کانادا مأمن جدید فرقه تروریستی منافقین
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سران گروهک تروریستی منافقین در حال تدارک برای انتقال مقر این گروهک از آلبانی به کانادا هستند.
یک منبع آگاه امنیتی با اعلام این خبر گفت: این تصمیم درپی عزم جدی دولت و دادگاه ویژه ضدتروریسم آلبانی بر محدود کردن این گروهک بهدلیل مستندات کشفشده در مقر اشرف۳، گرفته شده است و سران آن در حال فراهم کردن مقدمات خروج تدریجی اعضای خود هستند.
پلیس آلبانی خردادماه سال جاری وارد مقر اشرف۳ در تیرانا شد و علیرغم ممانعت سران منافقین، با حضور در محل یگان سایبری آنها، تعداد زیادی از کامپیوترها، هاردها و سرورهای موجود در این محل را با خود برد.
گفته میشود، اطلاعات زیادی در این سرورها ازجمله اطلاعات مربوط به رابطین منافقین در ایران به دست پلیس آلبانی افتاده است و برخی منابع نیز گفتهاند که این اطلاعات به ایران منتقل شده است.
به گفته منابع آگاه امنیتی، گروهک منافقین پس از ناکام ماندن در کسب موافقت دولت فرانسه برای پذیرش بخشی از عناصر خود در قرارگاه اور سوراواز، لابیهای خود در دولت کانادا را فعال کرده است و طبق هماهنگی شکلگرفته مقرر شده است در گام اول عناصر دارای اقامت یا پاسپورت موقت کانادا از آلبانی به این کشور منتقل شوند.
دولت کانادا که سیاست دشمنی با ایران را در سالهای اخیر دنبال کرده است، به محلی برای پناه دادن به اختلاسگران بزرگی نظیر محمود خاوری و جریانهای دشمن ایران تبدیل شده بود که حالا بهنظر میرسد قرار است به پناهگاه جدید شناختهشدهترین گروهک تروریستی علیه ایران نیز تبدیل شود.
گفته میشود منافقین این تصمیم را بر اساس شباهت وضعیت فعلی خود در آلبانی با شرایط زمان حضور در عراق، اتخاذ کردهاند.
گروهک تروریستی منافقین در اوایل دهه ۶۰ و در جریان جنگ تحمیلی پس از فرار از ایران، در عراق مستقر شدند و اقدامات تروریستی خود علیه ایران را از خاک این کشور و تحت حمایت حزب بعث انجام میدادند. پس از سقوط صدام در عراق و اخراج منافقین از این کشور، آلبانی بهعنوان محل استقرار آنها در نظر گرفته شد و حالا آلبانی هم اعلام کرده که محدودیتهای بیشتری برای این گروهک تروریستی در نظر گرفته است.
چند روز قبل، دولت آلبانی مریم رجوی سرکرده منافقین را که در فرانسه حضور دارد، به این کشور ممنوعالورود کرد و پلیس نیز تردد و ورود و خروج اردوگاه اشرف۳ را در دست گرفته است.
«ادی راما» نخستوزیر آلبانی نیز در مصاحبهای با شبکه آلمانی «اشپیگل» گفته بود که گروهک منافقین نمیتوانند از آلبانی برای جنگ علیه ایران استفاده کنند.
او تصریح کرده بود: «آلبانی قصد جنگ با ایران را ندارد و کسی را که از مهماننوازی ما سوءاستفاده کرده باشد، نمیپذیرد.»
محدودیتهای شدید ایجادشده برای گروهک منافقین و برخوردهای دولت و پلیس آلبانی با آنها، موجب تشدید اختلافات داخلی در این گروهک شده است؛ اختلافاتی که سکوت رجوی نسبت به شرایط سخت آلبانی هم به آن دامن میزند.
پس از حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین، بیان صریح انتقادات و تناقضات توسط اعضا بهصورتی بیسابقه افزایش یافته است، بهنحوی که در جلسات محرمانه این گروهک برخی از مقامات از آن با عنوان «فروپاشی تشکیلاتی» یاد کردهاند.
انتهای پیام/