دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در مراسمی عنوان شد؛

ورود دانشجویان دانشگاه آزاد به کسب مهارت طلا و جواهرسازی/ حرکت جواهرسازی به سمت فناوری

ورود دانشجویان دانشگاه آزاد به کسب مهارت طلا و جواهرسازی  حرکت جواهرسازی به سمت فناوری
مسئولان در مراسم امضای تفاهم‌نامه میان دانشگاه آزاد شهرقدس و آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای طلا و جواهرسازی با اعلام ورود دانشجویان به کسب مهارت طلا و جواهرسازی، حرکت جواهرسازی به سمت فناوری را مهم برشمردند.
کد خبر : 862909

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس و آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای طلا و جواهرسازی نصر تفاهم‌نامه امضا کردند.

این تفاهم‌نامه علمی، پژوهشی و فناوری بین دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس، ملارد و صفادشت به نمایندگی عبدالله قاسمی‌پیربلوطی سرپرست این دانشگاه و نصر مدیرعامل آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای طلا و جواهرسازی نصر با هدف دسترسی و به‌کارگیری فناوری‌های جدید مهارت‌های دانش‌بنیان در استفاده از دانش فنی و نیل به اقتصاد دانش‌بنیان در راستای تحقق شعار سال و سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی منعقد شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در این نشست اظهار کرد: بعد از چند ماه پیگیری مدرسه عالی مهارتی طراحی و آموزش طلا و جواهرسازی با مشارکت آموزشگاه نصر که قبلاً مجوز از سازمان فنی و حرفه‌ای اخذ کرده بودند و در شهرستان قدس فعالیت داشتند به صورت مشترک این مدرسه مهارتی را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس راه‌اندازی کردیم.

قاسمی پیربلوطی اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین وظایف دانشگاه نسل سوم و چهارم دانشگاه‌هایی هستند که باید به سمت کارآفرینی بروند، پیش از این دانشجویان فقط برای گرفتن مدرک به دانشگاه می‌آمدند، اما امروزه دانشگاه‌هایی که دنبال این موضوع باشند محکوم به شکست هستند.

وی افزود: دانشگاه‌هایی در دنیا موفق هستند که بتوانند خلأهایی که دانشگاه دارد و مهم‌ترین آن هم بازار کار است را پرکنند و این خلأ با آموزش فناوری، ایده‌پردازی و مهارت پر می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس تبیین کرد: متولیان آموزشی دانشگاه‌ها دنبال مهارت هستند و در مدرسه مهارت علمی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس راه‌اندازی شده، دانشجویانی که علاقه‌مند به تولید و طراحی طلا و جواهرسازی هستند علاوه بر مهارت به نوعی به یک هنر نیز دسترسی دارند و در این دوره‌ها شرکت کرده و وارد بازار کار شوند و کارآفرینی می‌کنند یا در کارگاه‌ها‌ی معتبر طلاسازی مشغول به کار می‌شوند.

قاسمی پیربلوطی یادآور شد: از دیگر اهداف تفاهم‌نامه واحد‌های غرب استان تهران با آکادمی نصر آن است که این رشته به‌ سودده‌ترین رشته‌های مهارتی تبدیل شده، امیدوارم دانشجویان شهرقدس، ملارد و صفادشت به این سمت بروند.

وی بیان کرد: همچنین یک بسته حمایتی برای دانشجویان در نظر گرفته شده که می‌توانند از وام‌های قرض‌الحسنه بانک مهر یا بانک رسالت که بخشی از شهریه به‌صورت وام اعطا شود تا دانشجویان کارآفرینی داشته باشند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در ادامه گفت: در سازمان سما یا معاونت مهارتی یک مأموریتی به واحد‌های دانشگاهی داده شده که این مأموریت ایجاد مدارس عالی مهارت است و ما علاوه بر مدرسه مهارت طلا و جواهرسازی، دو مدرسه دیگر نیز مجوز دادیم، نخست ورزش حرفه‌ای و ورزش همگانی و دیگری آشپزی با رویکرد خوراک دارو و غذا‌های سالم.

قاسمی پیربلوطی افزود: این تفاهم‌نامه در راستای طرح‌های تحقیقاتی و توسعه فناوری و نوآوری موردنیاز و ایجاد زمینه‌های مناسب برای به‌کارگیری از توانمندی‌ها و حمایت از دانشجویان نوآوری واحد‌های غرب استان تهران با موضوعات مرتبط با فعالیت‌های دانشگاه، انتقال تجربیات و تأمین نیاز‌های مهارتی دانشجو اجرا می‌شود.

وی بیان کرد: من از سازمان فنی و حرفه‌ای شهرستان قدس و استان تهران تشکر می‌کنم که تفاهم‌نامه را امضا کردند و به ما گواهی TMC را دادند، یعنی کارآموزان پس از گذراندن این دوره‌ها و آزمون کتبی و علمی گواهینامه مهارت آموزشی زیرنظر سازمان فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند.

سیر فعالیت مرکز طلا و جواهرسازی نصر در حوزه فناوری

مدیرعامل آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای طلا و جواهرسازی نصر هم در این نشست به تشریح و تبیین سیر فعالیت آموزشگاه فنی و حرفه‌ای طلا و جواهرسازی نصردر حوزه فناوری و نوآوری زیرنظر سازمان فنی و حرفه‌ای و خدمات تخصصی قابل ارائه به مردم بومی منطقه و دانشجویان پرداخت.

نصر گفت: آکادمی نصر با هدف رشد و فناوری و تمرکز بر ارائه خدمات حمایتی به مهارت‌افزایی دانشجویان و متقاضیان آموزش‌های کوتاه‌مدت می‌پردازد و با هدف ارائه خدمات بهتر و سهل‌الوصول‌تر و با تغییرات بنیادین رویکرد مدیریت عالی دانشگاه و تغییر مسیر از «آموزش‌محور» بودن به رویکرد «دانشگاه کارآفرین» شتاب بیشتری یافته که در نهایت در حوزه مهارت افزایی تأسیس شد.

وی گفت: یک سال است که در شهرستان قدس مدرسه مهارت طلا و جواهرسازی نصر تأسیس شده و در این مدت ۱۵۰ هنرجو آموزش دیده‌اند و ۸۰ نفر وارد بازار کار شده‌اند که آکادمی از داخل شهر وارد دانشگاه شد.

مدیرعامل آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای طلا و جواهرسازی نصر عنوان کرد: اگر اطلاع‌رسانی و تبلیغات درباره وجود این مدرسه مهارتی بیشتر شود هنرجویان بیشتری جذب خواهیم کرد.

نصر گفت: مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در بخش خصوصی و دولتی فعالیت دارند که آموزشگاه فنی و حرفه‌ای طلا و جواهرسازی در بخش خصوصی است که هنرجویان بعد از گذراندن دوره و آزمون کتبی و عملی گواهینامه مهارت آموزشی فنی و حرفه‌ای که قابلیت ترجمه در سطح ۶۵ کشور را دارد، دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب