قرآنی تلاش بیشتری کرد، توضیح داد: باید میزان مشارکتکنندگان در مسابقات قرآن و عترت را افزایش دهیم در این راستا باید با شیوههای تبلیغی جدید و استفاده بهینه از فضای مجازی دانشجویان بیشتری را در مسیر قرآن و عترت هدایت کنیم.
به گزارش آنا، در پایان مراسم از چهار نفر از همکاران و دو نفر از مدیران نمونه قرآنی استان تهران بهعنوان خادمین قرآنی تجلیل شد.
انتهای پیام/