دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 مرداد 1402 - 23:38
عضو کمیسیون بهداشت مجلس:

دولت و مجلس باید پیگر کاهش کلسیم در سبد خانوارها باشند/ لزوم توجه به حوزه سلامت در برنامه هفتم

دولت و مجلس باید پیگر کاهش کلسیم در سبد خانوارها باشند  لزوم توجه به حوزه سلامت در برنامه هفتم
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توجه به سلامت مردم همیشه از اولویت های اصلی کمیسیون بهداست است، گفت: باید دولت و مجلس پیگیر کاهش کلسیم در سبد خانوارها باشند.
کد خبر : 862433

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا شیخی عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی درباره آزاد شدن ارز نهاده‌های دامی و افزایش قیمت چند مرحله‌ای محصولات لبنی، گفت: این موضوعی است که باید از طرف دستگاه‌های مرتبط مورد بررسی بیشتر قرار گیرد و علاوه بر کمیسیون بهداشت مجلس، کمیسیون کشاورزی نیز به این موضوع مرتبط است و از طرفی شاید نیاز باشد که کمیسیون امنیت مجلس نیز ورود کند.

وی درباره این موضوع که با توجه به اینکه امروز در دنیا استفاده از مکمل‌های دارای کلسیم در صنایع غذایی مختلف مانند غنی کردن آرد جهت تهیه نان به عنوان یک کالای پر مصرف در سبد غذایی خانواده و دیگر مواد غذایی رایج است، آیا می‌شود این پیگیری توسط کمیسیون بهداشت مجلس صورت بگیرد که صنایع غذایی ایران هم از این مواد در تولید محصولات غذایی خود استفاده کنند؟ افزود: توجه به سلامت مردم همیشه از اولویت‌های اصلی کمیسیون بهداست مجلس است و البته بعد از انجام بررسی‌های لازم شاید نیاز باشد دولت نیز به این موضوع ورود کند تا بتوان اقدامات اجرایی و مثبتی را در این زمینه شاهد باشیم.

رئیس فراکسیون دیپلماسی سلامت مجلس اظهار کرد: بر اساس گزارش‌هایی که مرکز پژوهش‌های مجلس ارائه می‌دهد اگر لازم باشد این موضوع را جزو اولویت‌های اصلی کمیسیون قرار می‌دهیم و به تبع آن اگر دولت اعلام کند این پیشنهاد به عنوان لایحه‌ای در مجلس مطرح می‌شود.

شیخی با بیان اینکه البته باید جزئیات این موضوع مورد بحث و بررسی بیشتری قرار گیرد، یاد آور شد: در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی نیز موضوعاتی از این دست مطرح شد و با توجه به اینکه سلامت غذایی مردم جزو اولویت‌های دستگاه‌های مختلف محسوب می‌شود باید در این زمینه با همکاری و هماهنگی همه مجموعه‌های مرتبط اقدامی تاثیرگذار صورت پذیرد و البته نیاز به همکاری بخش‌های مختلف وجود دارد.

وی گفت: باید دید در بررسی‌های انجام شده به چه اندازه این نیاز احصا شده و پس از آن بدون فوت وقت و هرچه سریعتر برنامه‌ریزی‌های عملیاتی صورت گیرد تا سلامت مردم به خطر نیفتد و کمیسیون بهداشت مجلس نیز حمایت‌های لازم را انجام می‌دهد.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس بیان کرد: ما نیز در برنامه هفتم توسعه سعی داریم این موارد را لحاظ کنیم.

شیخی در عین حال گفت: محوریت موضوع با مسئولان اجرایی بویژه وزارت بهداشت و وزارت جهاد کشاورزی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب