دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 مرداد 1402 - 11:05

بهترین زمان و سن مصرف قرص کلسیم و مکمل استخوان

بهترین زمان و سن مصرف قرص کلسیم و مکمل استخوان
سن مصرف مکمل استخوان مثل قرص کلسیم بسیار مهم و حائز اهمیت است که می‌تواند سلامت استخوان‌ها و مفاصل را تحت تاثیر قرار دهد از این رو دانستن سن مناسب برای دریافت مکمل پوکی استخوان و زمان دقیق مصرف آن می‌تواند برای پیشگیری از مشکلات استخوان‌ها و مفاصل بسیار مهم باشد.
کد خبر : 862873

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مکمل‌های استخوان حاوی مواد مغذی مثل کلسیم ، ویتامین D و ویتامین K جزو مهم‌ترین نوع مکمل است که مصرف آن‌ها بسیار حائز اهمیت است. اهمیت این نوع مکمل در سنین پایین‌تر می‌تواند شامل تاثیر زیادی روی رشد استخوان‌ها و قد باشد و در سنین بالاتر باعث حفظ سلامت عمومی استخوان‌ها و همچنین پیشگیری از مشکلات مربوط به استخوان‌ها و مفاصل شود.

کلسیم یکی از مهم‌ترین مواد معدنی در بدن است که تاثیر گذار ترین ماده معدنی روی استخوان‌هاست. به همین دلیل تامین کلسیم در کنار تامین ویتامین D و K برای بدن و همچنین حفظ سلامت استخوان‌ها بسیار مهم است.

انسان با استفاده از رژیم غذایی مناسب و غنی می‌تواند تا حد زیادی کلسیم و ویتامین‌های مورد نیاز بدن خود را تامین کند. اما در برخی از مواد امکان تامین کلسیم و این ویتامین برای انسان محیا نیست.

در چنین شرایطی مصرف مکمل استخوان و مفاصل مثل مکمل کلسیم ، مثل قرص کلسیم یا قرص جوشان کلسیم می‌تواند به تامین این ماده معدنی ضروری کمک زیادی کند.

اما برای تامین کلسیم مورد نیاز بدن ، تنها مکمل و مواد غذایی غنی از کلسیم اهمیت ندارد ، بلکه زمان مصرف کلسیم و همچنین سن مصرف کلسیم می‌تواند یکی دیگر از ابعاد تاثیر گذار روی سلامت استخوان‌ها باشد.

از طرفی یکی از مشکلاتی که امروزه بسیاری از افراد با آن دست و پنجه نرم می‌کنند ، مشکل پوکی استخوان است که دلیل اصلی آن ، عدم تامین کلسیم مورد نیاز برای استخوان‌هاست. بسیاری از این بیماران برای درمان پوکی استخوان به سمت مصرف قرص کلسیم و همچنین مکمل استخوان ومفاصل روی می‌آورند تا بتوانند با تامین کلسیم مورد نیاز ، به درمان پوکی استخوان خود کمک کنند.

در این مقاله به بررسی بهترین زمان و سن مصرف مکمل استخوان و مفاصل می‌پردازیم تا بتوانید بیشترین بهره را از مکمل استخوان و قرص کلسیم برای درمان پوکی استخوان داشته باشید. در ادامه با ما همراه باشید.

زمان مصرف مکمل کلسیم می‌تواند در میزان استفاده بدن از آن یا همان جذب کلسیم نقش داشته باشد. به طور کلی توصیه می‌شود برای جذب بهتر مکمل‌های کلسیم ، این مکمل‌ها همراه با غذا مصرف شود.

با این حال، از آنجایی که بدن تنها می‌تواند مقدار محدودی کلسیم را در یک زمان جذب کند، توصیه می‌شود در صورتی که کل دوز روزانه بیش از 500-600 میلی‌گرم باشد، مصرف مکمل‌ها را در طول روز پخش کنید.

علاوه بر این، برخی از داروها، مانند بیس فسفونات‌ها برای پوکی استخوان یا انواع خاصی از آنتی بیوتیک ها، می‌توانند با کلسیم تداخل داشته باشند. در چنین مواردی، مصرف مکمل و دارو در ساعات مختلف روز بهتر است.

به بیان دیگر برای جذب بهتر کلسیم و همچنین دریافت بیشترین میزان کلسیم ، مصرف مکمل کلسیم در ساعات و زمان‌های درست می‌تواند بسیار اثر گذار باشد. و در نتیجه به بهبود سلامت استخوان کمک زیادی کند.

بهترین زمان و سن مصرف قرص کلسیم و مکمل استخوان

پوکی استخوان چیست؟

پوکی استخوان به معنای "استخوان متخلخل" بیماری است که با افزایش حساسیت به شکستگی به دلیل کاهش تراکم ، استحکام و کیفیت استخوان شناخته می‌شود.

در بیماری پوکی استخوان، استخوان‌ها ضعیف و شکننده می‌شوند. در واقع استخوان‌ها آنقدر شکننده می‌شوند که زمین خوردن یا حتی فشارهای خفیف مانند خم شدن یا سرفه می‌تواند باعث شکستگی استخوان شود.

استخوان یک بافت زنده است که به طور مداوم در حال شکستن و جایگزینی است. پوکی استخوان زمانی اتفاق می‌افتد که ایجاد استخوان جدید نتواند با از دست دادن استخوان قدیمی مقابله کند.

ساختار میکروسکوپی استخوان، به طور معمول یک شبکه قوی از کلاژن پروتئینی پر از نمک‌های کلسیم برای سختی، شروع به شکستن می‌کند. فضاها یا سوراخ‌های استخوانی بزرگ‌تر می‌شوند و لایه بیرونی جامد نازک‌تر می‌شود، از این رو اصطلاح «متخلخل» به آن می‌گویند.

پوکی استخوان اغلب یک "بیماری خاموش" نامیده می‌شود، زیرا ممکن است فرد تا زمانی که استخوانی را نشکند، نداند که به آن مبتلا شده. شکستگی‌های ناشی از پوکی استخوان اغلب در لگن، ستون فقرات و مچ دست رخ می‌دهد، اما سایر استخوان‌ها نیز می‌توانند بشکنند.

پوکی استخوان علاوه بر ایجاد درد دائمی و همچنین در بعضی از بیماران باعث کاهش قد می‌شود. هنگامی که پوکی استخوان بر مهره‌ها یا استخوان‌های ستون فقرات تأثیر می‌گذارد، در اغلب موارد منجر به حالت خمیده می‌شود.

عوامل خطر، پیشگیری و مدیریت پوکی استخوان

عوامل متعددی از جمله سن، جنسیت، انتخاب شیوه زندگی و سابقه پزشکی در ایجاد پوکی استخوان نقش دارند.

زنان به دلیل کاهش استروژن در یائسگی بیشتر مستعد ابتلا به تحلیل استخوان و پوکی استخوان هستند. انتخاب سبک زندگی نامناسب مانند رژیم غذایی نامناسب، کم تحرکی، سیگار کشیدن و مصرف بیش از حد الکل نیز در این خطر نقش دارند.

راه‌های پیشگیری از پوکی استخوان

در حالی که برخی از عوامل خطر را نمی‌توان تغییر داد، راه‌های زیادی برای کمک به پیشگیری یا کند کردن پیشرفت پوکی استخوان وجود دارد که در ادامه با برخی از این موارد آشنا می‌شویم.

دریافت کافی کلسیم

همان طور که در ابتدای مقاله به آن اشاره شد کلسیم ماده مغذی کلیدی برای سلامت استخوان است. بزرگسالان زیر 50 سال به 1000 میلی گرم کلسیم در روز نیاز دارند. این توصیه برای زنان پس از یائسگی و مردان پس از 70 سالگی به 1200 میلی گرم در روز افزایش می‌یابد.

ویتامین D

 ویتامین D یکی دیگر از ویتامین‌های مهم است زیرا به جذب کلسیم در بدن کمک می‌کند. بزرگسالان زیر 50 سال به 400-800 واحد بین المللی (IU) در روز ویتامین دی نیاز دارند، در حالی که بزرگسالان 50 سال و بالاتر به 800-1000 واحد بین المللی نیاز دارند.

فعالیت بدنی منظم

ورزش‌های مربوط به کاهش وزن و مقاومتی جزو بهترین راه‌ها برای تقویت استخوان‌هاست. ورزش‌های کاهش وزن وزن مانند پیاده روی، دویدن، تنیس و بالا رفتن از پله‌ها می‌توانند به شما در ساخت و حفظ تراکم استخوان کمک کنند. ورزش‌های مقاومتی مانند وزنه برداری نیز می‌توانند استخوان‌ها را تقویت کنند.

اجتناب از سوء مصرف مواد

 سیگار نکشید و مصرف الکل را محدود کنید. سیگار کشیدن و نوشیدن بیش از حد الکل می‌تواند شانس ابتلا به پوکی استخوان را افزایش دهد.

تست تراکم استخوان و دارو

برای افرادی که در معرض خطر هستند، آزمایش تراکم استخوان می‌تواند سلامت استخوان‌ها را ارزیابی کند. بسته به نتایج، پزشک ممکن است برای پیشگیری از پوکی استخوان یا درمان آن در صورتی که قبلاً به آن مبتلا شده اید، دارو تجویز کند.

مکمل استخوان و مفاصل چیست؟ و انواع آن

سلامت استخوان و مفاصل برای کیفیت زندگی و همچنین حفظ سلامتی بسیار مهم است. این امر به ویژه با افزایش سن، زمانی که استخوان‌های ما تمایل دارند تراکم خود را از دست بدهند مهم‌تر می‌شوند. در این دوره زمانی از دست دادن تراکم استخوان‌ها منجر به بیماری‌هایی مانند پوکی استخوان می‌شود، مفاصل ما شروع به فرسودگی می‌کنند و در نتیجه آرتریت و سایر اختلالات مفصلی ایجاد می‌شود.

برای حفظ سلامت استخوان می‌توان از چند نوع مکمل استفاده کرد که می‌توانند کمک بسزایی به حفظ تراکم استخوان‌ها کنند. در ادامه با معرفی این مکمل‌ها با ماه همراه باشید.

بهترین زمان و سن مصرف قرص کلسیم و مکمل استخوان

کلسیم

این ماده معدنی فراوان در بدن است و برای سلامت استخوان‌ها بسیار مهم است. بدن ما برای ساختن و حفظ استخوان‌های قوی و انجام سایر وظایف مهم به کلسیم نیاز دارد.

هنگامی که کلسیم رژیم غذایی ناکافی باشد، بدن کلسیم را از استخوان‌ها خارج می‌کند و به مرور زمان آنها را ضعیف می‌کند. انواع مکمل‌های کلسیم از جمله کربنات کلسیم، سیترات کلسیم و گلوکونات کلسیم وجود دارد. که می‌توانند کمک بسزایی در حفظ سلامت استخوان‌ها داشته باشند.

ویتامین  D

 این ویتامین برای جذب کلسیم ضروری است. بدون ویتامین D کافی، بدن نمی‌تواند کلسیم کافی برای حفظ سلامت استخوان جذب کند. مکمل‌های ویتامین D اغلب به دو شکل وجود دارند. ویتامین D2 یا ارگوکلسیفرول و ویتامین D3 یا کوله کلسیفرول که باید به میزان مناسب مصرف شوند تا بدن بتواند کلسیم مورد نیاز خود را به خوبی دریافت کند.

منیزیم

منیزیم نقش مهمی در سلامت استخوان دارد. منیزیم به جذب کلسیم در استخوان کمک می‌کند و در فعال کردن ویتامین D در کلیه‌ها نقش دارد. رایج‌ترین انواع مکمل‌های منیزیم اکسید منیزیم، سیترات و کلرید هستند.

ویتامین K

 تاثیر ویتامین K در حفظ سلامت استخوان اغلب نادیده گرفته می‌شود اما برای سلامت استخوان بسیار مهم است. ویتامین کا پروتئین‌هایی را فعال می‌کند که کلسیم را به استخوان‌ها متصل می‌کند و به ساخت و حفظ استحکام استخوان کمک می‌کند. مکمل‌های ویتامین K اغلب به دو شکل وجود دارند: ویتامین K1 یا فیلوکینون و ویتامین k2 یا مناکینون.

گلوکزامین و کندرویتین

اینها ترکیبات طبیعی هستند که در غضروف سالم یافت می‌شوند. این دو ماده برای کاهش علائم آرتروز، به ویژه در زانو استفاده می‌شوند. آنها را می‌توان به طور جداگانه یا با هم در بسیاری از مکمل‌های سلامت مفاصل یافت.

MSM  (متیل سولفونیل متان)

این ترکیب حاوی گوگرد آلی برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی، کاهش التهاب و کمک به بازیابی بافت سالم بدن استفاده می‌شود. همچنین اغلب برای درمان مشکلات مفصلی استفاده می‌شود.

کلاژن

این پروتئین ساختاری اصلی در بافت‌های همبند مختلف بدن از جمله پوست، مو، ناخن، استخوان‌ها و مفاصل است. مکمل‌های حاوی کلاژن اغلب برای تقویت پیری سالم، سلامت مفاصل و استحکام استخوان‌ها استفاده می‌شوند.

اسیدهای چرب امگا 3

اسیدهای چرب امگا 3 که به دلیل خواص ضد التهابی خود شناخته شده اند، برای سلامت مفاصل مفید هستند. آنها می‌توانند التهاب را در بدن کاهش دهند که به کاهش درد و سفتی مفاصل کمک می‌کند.

تطبیق مکمل‌های استخوان و مفاصل برای نیازهای فردی

امروزه انواع مختلفی از مکمل‌ها وجود دارد که مهم است بدانیم نیازهای فردی ممکن است بر اساس عواملی مثل سن ، جنسیت و وضعیت سلامتی و سبک زندگی متفاوت باشد.

به عنوان مثال، زنان یائسه و افراد مسن ممکن است به دلیل افزایش تحلیل استخوان به کلسیم و ویتامین D بیشتری نیاز داشته باشند. افراد مبتلا به آرتروز ممکن است از مکمل‌های گلوکزامین و کندرویتین بهره مند شوند.

به طور مشابه، ورزشکاران یا افرادی که مشاغل سخت فیزیکی دارند . معمولا ابعاد دیگری از سلامت مفاصل و استخوان‌ها را در نظر می‌گیرند.در اینجا، مکمل‌هایی مانند اسیدهای چرب امگا 3 یا کلاژن ممکن است به دلیل خواص ضد التهابی مفیدتر باشند.

علاوه بر این، منبع، دوز و شکل مکمل می‌تواند بر فراهمی زیستی و اثربخشی آن تأثیر بگذارد. به عنوان مثال، سیترات کلسیم را می‌توان با معده خالی یا پر به خوبی جذب کرد، در حالی که کربنات کلسیم باید با غذا مصرف شود.

ترکیبات موثر مکمل استخوان و مفاصل برای پوکی استخوان

بهترین مکمل‌ها برای پیشگیری از پوکی استخوان آنهایی هستند که از سلامت استخوان حمایت می‌کنند. انتخاب مکمل به سبک زندگی، عادات غذایی و عوامل خطر خاص پوکی استخوان بستگی دارد. که بهترین روش برای انتخاب یک مکمل خوب ، مراجعه به پزشک و انتخاب مکمل استخوان بعد از بررسی کامل است.

مکمل‌های کلسیم

همان طور که گفته شد کلسیم سنگ بنای سلامت استخوان‌ها است و دریافت کافی از این ماده مغذی برای جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مهم است. انواع مختلفی از مکمل‌های کلسیم از جمله کربنات کلسیم، سیترات کلسیم، لاکتات کلسیم و گلوکونات کلسیم موجود است.

کربنات کلسیم رایج‌ترین نوع آن است زیرا ارزان بوده و حاوی مقدار زیادی عنصر کلسیم است. سیترات کلسیم به راحتی جذب می‌شود و برای جذب نیازی به اسید معده ندارد، بنابراین برای افراد مسن و کسانی که مسدود کننده‌های اسید مصرف می‌کنند، انتخاب خوبی است.

مکمل‌های ویتامین D

ویتامین D برای جذب کلسیم ضروری است. بدون ویتامین D کافی، بدن نمی‌تواند به طور موثر کلسیم را جذب کند، که منجر به معدنی شدن ناکافی استخوان می‌شود.

مکمل‌های منیزیم

منیزیم برای سلامت استخوان‌ها مهم است زیرا در روند بدن برای حفظ تراکم استخوان نقش دارد. انواع مختلفی از مکمل‌های منیزیم موجود است، از جمله اکسید منیزیم، سیترات منیزیم و گلیسینات منیزیم.

مکمل‌های ویتامین K

 ویتامین  K، به ویژه  K2، برای سلامت استخوان‌ها مهم است زیرا به حفظ کلسیم در استخوان‌ها و خارج از شریان‌ها کمک می‌کند.

استرانسیوم و بور

استرانسیوم رانلیت، یک داروی تجویزی در برخی کشورها، نشان داده است که هم خطر شکستگی را کاهش می‌دهد و هم تراکم استخوان را افزایش می‌دهد. مکمل‌های بور می‌توانند به بدن کمک کنند تا از کلسیم به طور موثرتری برای ساخت استخوان استفاده کند.

عوامل تاثیر گذار برای پیشگیری از پوکی استخوان

همان طور که در بالا گفته شد پوکی استخوان یک بیماری استخوانی است که با کاهش تراکم و استحکام استخوان مشخص می‌شود که منجر به افزایش خطر شکستگی می‌شود.

این عارضه عمدتاً بر روی افراد مسن، به ویژه زنان یائسه، به دلیل کاهش ناگهانی سطوح محافظتی استروژن تأثیر می‌گذارد. با این حال، مردان، زنان جوان‌تر و کودکان نیز می‌توانند تحت تأثیر قرار گیرند.

شناخت عوامل خطر پوکی استخوان برای پیشگیری و مدیریت آن بسیار مهم است. عواملی که بر ایجاد پوکی استخوان تأثیر می‌گذارند را می‌توان به طور کلی به دو دسته تقسیم کرد: عوامل غیرقابل تغییر و اصلاح پذیر.

عوامل غیر قابل تغییر

اینها عواملی هستند که افراد کنترلی بر آنها ندارند. که در ادامه بیشتر با این عوامل آشنا می‌شویم:

سن

تراکم استخوان به طور طبیعی با افزایش سن کاهش می‌یابد. پس از رسیدن به اوج تراکم و استحکام استخوان (حدود 30 سالگی)، توده استخوانی شروع به کاهش می‌کند.

جنسیت

زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به پوکی استخوان هستند. این به این دلیل است که زنان اغلب استخوان‌های کوچک‌تر و نازک‌تری نسبت به مردان دارند و زنان می‌توانند در چند سال اول پس از یائسگی به دلیل کاهش سطح استروژن، بافت استخوانی را به سرعت از دست بدهند.

ژنتیک

کسانی که سابقه خانوادگی پوکی استخوان دارند بیشتر در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند. برخی اختلالات ژنتیکی نیز این خطر را افزایش می‌دهند.

قومیت یا نژاد

افراد سفیدپوست و آسیایی در مقایسه با سایر گروه‌های قومی بیشتر در معرض ابتلا به پوکی استخوان هستند.

عوامل قابل تغییر و قابل مدیریت

اینها عوامل سبک زندگی هستند که می‌توانند برای کاهش خطر پوکی استخوان تغییر کنند.

رژیم غذایی

رژیم غذایی با کمبود کلسیم و ویتامین D می‌تواند به پوکی استخوان کمک کند. این مواد مغذی برای سلامت استخوان ضروری هستند.

فعالیت بدنی

سبک زندگی بی تحرک می‌تواند خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش دهد. ورزش‌های تحمل وزن و مقاومتی به ویژه برای سلامت استخوان مفید هستند.

سیگار و الکل

هر دو می‌توانند با توانایی بدن در جذب کلسیم تداخل کنند و منجر به ضعیف شدن استخوان‌ها شوند.

مصرف دارو

برخی داروها می‌توانند خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش دهند. اینها شامل کورتیکواستروئیدها، برخی داروهای ضدافسردگی و برخی درمان‌های سرطان است.

پیشگیری از پوکی استخوان

پیشگیری از پوکی استخوان با درک عوامل خطر و اتخاذ تغییرات سبک زندگی برای حمایت از سلامت استخوان آغاز می‌شود. که می‌تواند تا حد بالایی از ابتدای امر از پوکی استخوان پیشگیری کند.و ضرورت مصرف مکمل‌های استخوان و مفاصل را تا حد بالایی کاهش دهد.

مصرف کافی کلسیم  و ویتامین  D

 اطمینان از داشتن یک رژیم غذایی غنی از کلسیم و ویتامین D بسیار مهم است. تامین ویتامین دی و کلسیم می‌تواند از طریق یک رژیم غذایی بسیار غنی و یا مصرف مکمل باشد. مصرف صحیح و به اندازه این دو ماده می‌تواند کمک بسیار زیادی به حفظ سلامت استخوان‌ها کند.

ورزش منظم

شرکت در تمرینات منظم برای کاهش وزن و تقویت قدرت به ساخت استخوان‌های قوی و کاهش تحلیل استخوان کمک می‌کند.همچنین ورزش می‌تواند به ورزیده شدن و بالا بردن استحکام و انعطاف پذیری استخوان‌ها و مفاصل کمک زیادی کند.

اجتناب از سیگار و محدود کردن الکل

سیگار ، مواد مخدر و نوشیدنی‌های الکلی  می‌توانند تراکم استخوان را کاهش داده و احتمال شکستگی را افزایش دهند. همچنین می‌توانند روند ابتلا به پوکی استخوان را تا حد بالایی افزایش دهند. کنترل مصرف و حتی ترک مصرف این مواد می‌تواند به حفظ سلامت استخوان‌ها کمک زیادی کند.

تست‌های تراکم استخوان و دارو

آزمایش‌های منظم تراکم استخوان می‌تواند پوکی استخوان را زود تشخیص دهد و امکان مداخله زودهنگام را فراهم کند. در برخی موارد، ممکن است متخصصان مراقبت‌های بهداشتی دارو را توصیه کنند.

بهترین سن مصرف مکمل تقویت استخوان

تصمیم برای شروع مصرف مکمل‌های استخوان معمولاً به عوامل مختلفی از جمله سن، رژیم غذایی، شیوه زندگی و شرایط پزشکی یا داروهای موجود بستگی دارد. در اینجا برخی از ملاحظات که در هنگام شروع مکمل استخوان و مفاصل باید به آن توجه کنید را شرح می‌دهیم.

سن

با افزایش سن، توانایی بدن برای جذب مواد مغذی مانند کلسیم و ویتامین D کاهش می‌یابد. افراد مسن، معمولاً افراد بالای 50 سال، ممکن است برای حفظ سلامت استخوان‌ها و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند پوکی استخوان، نیاز به مکمل‌های غذایی با مکمل‌های استخوان داشته باشند.

دریافت رژیم غذایی

اگر رژیم غذایی فرد به طور مداوم از نظر مواد مغذی کلیدی استخوان مانند کلسیم، ویتامین D، منیزیم و ویتامین K کمبود داشته باشد، مصرف مکمل بدون در نظر گرفتن سن ممکن است مفید باشد. اما بهتر است ضرورت مصرف مکمل استخوان و قرص کلسیم توسط پزشک مشخص شود.

سبک زندگی

افرادی که سبک زندگی کم تحرک دارند یا افرادی که الکل بیش از حد مصرف می‌کنند یا سیگار می‌کشند، ممکن است نیاز به مصرف مکمل‌های استخوان برای مقابله با تاثیر منفی این عادات بر سلامت استخوان داشته باشند. 

شرایط پزشکی یا داروها

برخی شرایط پزشکی یا داروها می‌توانند جذب مواد مغذی را مختل کنند یا از دست دادن مواد مغذی از بدن را افزایش دهند. در چنین مواردی ممکن است نیاز به مکمل باشد.

مهم است که قبل از شروع هر رژیم مکمل با یک ارائه دهنده مراقبت‌های بهداشتی مشورت کنید تا از ضروری و ایمن بودن آن اطمینان حاصل کنید.

بهترین زمان مصرف مکمل‌های استخوان

پس از تصمیم گیری برای مصرف مکمل‌های استخوانی، در نظر گرفتن زمان بهینه برای مصرف آنها ضروری است. این مورد تا حد زیادی به نوع مکمل بستگی دارد که می‌تواند تاثیر گذاری کلسیم را تضمین کند.

کلسیم

بدن تنها می‌تواند مقدار محدودی کلسیم را در یک زمان جذب کند. بنابراین، اگر دوز روزانه شما بالای 500 میلی گرم است، بهتر است آن را به دو یا چند دوز در طول روز تقسیم کنید. کلسیم وقتی با غذا مصرف شود بهتر جذب می‌شود. پس در نتیجه بهتر است مکمل کلسیم را همراه با غذا مصرف کرد.

ویتامین D

ویتامین D محلول در چربی بوده و  بهتر است همراه با یک وعده غذایی حاوی چربی مصرف شود. زمان روز تاثیر قابل توجهی بر جذب آن ندارد.

منیزیم

این مکمل را می‌توان در هر زمانی مصرف کرد اما ممکن است اثر آرام بخشی داشته باشد، بنابراین برخی از افراد ترجیح می‌دهند آن را در عصر مصرف کنند. همچنین، از آنجایی که برای جذب کلسیم رقابت می‌کند، بهتر است جدا از مکمل‌های کلسیم مصرف شود.

ویتامین K

 ویتامین K از آنجایی که محلول در چربی است، بهتر است همراه با یک وعده غذایی حاوی چربی مصرف شود.

به یاد داشته باشید، اینها دستورالعمل‌های کلی هستند. افراد همیشه باید دستورالعمل‌های پزشک خود را در مورد استفاده از مکمل‌ها دنبال کنند.

عواملی مانند رژیم غذایی کلی فرد، وضعیت سلامتی و فرمولاسیون خاص مکمل می‌تواند بر زمان بهینه برای مصرف مکمل تأثیر بگذارد. با رعایت این دستورالعمل‌ها و حفظ ارتباط منظم با ارائه دهندگان مراقبت‌های بهداشتی، افراد می‌توانند مزایای مکمل‌های سلامت استخوان خود را به حداکثر برسانند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب